Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Клумби І Квітники Своїми Руками: 210+ (Фото) Красивого Дизайну

  1. Мистецтво ландшафтного дизайну
  2. Створіть клумбу, яку давно хотіли:
  3. види квітників
  4. клумби
  5. різновиди клумб
  6. розарій
  7. Клумби біля водойми
  8. рабатки
  9. міксбордери
  10. Догляд за клумбами
  11. Як зробити клумби власними руками?
  12. Миксбордер з багаторічних квітів
  13. Планування - ключ до успіху
  14. Багаторічні рослини на клумбі
  15. однорічні
  16. ароматична клумба
  17. Крок 1
  18. крок 2
  19. крок 3
  20. екзотична клумба
  21. Яскраві Ідеї
  22. Вертикальна система саду
  23. групова посадка
  24. природний дизайн
  25. декор стіни
  26. Багаторічники для клумби

Гарні клумби і квітники завжди привертають погляд оточуючих, гостей, які відвідують Ваш будинок. Оригінальність варіантів дуже велика. Все залежить від фантазії господарів. А яка клумба у Вас? Якщо Ви ще в пошуку і роздумуєте над дизайном Вашої ділянки, тоді наша стаття внесе в Ваші думки багато цікавого і корисного.

зміст:

В середині осені, дивлячись на квітник, очей може зачепитися хіба що за відцвітають хризантеми, майже всі сезонні роботи позаду, тому є можливість зосередитися і на прорахунки.

Навесні любителі квітів роблять одну і ту ж помилку: намагаються вмістити якомога більше рослин на обмеженій території. Адже листя ще не розпустилися і, плануючи посадки, ми часто не враховуємо, якими вони будуть через місяць-два.

Кращий спосіб прикрасити свій сад - це використовувати квітучу рослинність

  • Тому правило перше: дотримуватися дистанції! В цьому році нам довелося зрізати стару, ще прадідівську яблуню, гілки якої під вагою плодів відломились і впали на квітник, наробивши чимало шкоди. Без яблуні стало як би просторіше і світліше, однак частина, які комфортно почували себе в півтіні (примули, хости, папороті, аквилегии), тепер опинилися на сонці, і навесні доведеться подумати про їх переселення.
  • А оскільки для всіх не вистачить тінистих місць, допомогти зможуть швидко зростаючі високорослі, наприклад, рицина, соняшник, єнотера високоросла. Отже, правило друге: рослинам також потрібен комфорт.
  • Приходьте в квітник не тільки з сапкою і лійкою, а й з блокнотом і ручкою. Зробіть начерк плану посадки рослин, зафіксуйте початок і кінець цвітіння. І це правило третє.

Зробіть свою ділянку яскравіше

повернутися до меню ↑

Мистецтво ландшафтного дизайну

Хто з нас, буваючи в гостях у квітникарів і помітивши якусь нову рослина , Не відчував завмирання серця: «Хочу! Хочу! Хочу! »А ще ж і походи на квіткові виставки, і просто в квіткові ряди на ринку, зацікавлена ​​розглядання різноманітних каталогів з цікавими пропозиціями. Так і не помітили, як перетворили свій квітник в колекційну ділянку з величезною кількістю найрізноманітніших. Їм не вистачає місця, вони заступають один одного, не даючи можливості насолодитися їх красою, зате додають нам клопоту.

Фонтан як частина ландшафтного дизайну

Створіть клумбу, яку давно хотіли:

  • Ви повинні представити, де його посадити, щоб воно не заважало нікому.
  • Споглядаючи роботи ландшафтних дизайнерів, ви переконалися, що найкраще рослини виглядають, коли вони ростуть групами.
  • П'ятнадцять цибулин, скажімо, тюльпанів різних сортів і кольорів, висаджених в ряд, не виглядатимуть так привабливо, як група одного сорту з тих же п'ятнадцяти.
  • Але, створюючи такі композиції, важливо врахувати висоту, колір і розмір листя, термін і тривалість цвітіння.
  • У кожного квітникаря є свої маленькі секрети успіху та перелік прикрих невдач.
Порада

Кольорові плями в квітнику, створені одного сорту, завжди виглядають ефектніше, ніж багато різного, висадженого в один ряд.

Квіти уздовж доріжки

повернутися до меню ↑

види квітників

Зараз все частіше і частіше присадибні ділянки та дачі використовуються не для отримання багатого врожаю овочів, не для посадки картоплі або роботи в теплицях. Все частіше і частіше наша заміське життя - це не спілкування з лопатою, а спілкування з квітами.

Якась частина дачників відмовляється від «рабської» праці і працюють собі на втіху. Для них дача - це один великий квітник, в якому вони відчувають себе, як в благоухающем раю.

Але влаштувати красивий квітник - це не менш складно, ніж сформувати грядку. Для цього потрібно мати деяке уявлення про те, які бувають квітники, і які рослини в них висаджуються.

Використовуйте різні види

Для оформлення квітника застосовуються навіть підручні засоби. Наприклад, стару раковину . Тут також знадобляться:

  • шматочки рабиці;
  • грунт, щебінь;
  • галька;
  • камені.

За допомогою даного інвентарю раковині необхідно надати більш естетичний вигляд. Після цього приступають до посадки рослин. Природно, дизайн квітника повністю залежить від побажань власника. Це стосується випадків професійної допомоги.

Для початку слід створити невелику піднесеність. Адже споруда повинна виділятися на тлі решти ландшафту. Крім того, необхідно надати пагорба потрібну форму. Тут знадобиться шнур, лінійка і інший інвентар. Додатково варто створити кам'яне або пластикове огородження. Що не дасть клумбі зарости травою. Після цього починають висаджування.

Варіант з тюльпанами

повернутися до меню ↑

клумби

Найпоширеніший вид квітника в саду - це, звичайно ж, клумба. Але, незважаючи на традиційність, різноманітність клумб, часом, вражає. Трикутні, квадратні, круглі, в два, в три яруси, в підлоговий вазонах на довгих ніжках або просто стоять на землі. Величезна кількість різновидів, які покликані прикрашати собою те місце, в якому клумбу встановили. Взагалі все квітники можуть бути або геометричними, або вільними.

Їх форма може бути якою завгодно, причому, не тільки круглої або квадратної. Головне, правильно її засадити. Підбір різновидів здійснюється так, щоб всі вони мали різні терміни цвітіння.

На ділянці можна сформувати миксбордер і рабатку. Причому здійснити задумане можливо і без допомоги професійного дизайнера.

Найпоширеніший вид - це, звичайно ж, клумба

Спочатку необхідно вирішити ряд питань, зокрема, підібрати оптимальне поєднання відтінків на ділянці. Також необхідно вибрати квіти. Зазвичай поєднують три види на одній клумбі. Краще заздалегідь вибрати геометрію ділянки і врахувати період цвітіння.

різновиди клумб

Для килимового типу характерна прямокутна або квадратна конфігурація. Найчастіше сюди поміщають низькорослу різнокольорову рослинність. Завдяки цьому створюються незвичайні малюнки та візерунки. Також зустрічаються регулярні і нерегулярні різновиди. У першому випадку все цвітуть в один час. У другому - квіти змінюють один одного.

Найбільш простим представником вважається багаторічна клумба. Тут висаджують один вид. Такий варіант легко втілити самостійно.

Підсвічування додає романтизму території

повернутися до меню ↑

розарій

Досить часто садівники створюють на власній ділянці розарій. Тут обов'язково знадобитися добре освітлене місце, площею не більше двадцяти квадратних метрів. Спочатку потрібно зробити вибір місця троянд, потім зайнятися підготовкою грунту, посадкою.

Порада

Важливо знати, що розарій оформляється в особливому порядку.

Тобто, в першій лінії розташовуються низькорослі кущі, висота яких становить не більше сорока сантиметрів. В останньому ряду висаджуються в'юнкі троянди, здатні досягти декількох метрів. Процедуру краще здійснювати на початку літа.

повернутися до меню ↑

Клумби біля водойми

Клумби можуть бути досить оригінальними. Наявність водойми дає можливість створити плавучу конструкцію. Для цього буде потрібно легкий і непотопаючий матеріал. З цією функцією відмінно впоратися пінопласт.

Рослини, що розташовуються на подібній клумбі, обов'язково повинні любити вологу і воду. На ділянці можна розмістити дерев'яні конструкції. Краще робити їх підвісними. В іншому випадку матеріал швидко зіпсуватися.

розарій

повернутися до меню ↑

рабатки

На другому місці після клумб стоять рабатки. Це довгі ділянки землі, які прекрасно оформляють доріжки та алеї в вашому саду. Ширина рабатки не може бути більше трьох метрів. Висаджувати в ній можна в кілька ярусів, причому дальній ряд буде високим, а далі за зменшенням. Ці квітники можна розташовувати в саду вздовж доріжок, або навколо окремо стоячих дерев. Але самі квітники так само потребують оформленні. Для цього зазвичай використовують бордюри.

Бордюр може мати один або два яруси, ширина становить не більше півметра. Для бордюрів використовують невеликі невисокі рослини, щоб можна було бачити з клумби. Дуже добре бордюри поєднуються з клумбами і рабатками.

Рабатки - оформляють доріжки та алеї

повернутися до меню ↑

міксбордери

Є такий вид квітників, як миксбордер. Це означає, що в такому квітнику будуть різноманітні рослини, не тільки по термінах цвітіння, але і за зростом.

Але не можна поміщати в миксбордер рослини, які люблять різні умови зростання: світло і тінь, люблячі воду і не потребують її. Миксбордер має ще одне призначення - квіти миксбордера можна зрізати і складати з них букети.

Він повинен обов'язково мати асиметричну форму і гілки різної довжини.

Миксбордер - квітник з різноманітними видами

повернутися до меню ↑

Догляд за клумбами

Всякий садівник, городник, квітникар повинен подбати про забезпечення захисту своєї ділянки від шкідників і хвороб. Виконання роботи в ручному режимі досить трудомістким, тут-то на допомогу товаришам дачниками приходять всілякі обприскувачі-розпилювачі.

Техніка така покликана створити надлишковий тиск, за рахунок якого виникає тонке розпилення розпилюється суміші. Дрібнодисперсні частки розпилюється рідини потрапляють на поверхню рослин, проникаючи в малодоступні ділянки.

У стані дрібних крапельок розчин прекрасно утримується на мікроворсинки стебел і листя. Ще років двадцять тому вибір обмежувався парою-трійкою найпростіших розпилювачів, зараз же на ринку представлені найрізноманітніші моделі. Конкуренція підстьобує виробників шукати нові рішення, створювати інженерні конструкції.

Найзручніший - це садовий ручний обприскувач. Перед тим, як купити садовий обприскувач ознайомтеся з основними типами. Крім відмінностей обсягів завантажувальних баків існує градація обприскувачів по конструктиву. Є пневматичні, поршневі, помпові, ричагові, бензо- і акумуляторні розбризкувачі.

повернутися до меню ↑

Як зробити клумби власними руками?

Виготовлення клумб своїми руками, секрети вибору для їх наповнення. Розгляд вдалих дизайнерських ідей і вибір матеріалів для них.

повернутися до меню ↑

Миксбордер з багаторічних квітів

Садівництво - це абстрактне мистецтво разом з ландшафтним дизайном і архітектурою. Йдеться про об'єднання правильних кольорів, тонів, відтінків і текстур в приголомшливу візуальну палітру, а потім сплав цієї квіткової палітри з навколишнім простором.

Садівництво - це абстрактне мистецтво

Порада

При створенні альпійських гірок встановлюйте камені міцно, тому що по них належить пересуватися під час догляду.

Кращий спосіб прикрасити свій сад - це використовувати квітучу рослинність. Щоб зробити дуже красиві дизайнерські клумби своїми руками доведеться витратити значну кількість часу і зусиль. Але, тепер завдяки інформації з інтернету можна здійснити дійсно цікаві ідеї по декору з підручних матеріалів. Садівництво - це абстрактне мистецтво разом з ландшафтним дизайном і архітектурою.

Кращий спосіб прикрасити свій сад - це використовувати квітучу рослинність

повернутися до меню ↑

Планування - ключ до успіху

Схоже, що це найпростіше завдання - купити свої улюблені квіти і посадити їх у землю. І чим більше різноманітна рослинність, тим красивіше результат. На жаль, таким способом можна отримати тільки нагромадження різних рослин, що створить в цілому досить неохайний вигляд. Особливо це буде видно там, де рослинність НЕ буде поєднуватися по висоті, формі і кольорі. Також проблеми можуть викликати різні часові періоди цвітіння. Шкода отримати настільки невтішні результати після всіх докладених зусиль.

  • Створення правильної композиції - це добре спланована операція, яка потребує чіткого плану дій.
  • Деякі як і раніше вважають за краще садити власне розроблений квітник. Це може бути веселий час провоженіе. Бажано не використовувати велику різноманітність типів, особливо в якщо простір обмежено.
  • Для облаштування клумби потрібно буде вибрати висоту, квітучий календар, колірну гамму. Також важливо дотримуватися вимог до умов навколишнього середовища (люблячі світло, краща вологість, тип і кислотність грунту і т. Д.).

Планування - ключ до успіху

Через особливості рослинності і навколишнього ландшафту прикрашений куточок набуває свою індивідуальність і буде унікальним.

Порада

Не переживайте, що, якщо ви використовуєте готові схеми, ваша квіткова клумба у саду стане типовою і нецікавою. Адже дуже малоймовірно що хтось із знайомих скористається тією ж схемою. Не бійтеся експериментів. Часто унікальні композиції, отримані у тих, хто, спираючись на інформацію в інтернеті, придумав свій дизайн. Створення своїх власних квіткові садів і клумб може стати справжнім джерелом гордості.

При виборі все ретельно обміркуйте. Наприклад, який саме розмір ви хочете для своєї клумби, величину її бордюру і т.д.

Створіть власний сад своїми руками

повернутися до меню ↑

Багаторічні рослини на клумбі

Багаторічні є кращими для тих, хто не хоче щороку висаджувати свої клумби заново.

Багаторічні мають переваги:

  • широкий спектр форм;
  • відносна легкість догляду;
  • невимогливість.

А безпосереднє руйнування квітника багаторічних або цибулин може бути відстрочено на кілька років за допомогою обробки і добрива землі.

Однак, як правило, період цвітіння у даних рослин становить всього 3 тижні, що не дуже багато.

Приділяйте особливу увагу довгим квітучим видам

  • Після цвітіння багаторічна клумба виглядає не так яскраво, тому рекомендується розбавляти її однорічними рослинами.
  • Вибирайте в залежності від сезону цвітіння.
  • Часто власники хочуть, щоб квітники і сади у дворі будинку були приємними для очей з початку весняного періоду і завершуючи зимовими холодами. Для цього враховуйте сезонність рослинності, використовуваної флори.
  • Літні квіткові клумби і садові композиції можуть формуватися з такого широкого асортименту, що досить легко заблукати в його списку. Експерти радять приділяти особливу увагу довгим квітучим видам або тим, які здатні цвісти два рази. Серед багаторічних долгоцветов є деякі сорти троянд, герань, котяча м'ята, ромашка.
повернутися до меню ↑

однорічні

Літо - час цвітіння багатьох видів однорічних. Ви можете думати про те, як зробити клумбу у власному саду більш привабливо виглядає. Можна посадити:

  • красиві айстри;
  • жоржини;
  • кореопсис;
  • різноманітні хризантеми;
  • календули.

Особлива чарівність обраного квіткового ансамблю дадуть родинні декоративні рослини.

Літо - час цвітіння багатьох видів однорічних

Вертикальна квіткова клумба буде мати гарний вигляд з ампельними рослинами. Вони дають обсяг і блиск, є прекрасні петунії, лобелія і вербена, які відмінно виглядають у вертикальній клумбі.

повернутися до меню ↑

ароматична клумба

Прекрасне рішення - ароматична клумба з лаванди, шавлії, орегано. Краще розмістити її безпосередньо з зоною відпочинку. Ви відчуєте аромат, проходячи повз квітника. Це благотворно впливає на імунну систему, функції мозку і серцево-судинну систему.

Для створення такої клумби нам знадобляться:

  • Пластикові контейнери.
  • Фарба.
  • Сфагновий мох (ви можете використовувати навіть старий мох).
  • Ґрунтова суміш.
  • Саджанці.

Ароматична клумба з лаванди

Крок 1

Пофарбуйте контейнери і дочекайтеся їх висихання. Замочіть мох до зручної консистенції, що дозволить вам «ліпити». Мох слід покласти в усі контейнери після цього їх слід засипати шаром грунту, попередньо змішаним з добривом. Згодом землю необхідно ущільнити і полити водою.

крок 2

Заповнювати контейнери слід з верхніх контейнерів. Саджанці зазвичай мають малі розміри. Їх коренева система, як правило, не розпадається і легко зміщується в правильному напрямку. Якщо потрібно вийняти розсаду з горщика, то потрібно стискати кореневу систему рукою.

При посадці добре полийте саджанці водою. Дотримуйтеся наступної послідовності при заповненні горщика:

  • сфагнум;
  • мох;
  • грунт;
  • рослина;
  • грунт.

крок 3

Після цього посадите квітник - ви можете повісити його, як на картині, на стороні вашого будинку, гаража , Огорожі або будь-якого іншого місця на відкритому повітрі, яке ви вважаєте за потрібне. Місце де ви вирішите повісити клумбу, зміниться, так як вона поліпшить його загальний естетичний ефект. Іноді фахівці радять встановити трубку з отворами посередині таких конструкцій, щоб вода досягла дна. Полийте квітник, використовуючи шланг з маленьким напором води. Сфагнум поглинає запаси вологи.

повернутися до меню ↑

екзотична клумба

Якщо ви хочете створити екзотичну клумбу, то обов'язково заповніть її рослинами та квітами, які будуть відповідати її назві. Тобто вам може знадобитися спеціально замовити деякі види флори, замість того, щоб покладатися на традиційні квіти. Ви можете замовити деякі захоплюючі зразки з усього світу. Маленькі сукуленти надавали б вашої клумбі відчуття пустелі.

екзотична клумба

вернуться до меню ↑

Яскраві Ідеї

Шукайте бляшані банки на життя без кухні або просто купуйте на Сайти Вся. Після цього на великій дерев'яній стіні ви повинні прикріпити ці банки - в ідеалі, від 8 до 9, щоб вони були добре розсіяні. Додайте потрібні вертикальні садові рослини.

Порада

Не залишайте без уваги залишилися області - переміщайте в різні місця великі рослини або горщики для пошуку кращого вигляду.

Лаванда. Простота і привабливість в одному фото

Сосни, підстрижені в трикутній формі, створюють візуальний інтерес. Однорічні, багаторічні рослини забезпечують сад яскравим кольором і цікавими формами. Тут гладіолуси акуратно контрастують з листям і розквітають навколо них. Великі кольорові смуги створять заспокійливу атмосферу для цього саду.

повернутися до меню ↑

Вертикальна система саду

Якщо ви хочете прикрасити садову стіну або просто прикрити будь-яку неохайну сторону, тут запропонована чудова ідея. Візьміть товсту тканину і повісьте її на паркан у вигляді мішків - вона повинна бути у вигляді сумки кенгуру. Додайте рослини і отримаєте красу, яку ви завжди хотіли.

Якщо у вас є дерева в саду, ви можете створити невелику композицію навколо них. Для неї можна використовувати будь-які камені щоб створити оточення для квітів. Таким чином вся увага буде сфокусовано на рослинах.

Клумба на дерев'яній стіні

повернутися до меню ↑

групова посадка

Для цієї ідеї у вас повинні бути багато різних рослин. Ви можете встановити цю конструкцію на окремій стороні саду і розмістити кілька стільців і столик, щоб клумба виглядала як ідеальна атмосфера для усамітнення.

Пластмасові пляшки в якості вертикальних садових ємностей:

На вашому сміттєвому дворі повинно бути багато пластмасових пляшок. Це ідеальний час, щоб використовувати їх все. Просто зв'яжіть їх разом ниткою, щоб можна було покрити область стіни. Тепер, виконайте отвір в центрі, щоб ви могли розмістити потрібні рослини - готова клумба на стіні!

Для цієї ідеї у вас має бути багато різних видів

Планувальник стіни:

Ємності для посадки кріпляться до стін. Ви можете садити сюди будь-які рослини, які захочете. Ця ідея може прикрасити ваш сад, вхід в будинок або навіть задній двір. Додайте квіти рядами або в шаховому порядку, вся справа тільки в вашої фантазії!

повернутися до меню ↑

природний дизайн

Все підручні матеріали можуть стати дивовижної краси речами. Якщо поруч з вашою дачею впало старе дерево, то це може стати відмінною ідеєю для створення унікальної клумби. Необхідно всього лише вирізати його серцевину і встановити в центрі саду. Після цього засипати грунт і посадити квіти.

Полку для взуття в якості клумби. Креативність - це головне.

Порада

Ви можете використовувати стару полку для взуття і садити в ній рослини. Додайте її біля входу, щоб привернути увагу ваших гостей.

Використання старої ліжка

Ви можете використовувати стару дерев'яну бочку як стенд, наповнений прекрасними рослинами і яскравими квітами.

повернутися до меню ↑

декор стіни

Ця клумба виглядає як дерево на стіні. Всього пара горщиків, розташованих в прекрасній манері, щоб забезпечити прекрасний вертикальний сад.

Оформлення в бочці

За допомогою цієї конструкції ви зможете посадити все, що хочете. Особливо спробуйте додати яскраві квіти з великим листям, для додання вашої клумбі фантастичного вигляду. З'єднайте старі вікна і зробіть прекрасний невеликий декор для садового простору.

Ви можете прикрасити всю стіну, просто помістивши невеликі сумки для одягу, наповнені прекрасними квітами. Це, безсумнівно, приховає сірі стіни і посилить красу вашого саду.

Можна використовувати стару тумбочку

У висновку варто зазначити, що декор вашого саду - це перш за все робота уяви. Тому вам потрібно тільки уявити загальну композицію і послідовно вирішувати завдання по її втіленні. Слід зазначити, що особливо важливо незважаючи на великий обсяг роботи не панікувати і поступово, крок за кроком, перетворювати свій сад в плід заздрості всіх гостей.

повернутися до меню ↑

Багаторічники для клумби

Для початку ви повинні визначити кількість часу, який ви зможете приділити клумби. Якщо ви займаєтеся квітником і нічим більше - це одна справа, а якщо крім цього ви також займаєтеся вирощуванням різних овочевих культур, то це зовсім інше. Досвід показує, що при другому варіанті часу для вирощування та догляду за квітником залишається обмаль.

Клумба повинна знаходитися недалеко від зони відпочинку. Її повинно бути видно з дачного будиночка або альтанки. Проявіть свою фантазію при створенні композиції.

Швидше за все, у вашому квітнику будуть присутні багаторічні квіти. Зараз поговоримо саме про них.

Клумба повинна знаходитися недалеко від зони відпочинку

Ви повинні виділити місце для майбутньої клумби ще на момент планування. Зважайте на те, що квітник повинен знаходитися недалеко від зони відпочинку. Так, щоб його було видно з будиночка або ж альтанки. Під час надання форми клумби можете проявити всю свою фантазію. Так як форма квітника цілком і повністю залежить від вашого бажання.

Багаторічники відмінно підійдуть для збірних клумб, так званих миксбордеров. Як правило, такі клумби створюють навколо садових стежок. Також миксбордери часто облаштовують навколо фруктових дерев і чагарників.

У центрі клумби можна помістити штучна водойма, декорований натуральними каменями і прибережною рослинністю.

При створенні даної клумби майте на увазі, що ширина клумби не повинна перевищувати двох метрів, так як при недотриманні даного правила клумба втрачає естетичний вигляд.

піддон

Якщо ви вирішили використовувати багаторічні квіти, то повинні знати, що їм необхідна велика кількість сонячного світла. Їх ні в якому разі не варто поміщати в тіні

Поговоримо про правильну підготовку грунту, так як це одне з найважливіших моментів при посадці клумби.

  • Перше. Організуйте хороший дренаж. Стояча вода згубно впливає на розвиток квітів. При підвищеній вологості багаторічні можуть впасти в стан спокою.
  • Друге. Грунт ні в якому разі не повинен бути щільним. У ньому обов'язково повинен бути присутнім повітря. Також грунт повинен бути досить вологоємність.

Ви повинні виділити місце для майбутньої клумби ще на момент планування. Зважайте на те, що квітник повинен знаходитися недалеко від зони відпочинку.

8 Загальний Бал

Клумби - це місце, яке прикрашає будь-який будинок і робить його воістину багатшими. Зуміти зробити затишок виявляється не так вже й складно. Трохи фантазії і часу - результат перевершить всі Ваші очікування. Ознайомитись з інформацією, будь ласка, заліште в коментарях свои оцінки з аргументацією. Смороду будут Корисна для других чітачів. Нам дуже важліва Ваша думка. Дякуємо за Вашу участь. Ми цінуємо КОЖЕН Ваш відгук и вітраченій годину.

8 Expert Score

актуальність інформації

8

доступність застосування

7.5

розкриття теми

7.5

Достовірність інформації

9

8 Загальна оцінка

актуальність інформації

10

доступність застосування

6

розкриття теми

10

Достовірність інформації

6

плюси

  • Можливість перетворити свою дачу в справжню гордість
  • Если у вас немає часу на догляд за однорічнімі квітами, можна посадити невібагліві багаторічні рослини

мінусі

  • Необхідний регулярний догляд
  • Для того щоб клумба виглядала ефектно з ранньої весни до пізньої осені потрібно докласти чимало зусиль
Додати свой відгук | Залишити відгук і коментарі А яка клумба у Вас?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама