Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

N❶ Блок хаус Харків, купити недорого від виробника | Ціна на внутрішній, зовнішній дерев'яний блок хаус з модрини в Харкові |

  1. Блок хаус ціна за м2 з модрини від виробника в Харкові
  2. Дерев'яний блок хаус для внутрішньої і зовнішньої обробки в Харкові
  3. Купити панелі блок хауса під колоду (брус) на замовлення оптом з доставкою в Харкові та області

Блок хаус це сучасний оздоблювальний матеріал, зовнішнім виглядом нагадує оциліндрованої колоди. Являє собою сучасний оздоблювальний матеріал у вигляді панелей, що мають ідеально рівну поверхню, які виготовляють з високоякісних цільних порід дерев.

Блок хаус:
до 50 м2 - 280 грн. м²
50 до 100 м2 - 275 грн. м²
від 100 м2 - 270 грн. м²

Чи плануєте купити блок хаус в Харкові, але не до кінця розумієте, що це за матеріал? Він використовується для обшивки стін зовні, за технологією застосування він дуже схожий з імітацією бруса. Це сучасний і практичний матеріал, який користується популярністю завдяки своїм естетичним і практичним властивостям. Зовні стіни, які облицьовані цим матеріалом, практично ніяк не відрізняються від стін, які зведені з цільних масивних колод.
Основне застосування - це зовнішня обробка стін, які зведені з таких матеріалів як:

  • бетон;
  • цегла;
  • Пінно-блок;
  • Цільне дерево і інші матеріали.

Блок хаус ціна за м2 з модрини від виробника в Харкові

Крім описаного варіанта обробки, матеріал задіють і для внутрішньої обробки приміщень. Дерев'яний блок хаус під брус відмінно виглядає як всередині, так і зовні будівель. Відмінність полягає в тому, що для зовнішніх робіт фахівці рекомендують вибирати більш грубий матеріал, зовнішній блок хаус під колоду. Це дозволить прискорити виконання монтажних робіт, а також будова буде мати більш солідний вигляд. Для внутрішнього оздоблення підійде блок хаус для внутрішньої обробки, недорого його ви зможете придбати в нашому каталозі. Це більш вузькі і тонкі блоки, шириною до 80-120 мм. Така обшивка візуально збільшує розміри кімнати. Виграшно виглядає дошка блок хауса з модрини в будівництві таких швидко-зводяться будівель:

  1. Дерев'яні каркасні будинки, зведені за канадською технологією;
  2. Гаражі і альтанки, зведені за каркасною технологією;
  3. Лазні, вагончики побутовки і інші будови;

Дерев'яний блок хаус для внутрішньої і зовнішньої обробки в Харкові

Дерев'яний блок хаус для внутрішньої і зовнішньої обробки в Харкові

Перш ніж купувати даний будматеріал слід звернути увагу на кілька моментів:

  1. Блок-хаус виготовляється з різних порід дерева і кожна з них має конкретні особливості. Так для обшивки лазні фахівці рекомендують вибирати блок-хаус з липи або вільхи.
  2. Майстри рекомендують купувати дошки шириною не більше 150 мм. Це дозволить досягти найкращого результату при обшивці.
  3. Важливо звернути увагу на якість матеріалу. У нас ви зможете вибрати тільки якісний блок-хаус, на якому немає ні слідів синяви, ні гнилі, тріщин.

Купити панелі блок хауса під колоду (брус) на замовлення оптом з доставкою в Харкові та області

Наша компанія пропонує блок хаус оптом в Україні на вигідних умовах. Вас цікавить ціна блок хауса від виробника м2? У нашому каталозі ви зможете ознайомитися з актуальними пропозиціями на даний оздоблювальний матеріал. У нас ви зможете купити блок-хаус будь-якої ширини, товщини і довжини. Більш детально дізнатися про наявність, про гамі сортів, а також про актуальні акційні пропозиції ви зможете у менеджера нашої компанії. На сайті ви зможете скачати прайс лист на імітацію блок хауса, щоб ознайомитися з актуальними цінами на реалізовану продукцію.

Наш сайт пропонує купити вагонку в Харкові тільки з кращих порід деревини, таких як: дуб, липа, вільха, смерека, сосна і ясен, а також інші оздоблювальні матеріали (дошка брус, лежаки липа, блок хаус, дошка підлоги, фальш брус, терасна дошка, палубна дошка, планки) за доступною ціною зі складу.

Вас цікавить ціна блок хауса від виробника м2?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама