Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дачний відповідь. випуск 11.03.2018

  1. Автори проекту:
  2. Фото проекту Вітальня під гонтовой дахом:
  3. Додати коментар

«Дачний відповідь» вирушає на дачу, яку наздогнав місто. Ділянка героїв програми оточили багатоповерхівки. Як же зберегти відчуття заміського будинку? У переробку потрапить кухня-вітальня, а натхнення для роботи подарують голландські інтер'єри і старий добрий покрівельний матеріал - гонт.

На будинок наших героїв буквально наступає місто, тому зробимо заміську вітальню. Одним з ключових її елементів буде стіна з гонту. Зазвичай цей матеріал використовують в якості покрівельного, тут же гонтом буде оброблена внутрішня стіна. При цьому наша дерев'яна стіна буде буквально «обіймати» вітальню, оскільки зі стіни гонт буде плавно переходити на стелю кімнати.

У проекті взагалі буде багато дерева: дерев'яна підлога, дерев'яні меблі і оригінальна люстра в зоні їдальні, яка буде нагадувати ялинку.

Планування і зонування простору практично не зміняться - ми внесемо лише найнеобхідніші корективи. Кухню ми збільшимо, оскільки зараз вона занадто маленька. А для безпеки зону готування відділимо від вітальні прозорою скляною перегородкою.

Крім того, ми привнесемо в образ вітальні ще кілька важливих змін. По-перше, замість виходить на веранду вікна організуємо повноцінну двостулкові двері. А по-друге, зробимо кімнату яскравіше, доповнивши інтер'єр меблями і акцентами насиченого синього кольору.

Автори проекту:

ARTUP BUREAU

Фото проекту Вітальня під гонтовой дахом:

«Дачний відповідь» вирушає на дачу, яку наздогнав місто

Кухня-вітальня до переробки

Залишити коментар:

Додати коментар

Подробиці Опубліковано 04 Березень 2018 Подробиці Опубліковано 04 Березень 2018

peredelka-kvartiry.ru

Як же зберегти відчуття заміського будинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама