Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зробити друк

  1. Як зробити друк в «Ворді»?
  2. Як зробити друк в «Фотошопі»?
  3. Як зробити друк в «Кореле»?

Керівники середнього та великого бізнесу замовляють дизайн штемпельних виробів в спеціалізованих компаніях, але мало хто знає, що виготовити печатку, вірніше, розробити її зовнішній вигляд, можна і самому. Практично кожен в змозі освоїти одну з технологій виготовлення печаток , Для цього достатньо вміти користуватися деякими комп'ютерними програмами.

Як зробити друк в «Ворді»?

Для створення друку може бути використана всім відома програма Word - досвід роботи з нею є практично у кожного. Схема дій така:

  1. Відкривається програма, після чого в меню «Вставка» слід вибрати «Постаті» і «Основні фігури». Далі необхідно натиснути на фігуру, яка називається «Кільце».
  2. Керівники середнього та великого бізнесу замовляють дизайн штемпельних виробів в спеціалізованих компаніях, але мало хто знає, що виготовити печатку, вірніше, розробити її зовнішній вигляд, можна і самому Напис на печатці можна отримати наступним чином. Знову заходимо в меню «Вставка», далі в «WordArt» - підбираємо тут найбільш підходящий стиль букв. У утворився віконці вводимо текст, який буде розташовуватися всередині кільця.
  3. Тепер, щоб зробити круглу печатку і красиво «покласти» текст на наше кільце, проробляємо наступну операцію: в меню «робота з об'єктами WordArt» вибираємо «змінити фігуру» і «траєкторія руху». Розтягуємо отримане зображення до форми кола.
  4. Якщо вам необхідно зробити подвійне внутрішнє кільце - вибираємо «Вставка», «Постаті», «Коло». Основний текст друку створюємо такий спосіб: натискаємо «Вставка», «Напис» і далі в квадратику пишемо все, що необхідно.

Як зробити друк в «Фотошопі»?

  1. Намалювати друк в «Фотошопі» можна теж дуже швидко. Ось один з найлегших способів.
  2. Кількома на пункт «Створити» і вибираємо «Файл». Потім встановлюємо розмір 300 × 300 пікселів.
    Щоб зробити напис по контуру друку, вибираємо інструмент «Горизонтальний текст», в параметрах інструментів підбираємо потрібний шрифт, а також його колір і розмір.
  3. Після того як закінчено введення тексту, натискаємо «Деформація тексту» і вибираємо «Деформація по дузі».
  4. Зрушуємо шар ближче до середини полотна, робимо його дублікат, який буде відображатися на 180˚. Малюємо зовнішнє коло за допомогою інструменту виділення «Овальна область». Щоб вставити всередині друку картинку або зображення створюємо ще один шар.
  5. Щоб надати друку реалістичності, використовуємо два фільтри: в підміню «Візуалізація» натискаємо на «Хмари». Після з'являється фільтр «Додати шум», щоб побачити ефект, в контекстному меню вибираємо «Режими накладання». Як бачите, виготовлення печаток в «Фотошопі» є швидким і дуже легким процесом.

Як зробити друк в «Кореле»?

Існує величезна кількість програм, які дозволяють створювати всілякі друку: «Фотошоп», «Ворд», «Автокад», але, як показує практика, найбільш популярною серед усіх програм є «Корелов».

Малювати друку в цій програмі дуже зручно і легко.

  1. Вибираємо чистий аркуш. У лівій панелі інструментів натискаємо на фігуру «Коло». Встановлюємо необхідний розмір друку, використовуючи верхню панель інструментів. Щоб було легше працювати, натискаємо клавішу F4. Малюємо внутрішнє коло за допомогою інструменту Pick Tool.
  2. Друкуємо текст, щоб розмістити його по колу; у верхній панелі натискаємо «Текст», натискаємо «Розмістити текст по колу».
  3. Набираємо текст, який буде розміщуватися в центрі друку. Щоб поставити його по центру, вибираємо «Текст», затискаємо клавішу Shift, вибираємо зовнішній коло, натискаємо кнопку E і кнопку C. Друк готова!

Як зробити друк в «Ворді»?
Як зробити друк в «Фотошопі»?
Як зробити друк в «Кореле»?
Як зробити друк в «Ворді»?
Як зробити друк в «Фотошопі»?
Як зробити друк в «Кореле»?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама