Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дача з газобетону своїми руками

  1. чому газоблок
  2. гідроізоляція стін
  3. висновок

Для будівництва дачних заміських будинків вибирають одні з кращих матеріалів, і перше про що подумаєш - це цегла, дерево або шлакоблок, цей список можна з упевненістю доповнити пористих бетонів. Вони мають кілька різновидів, кожна з яких має свої специфічні властивості, але що їх об'єднує, так це легкість, низька ціна і звичайно ж високий показник теплопровідності . Однак дача з газобетону своїми руками, вигідно відрізняється своїми характеристиками не тільки від традиційних матеріалів, але і від легкого бетону.

чому газоблок

чому газоблок

Багато забудовників, вибравши якісний газобетон в якості основного стінового матеріалу плутаються і не можуть визначитися між пінно-і газобетоном. На перший погляд - це абсолютно ідентичний матеріал, що розрізняються тільки в способі виготовленні, назві і ціною, але це не так.

На перший погляд - це абсолютно ідентичний матеріал, що розрізняються тільки в способі виготовленні, назві і ціною, але це не так

Якщо порівнювати спінений і газосилікатний бетон по міцності, то провівши нехитрі лабораторні тести, можна виявити, що газобетон міцніший. Цей показник пінобетону безпосередньо залежить від якості піноутворювача, що застосовується для виробництва. Багато виробників, використовуючи дешеві аналоги концентратів, знижують собівартість виробів, і це виражається в нестабільності пористої структури в деяких ділянках вироби. Що не можна сказати про газобетон, він абсолютно однорідний зі стабільними показниками міцності по всьому об'єму виробу.

Що не можна сказати про газобетон, він абсолютно однорідний зі стабільними показниками міцності по всьому об'єму виробу

Газоблок також надійніший в самій кладці. Стіни з нього практично не схильні до усадки і утворення тріщин, а ось показник водопоглинання кращий у спінених виробів. Тому гідроізоляції газосилікатного будови потрібно приділити особливу увагу.

Тому гідроізоляції газосилікатного будови потрібно приділити особливу увагу

Геометрія будівельних блоків не менш важлива їх якісних характеристик. Як уже не раз було доведено на досвіді, розміри газоблоків максимально наближені до ідеальних, а ось пінобетонні вироби не можуть відзначитися такими перевагами. правильність розмірів піноблоків залежить від технології виготовлення, виконання якої дотримується не так часто. Це може відбитися на витратах на кладку, оштукатурювання і клейовий склад.

Це може відбитися на витратах на кладку, оштукатурювання і клейовий склад

Екологічність, пожежостійкість і теплопровідність - це ті характеристики, в яких однаково хороші обидва види легкого бетону. У грошовому еквіваленті закупівля пінобетону менше, але з огляду на вищевикладені недоліки, витрати на супутні матеріали можуть перекрити витрати грошових коштів на самі блоки. В кінцевому підсумку, розбираючи кошторису стає очевидним, що газобетон хоч і дорожче, але за рахунок його кращої якості, витрати на будівництво в рази менше, ніж на зведення пінобетонного будинку.

гідроізоляція стін

фото гідроізоляції стін

Вибравши хороший матеріал, тепер залишається правильно побудувати з нього теплий і довговічний дачний будиночок. Як говорилося вище, запорука якісної газобетонной коробки - це гідроізоляція. Тому при кладки стіни , Потрібно відразу ж приступати до влагозащіте.

Тому при   кладки стіни   , Потрібно відразу ж приступати до влагозащіте

Виконати її можна декількома способами. Перший, і він же обов'язковий - грунтовна гідроізоляція фундаменту, вона проводиться в 2 етапи:

  1. Обробка праймером в 3 шари.
  2. Захист рулонний матеріал.

Другий метод - гідроізоляція стін. Можна використовувати облицювальні матеріали, такі як сайдинг, цегла або вентильований фасад. Якщо ж Ви вирішили штукатурити стіни, то перш потрібно їх обробити спеціальним гідрозащіщающім розчином в кілька шарів.

Корисне відео

висновок

Навіть не дивлячись на такий значний мінус газоблоків, як підвищена влагоемкость, будови з нього виходять трохи якісніше пінобетонних, але це, звичайно, при дотриманні всіх норм при будівництві.

Вдалою будівництва!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама