Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Клумби з покришок своїми руками. Покрокова інструкція: фото, відео

  1. Старі шини - новий дизайн
  2. вибір покришок
  3. вибір рослин
  4. Робимо клумбу своїми руками: найпростіший варіант
  5. Оригінальні клумби з шин (фото)

Небагато знайдеться дачників, яких цікавить тільки матеріальний інтерес - будиночок, господарські будівлі, врожай Небагато знайдеться дачників, яких цікавить тільки матеріальний інтерес - будиночок, господарські будівлі, врожай. Більшість любить і цінує красу на своїй землі, не що обіцяє комерційної вигоди. Але кількість багатіїв, здатних оплатити дорогі матеріали і роботу професійних садівників заради ефектного дизайну під відкритим небом, теж не обчислюється гігантськими цифрами. Звідси простий висновок: можна зробити чудові клумби на дачній ділянці з непридатного, по суті, матеріалу, такого, як старі колісні шини, виконавши всю роботу своїми власними руками.

Старі шини - новий дизайн

Пройдіться по міських дворах та оцініть їх оформлення. Автомобільні покришки давно стали майже обов'язковим компонентом сучасного дизайну. Їх вкопують наполовину в землю, розкладають у вигляді нижнього обрамлення дерев та іншої рослинності, роблять з них дитячі доріжки, підвішують в якості гойдалок, розфарбовують в різні кольори. Пройдіться по міських дворах та оцініть їх оформлення

На основі багаторічних квітів ( астільба , гелениум , герань , котівник , очиток , рудбекия , деревій , хоста , шавлія , анемона ) Можна створити безліч варіантів оригінальних клумб, які прикрасять сад на кілька безтурботних років. Поцікавтеся у своїх знайомих - вони не тільки розкажуть вам, як зробити квіткові клумби з покришок своїми руками, але і продемонструють фото, що підтверджують безумовну правдивість цих оповідань.

Якщо вже міське середовище, істотно обмежена громадськими інтересами і смаками, прийняла такі дизайнерські хитрощі, то дачникам, які мають особистий простір для фантазії, як то кажуть, і сам Бог велів.

Чи знаєте ви?Винахідник екіпажної гумово-парусинової шини Роберт Томпсон в 1847 році і не думав, що вона є прообразом дачної клумби .

вибір покришок

Вибираючи шини для майбутнього квітника, потрібно враховувати не тільки їх розмір (вага, до речі, теж - є такі гіганти, що з місця не зрушиш), але й інші особливості, з яких найбільш важливими, в сенсі полегшення подальшої обробки, подаються такі:

  • зимова гума краще літньої;
  • зарубіжні покришки більш м'які і тонкі, ніж вітчизняні.
Важливо!Ще один важливий момент

- наявність диска, який прекрасно послужить днищем «шинної» квіткової вази. Без цього елемента мова може йти тільки про клумбі з покришок, знятих з коліс, і своїми руками облаштованій.

вибір рослин

Приступаючи до планування квітників і клумб , Які будуть робитися своїми руками на дачі, розраховуємо так, щоб потім не тільки милуватися ними самому, але і показувати друзям фото цих ефектних споруд з покришок, закликаючи до себе гостей і задовольняючи своє невелике марнославство. Приступаючи до планування   квітників   і   клумб   , Які будуть робитися своїми руками на дачі, розраховуємо так, щоб потім не тільки милуватися ними самому, але і показувати друзям фото цих ефектних споруд з покришок, закликаючи до себе гостей і задовольняючи своє невелике марнославство Що стосується рослин, то вибір багатий:

  • квіти різних сортів, в тому числі які змінюють одне одного за термінами цвітіння;
  • суниця ;
  • чагарники ;
  • невеликі (хоча це - за бажанням) дерева.

Важливо! Загальне правило одне: клумба повинна бути красивою і відповідати загальній стилістиці вашого ділянки. Не виключено, що і саму стилістику можна вибудувати, виходячи з квітково-рослинної планування.

Робимо клумбу своїми руками: найпростіший варіант

Тепер найголовніше - створення красивих клумб (Якщо вирішили, що однієї не обійтися) з шин своїми руками на дачі: результат повинен бути таким, щоб фото було не соромно показати людям, знайомим і незнайомим. Тепер найголовніше - створення красивих   клумб   (Якщо вирішили, що однієї не обійтися) з шин своїми руками на дачі: результат повинен бути таким, щоб фото було не соромно показати людям, знайомим і незнайомим Обробка обраної (це був перший крок) покришки починається з її розмітки для здійснення подальших розрізів (це буде другий крок). Бувають невибагливі землевласники, які використовують шини без попередньої обробки, але рекомендується все ж поєднувати красу живих рослин з чисто технічної естетикою. Намічений розріз повинен бути таким:

  • забирається верхня Покришечная частина (в повному обсязі) і залишається (повністю) нижня;
  • проявивши фантазію і кмітливість, лінію розрізу можна зробити хвилястою, ламаною, з зубцями, з бахромою і т.п.

Дрібному наносимо свою вигадку на гуму і переходимо до третього кроку. Дрібному наносимо свою вигадку на гуму і переходимо до третього кроку Ним стане сам процес вирізання:

1. За промальовані лінії шина розділяється на дві частини.

Важливо! Якщо диск в наявності, то під час процедури покришку з нього знімати не треба.

2. Нижня частина вивертається навиворіт - ця частина процесу найбільш трудомістка, оскільки вимагає фізичної напруги. Механізм такий: зрізом ця умовна половинка шини кладеться на землю (або на покриття), її краю притискаються ногами (і, відповідно, всієї масою тіла), а потім вивертаються, починаючи з одного місця (це найважче) і, поступово прискорюючись, здійснюючи повне коло. 2 Вийшла або ваза (якщо був диск), або майбутня клумба . Дбайливий господар і верхню частину розрізаної покришки не залишить без уваги. Він кілька разів надрежет її поперек з внутрішньої сторони (сантиметрів на 10) і зробить ще одну клумбу, вкопавши отримані надрізи в грунт.

Нарешті, четвертим кроком у створенні дачного квітника стане перетворення автомобільної покришки, нехай і обробленої вже досить вміло ріжучим інструментом, в красиву декорацію для садової флори. Нарешті, четвертим кроком у створенні дачного квітника стане перетворення автомобільної покришки, нехай і обробленої вже досить вміло ріжучим інструментом, в красиву декорацію для садової флори Цей останній етап передбачає:

  1. Фарбування (хто вважає за краще емаль, а хто і олійні фарби).
  2. Додавання додаткових декоративних елементів (скелець, камінчиків і ін.).

Чи знаєте ви? В африканській Кенії з відслужили свій вік покришок місцеві шевці призвичаїлися робити відмінні шльопанці, попит на які поширився по всьому континенту.

В африканській Кенії з відслужили свій вік покришок місцеві шевці призвичаїлися робити відмінні шльопанці, попит на які поширився по всьому континенту

Оригінальні клумби з шин (фото)

На завершення теми помилуємося зразками «колісно-садового» мистецтва. З поміщених тут варіантів можна вибрати щось і для себе. А людині, схильній до художнього і технічної творчості, фотографії підкажуть власні шляхи естетичного оформлення своєї дачної ділянки. На завершення теми помилуємося зразками «колісно-садового» мистецтва

Чи була ця стаття корисною?

Дякую за вашу думку!

Напишіть в коментарях, на які питання Ви не отримали відповіді, ми обов'язково відреагуємо!

Ви можете порадити статтю своїм друзям!

Ви можете порадити статтю своїм друзям!

Так

немає

49 раз уже
допомогла


Чи знаєте ви?
Чи знаєте ви?
Чи була ця стаття корисною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама