Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дачні будинки з бруса недорого. Захист від холоду і вологи.

На більшій частині нашої країни домінуючим кліматичних сезоном є не літо. Більшу частину року переважає холодна погода, а в деяких приморських регіонах - з підвищеною вологістю. Саме тому дачні споруди з бруса потребують надійного захисту від впливу вологи, морозів і перепадів температур.

Якщо захистити цегляний або бетонний будинок від негативного впливу кліматичних факторів просто, то волого і теплоізоляція будівель з профільованого бруса зажадає більше сил. Оскільки у дерева є здатність «дихати», воно пропускає через себе повітря, що, власне, і призводить до погіршення якостей матеріалу. Потрібно ретельно обробити всі поверхні з метою підвищення їх ізоляційних можливостей. Тільки в такому випадку дачні будинки з профільованого бруса будуть стійкі до впливу вологості або холодного повітря.

Сучасні зразки профільованого бруса виготовлені відповідно найвищим стандартам якості, тому вони здатні протистояти негативним кліматичним умовам протягом довгого часу. Проте, фахівці радять не нехтувати заходами додаткового захисту профільованого бруса. В першу чергу такі заходи передбачають захист стін від прямого впливу вологи шляхом облаштування стоків і даху певної конструкції. Також дачні будинки з бруса із зовнішньої сторони облицьовують водонепроникними матеріалами. В якості альтернативи може бути використаний водовідштовхувальний лак. У разі використання лаку ви не порушите зовнішній вигляд будівлі, отримаєте привабливу естетику і теплоту натурального дерева, одночасно захистивши його від негативного впливу вологи.

Важливо подбати і про поліпшення теплоізоляції дачного будови. Існує багато компаній, які пропонують утеплити дачні будинки з бруса недорого. Але при бажанні можна впоратися з поставленим завданням і самостійно. Головне правильно підібрати матеріали.

Головне правильно підібрати матеріали

Отже, незважаючи на те, що дерево саме по собі має прекрасні теплоізоляційні властивості, дачні будинки з профільованого бруса потрібно захистити від морозів. Погіршення теплоізоляційних властивостей загрожує як зменшенням температури повітря в приміщенні, так і збільшенням витрат на опалення. А оскільки сучасні забудовники грамотно підходять до процесу будівництва, всі ці нюанси продумуються ще на момент проектування будинку або котеджу.

Для поліпшення теплоізоляції дачного будинку можна використовувати синтетичні матеріали для утеплення простору між брусом і внутрішньою обшивкою поверхонь. Якщо ви плануєте здійснити будівництво дачних будинків з бруса, приділіть увагу дверних і віконних прорізів. Адже саме вони і «крадуть» у приміщення тепло. Якщо проігнорувати поради експертів, можна дуже швидко пошкодувати про свою безтурботність. Віконні і дверні отвори завжди потребують якісної теплоізоляції, оскільки саме ці елементи можуть в значній мірі вплинути на те, наскільки комфортним буде мікроклімат у вашому будинку.

Прочитавши все вищевикладене, ви напевно зрозуміли, наскільки важливо утеплити свій будинок і захистити його від вологи. Якщо ви не впевнені у власних силах, то краще звернутися до компетентних фахівців. Сьогодні з легкістю можна знайти компанію, яка будує житлові і дачні будинки з бруса недорого. Також не економте на якісному проекті будинку . Заручившись підтримкою фахівців, ви будете впевнені, що ваш котедж буде затишним і теплим, що йому не будуть страшні ні вітру, ні дощі, ні інші примхи природи

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама