Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кабачки фаршировані овочами

  1. Інгредієнти (2 порції)

Кабачки фаршировані овочами і запечені під смачною сирною скоринкою - вишукане смачна страва.

У традиційних кухнях світу для приготування других страв овочі рідко використовуються як блюдо самостійне. Взагалі-то, овочі краще їсти сирими, так і вітаміни не пропадають, і клітковина для організму в наявності.

Але не всі овочі можна їсти сирими. Наприклад, гарбуз, кабачок, картопля. Крім варіння, одним з найпоширеніших способів приготування овочів, є запікання. запечені овочі - супер-гарнір! При запіканні овочі часто поливають соусом або посипають тертим твердим сиром.

З настання літа з'явилася маса свіжих овочів, в тому числі і молоді кабачки. Їх швидко і легко готувати. Але найсмачніший варіант, на мій погляд, це кабачки фаршировані овочами і запечені під скоринкою сиру.

Кабачок (lat. Cucurbita pepo var. Giromontina) - однорічна трав'яниста рослина роду гарбуза сімейства гарбузових. Плоди мають довгасту форму зеленого, жовтого або білого кольору. Легко засвоюваний і корисний овочевий продукт, добре впливає на травлення і здоров'я шкіри.

З огляду на калорійність кабачка - менше 20 ккал на 100 грам, його сміливо можна назвати одним з найбільш дієтичних овочів. У ньому дуже багато важливих вітамінів, мікроелементів. Завдяки низькій калорійності кабачок є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення. Найвідоміше вітчизняне блюдо з кабачка - ікра. Напевно ви вже знаєте як зробити кабачкову ікру . По суті це соте з сезонних овочів, подрібнених після готування.

Інгредієнти (2 порції)

  • Кабачок 1 шт
  • Помідор 1 шт
  • Лук 1 шт
  • Морквина 1 шт
  • Часник 1-2 зубчики
  • Зелений базилік 4-5 гілочок
  • Сир твердий 50 г
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Сіль, перець чорний мелений, мускатний горіх за смаком
  1. Кабачки фаршировані овочами краще готувати з молодих і зелених плодів, із несформованими насінням, як і фаршировані баклажани . Кабачки фаршировані овочами і запечені під смачною сирною скоринкою - вишукане смачна страва

    Молодий кабачок і молоді овочі

  2. Кабачок вимити, відрізати кінчики і розрізати уздовж навпіл. Якщо є можливість, можна фігурно розрізати кабачок. На смакові властивості страви це не вплине, але чисто з естетичних міркування, безперечно буде яскравим плюсом.
  3. Ложкою або спеціальним пристосуванням вибрати всю серцевину кабачка - насіння, м'якоть. Повинна вийти «човник». Половину м'якоті подрібнити ножем, інша половина не використовується.

    Кабачок розрізати і вибрати м'якоть

  4. Очистити овочі для начинки. Цибулю нарізати великою соломкою, моркву натерти на дрібну тертку. Базилік дрібно нарізати. Помідор очистити від шкірки, якщо треба - ошпарити окропом, видалити насіння і дуже дрібно нарізати. Часник очистити і нарубати ножем.
  5. Лук обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії.

    Лук обсмажити до золотистого кольору

  6. Додати натерту морквину і обсмажувати все разом протягом 2-3 хв.

    Додати натерту морквину

  7. Додати м'якоть помідора, часник і м'якоть кабачка. Всі овочі обсмажити на оливковій олії 5 хв. Потім посолити і поперчити, додати дрібку меленого мускатного горіха.

    Додати м'якоть помідора, часник і м'якоть кабачка

  8. Перемішати, додати нарізаний базилік і 2-3 ст. л. гарячої води. Гасити овочі на маленькому вогні під кришкою 5 хв.

    Перемішати, додати нарізаний базилік

  9. Підготовлені кабачки посолити і укласти на змащений оливковим маслом деко. Викласти начинку в порожнину кабачка. Має вийти трохи з «гіркою».

    Викласти начинку в порожнину кабачка

  10. Поставити кабачки фаршировані овочами в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до напівготовності кабачка.

    Запікати до напівготовності кабачка

  11. Посипати кабачки фаршировані овочами натертим на дрібну тертку сиром. І відразу поставити в розігріту духовку назад.

    Посипати кабачки натертим на дрібну тертку сиром

  12. Запікати кабачки фаршировані овочами до розплавлення сиру і утворення рум'яної скоринки.
  13. Як тільки сир став рум'янитися - страва готова.

    Як тільки сир став рум'янитися - страва готова

  14. Викласти половинку кабачка фаршированого овочами на тарілку і прикрасити гілочками зелені. За бажанням, можна додати четвертинку лимона і шматок підсмаженого хліба .

    Кабачки фаршировані овочами і запечені з сиром

Кабачки фаршировані овочами і запечені з сиром

Факти про рецепт

Основні страви, Рецепт смачних кабачків фаршированих овочами

Кабачки фаршировані овочами

4.96 56

Якщо вам сподобався мій рецепт - будь ласка, поділіться з друзями:

Ви недавно дивилися

Зберегти на телефон Додати на стартовий екран

Обов'язково подивіться ці рецепти:

✕   Запечене філе судака з сиром   Кабачки з м'ясом   Новорічні рецепти Запечене філе судака з сиром Кабачки з м'ясом Новорічні рецепти

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама