Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити обладнання для виробництва блоків ФБС | ТОВ «Оскольський завод промислового обладнання»

Фундаментні блоки стінові (ФБС) використовуються для побудови фундаментів будинків або перекриття підвалів. Основна функція цих елементів - рівномірний розподіл навантаження від ваги будівлі по всій площі грунту. Зовні ФБС являє собою прямокутну плиту, з можливими вирізами для прокладки комунікацій і установки перемичок.

Також одним з видів фундаментних блоків є залізобетонна плита, яка призначена для пристрою стрічкового фундаменту. Виготовляється вона з важкого бетону для додання підвищеної міцності даного виробу. Фундаментні подушки, як елементи стрічкового фундаменту, використовуються в якості опор під заміськими будинками і котеджами. Форми, що випускаються нашим підприємством, дозволяють виробляти будь-який з перерахованих видів фундаментних блоків.

Блоки ФБС є одним з трьох видів фундаментних блоків. Також існують фундаментні блоки пустотні і фундаментні блоки з вирізом, які мають спеціальним пазом для монтажу перемичок, прокладання інженерних комунікацій під стелею підвалу. Фундаментні блоки ФБС використовуються для будівництва будинків в будь-яких кліматичних умовах, на різних типах ґрунту.

Залізобетонні плити стрічкових фундаментів виготовляються з важкого бетону, є високоміцними виробами і призначаються для будівництва підстави стрічкового фундаменту. Стрічковий фундамент в збірному вигляді - це один із способів будівництва фундаментного підстави під споруджуваний будинок або споруду.

Фундаментні подушки (саме так дуже часто називають плити стрічкового фундаменту) широко застосовуються при будівництві заміських будинків, котеджів. Їх закладають під внутрішні та зовнішні капітальні стіни. Стрічкові фундаменти ФЛ необхідно використовувати при влаштуванні під будинком цокольного поверху, гаража або підвалу. Встановлені стрічкові фундаменти зв'язуються між собою цементним розчином.

Повний список форм і цін на них можна побачити в   прайс-листі Повний список форм і цін на них можна побачити в прайс-листі .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама