Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

продаж септиків

  1. Модульна система Карат - С (Carat - S)
  2. Септик однокамерний і двокамерний
  3. Септик з трьома камерами
  4. У базовий комплект Карат-С входить:
  5. Септики для очищення стічних вод серії АСО
  6. Схема роботи модуля септика
  7. Схема роботи двох модульного септика
  8. Схема установки септика
  9. Габаритні розміри септика
  10. Септик для дачі або заміського котеджу
  11. Відкачування септиків і вивезення відходів

Завершуючи заміське будівництво або тільки плануючи зведення приватного будинку поза доступу централізованих міських комунікацій, необхідно приділити достатньо уваги і ретельно продумати організацію автономної системи водопостачання та водовідведення (каналізації). Заміська автономна каналізація повинна бути влаштована якісно і професійно, щоб котеджне або дачний туалет і інші приміщення будинку, з яких необхідно ефективне водовідведення, функціонували справно і безпечно. Влаштовуючи туалет для дачі, також необхідно подумати і про охорону навколишнього середовища - продукти Вашої життєдіяльності не повинні забруднювати земельну ділянку та прилеглі території, а особливо водні ресурси. Для якісної та ефективної очистки стічних вод призначені спеціальні очисні споруди, які на сьогоднішній день представлені достатньою різноманітністю. Одними з найпопулярніших і надійних систем очищення є септики - сучасні системи очищення каналізаційних вод в заміських умовах. Продаж септиків в Петербурзі здійснюється компанією Екобалтіка.

Модульна система Карат - С (Carat - S)

ТОВ «Екобалтіка» представляє новітню розробку відомої німецької фірми GRAF модульну систему Карат-С (Carat S), універсальний набір елементів якої дозволяє створити систему будь-якої складності. Основою локальна каналізації Карат-С (Carat S) служить ємність Carat об'ємом від 2700 до 6500 літрів.

Карат-С створений на унікальному обладнанні з матеріалу дюраль (Duralen) - це виготовлений методом термоформування високоміцний поліпропілен, який завдяки потужним ребрах жорсткості і армування, має унікальні властивості міцності (висока ударостійкість і відсутність деформацій при великих навантаженнях). Гарантія від виробника 15 (!) Років.

Ємність Карат-С (Carat S) складається з двох половинок, які при транспортуванні вкладаються одна в іншу і прекрасно поміщаються в причіп легкового автомобіля, а кожну окрему взяту частину системи вільно може переносити одна людина.

Спеціальний ущільнювач і кріплення забезпечують надійне з'єднання.

Користуватися таким обладнанням легко і зручно. У комплекті додається докладний посібник зі зборки, яку при бажанні можна зробити власними силами, не вдаючись до послуг фахівців.

Ємність Карат-С (Carat S) всередині розділена на 2 або 3 частини системою перегородок, що в базовій комплектації дозволяє використовувати її в якості класичного септика.


Кожна перегородка складається з двох половинок і легко вставляється в бак при монтажі. Кількість і положення перегородок можуть змінюватися виходячи з вимог і умов експлуатації.

Кількість і положення перегородок можуть змінюватися виходячи з вимог і умов експлуатації


Всі секції локальної каналізації Карат-С (Carat S) як правило обслуговують через єдину горловину купола, забезпеченого люком. Купол може повертатися для більш легкого з'єднання з трубами. Висота купола - 610 мм, внутрішній діаметр - 800 мм, що забезпечує легкий і зручний доступ всередину системи. Телескопічна конструкція шахти дозволяє точно розташовувати поверхню люка на дорогах, бруківці і газонах, ділячи систему непомітною.


Використання локальної каналізації Карат-С (Carat S) для Вашого заміського будинку - відмінне рішення проблеми очищення стічних вод.

Обсяг ємності, л 2700 3750 4800 6500

Довжина, мм 2080 2280 2280 2390

Ширина, мм 1565 1755 1985 2190

Висота, мм (включаючи купол) 2010 2200 2430 2710

Вага, кг 120 150 185 220


Система Карат-С (Carat S) застосовується як:


  • ємність в системі очищення стічних вод;
  • септик (одна, дві або три камери);
  • в якості вигрібної ями.

Септик однокамерний і двокамерний

Септик однокамерний і двокамерний

Механічне очищення стічних вод вимагає наявність 500 л об'єму бака септика на одного мешканця. Середня витрата на одну людину становить приблизно 150 л на добу (при користуванні туалетом, душем і кухнею). Стічних вод необхідно 3 дні для проходження всієї системи. Такий септик повинен мати, як мінімум, 2000 л об'єму. Септик Карат-С (Carat S) об'ємом 2700 л. буде цілком достатньо для проживання 4-5 чоловік.


Септик з трьома камерами

Септик з трьома камерами

Система біологічної очистки стічних вод. З огляду на, що один проживає витрачає близько 150 л води в день, то потрібно для її виведення з системи 10 днів. За цей час повільно поточна вода очищаючись від механічних домішок дозволяє зваженим часткам осідати на дно ємності, де відбувається анаеробний мікробіологічний процес розкладання. Такий принцип роботи передбачає наявність трьох камер. Трикамерний септик Септик Карат-С (Carat S) дозволяє значно краще очищати стічні води з подальшим відведенням їх в дренаж.

Трикамерний септик Септик Карат-С (Carat S) дозволяє значно краще очищати стічні води з подальшим відведенням їх в дренаж

У базовий комплект Карат-С входить:

  • Ємність 2700 л;
  • Кришка "Міні" з перехідниками і ущільнювачами;
  • Дві внутрішні перегородки з прокладками і кріпленням.

Вартість комплекту 59500 = 00 руб.


Септики для очищення стічних вод серії АСО

Основною перевагою цих виробів є полімерний матеріал, з якого вони виготовлені - екструзійний поліетилен низького тиску.

Септик АСО-1Септик АСО-1

Однокамерний септик, що складається з двох секцій для очищення стоків.

від 22000 руб.

Септик АСО-2

Однокамерний септик, що складається з двох секцій для очищення стоків.

від 24000 руб.

Кожен модуль має дві секції очищення стоків. Принцип роботи кожної секції (стандартний для будь-якого септика) - відділення важких і легких домішок від основного потоку води. Важкі фракції випадають на дно септика, легкі спливають на поверхню, а перетікання води з першої секції в другу проводиться між ними.

Так само як і септик АСО-1, є однокамерним, складається з двох секцій очищення стоків. АСО-2 має додаткову можливість - при випадковому засміченні центрального отвору між секціями септика, в даній моделі передбачено додатковий верхній перепускний патрубок. У разі критичного заповнення септика, вміст перетече по верхньому патрубку. Така схема роботи дозволяє майже в два рази збільшити інтервал між чистками. Але, слід звернути увагу на те, що при верхньому перетікання рідини припиняється відділення легких фракцій надлишок рідини переміститися до другої секції.

Схема роботи модуля септика

Через трубу 1 стічні води потрапляють в першу секцію 2 септика, де проводиться первинне розкладання стічних домішок на важкі і легкі складові.

Далі через центральний отвір 3 все ще забруднена вода потрапляє до другої секції 4, де проводиться остаточне очищення води від домішок до стану, коли вона може подаватись на поле зрошення, де вона через трубу 5 йде в щебенчатой ​​подушку і далі в грунт. Така схема очищення стічних вод дозволяє на відміну від звичайної асенізаційної ємності збільшити час між чистками багаторазово. Середній час роботи Одномодульні септика між чистками для сім'ї з чотирьох осіб - 2 роки.

Для більш якісного очищення води, а також збільшення проміжку часу між чистками в два рази, перший модуль септика можна доповнити другим модулем.

Схема роботи двох модульного септика

При такій схемі роботи сумарний обсяг локального очисної споруди (септика) зростає до 5 куб.м. За аналогією септик може мати три, чотири і більше модулів.

Схема установки септика

Септик повинен бути закріплений на бетонній плиті. При засипці септика бажано використовувати піщано-цементну суміш. Котлован для установки ємності можна рити не ближче 6 м від фундаменту будинку.

Габаритні розміри септика

Обсяг модуля - 2.5 куб.м.
Товщина стінки модуля - не менше 7 мм.

Септик повинен бути закріплений на бетонній плиті. При засипці септика бажано використовувати піщано-цементну суміш. Котлован для установки ємності можна рити не ближче 6 м від фундаменту будинку.


Септик для дачі або заміського котеджу

Сучасні заміські септики представляють собою ефективну водоочисну систему, призначену для накопичення, осадження і видалення стічних вод. Очисної септик для дачі - це пластиковий або виготовлений з інших надійних матеріалів комплекс, що складається з водоочисних камер, який встановлюється на території заміського дачного ділянки під землею. Завдяки такому розміщенню септики не займають вільний простір присадибної території і можуть бути встановлені навіть на невеликій ділянці без шкоди для його зовнішнього вигляду. При установці септика необхідно дотримуватися правил розміщення таких пристроїв залежно від наближеності до житлових будинків, доріг і місць забору питної води. Вибирати септик слід в залежності від кількості проживаючих, щоб скоротити періоди заміни і відкачування функціональних наповнювачів з абсорбувати відходами.

Oбразци нашої продукціїOбразци нашої продукції

Двокамерні септики для заміського каналізації

Oбразци нашої продукціїOбразци нашої продукції

Двокамерні септики для заміського каналізації

Відкачування септиків і вивезення відходів

Якщо Ви встановили на ділянці септик, що відповідає кількості проживаючих в будинку людей і використовуєте спеціальні засоби на основі бактерій, очищення каналізації довго не буде потрібно. Як правило, відкачка септиків повинна проводитися раз в один-два роки, після чого Вам знову протягом тривалого часу не доведеться піклуватися про очищення стічних вод. Ні для кого не секрет, що швидка і правильна очищення септиків повинна проводитися фахівцями у відповідній області роботи. Досвідчені професіонали нашої компанії завжди готові виконати відкачку і очищення септика на Вашому заміському ділянці. При цьому всі роботи проводяться акуратно і в короткий термін. Звернувшись в нашу компанію, Ви знайдете надійне партнерство і якісне надання сервісних послуг.

Продаж септиків здійснюється з наданням всіх гарантій виробника.

ТОВ "ЕКОБАЛТІКА" пропонує цілу лінійку професійних засобів для догляду за септическими і каналізаційними системами виробництва США.

УВАГА!

Ми надаємо тільки ліцензовані послуги та сертифіковану продукцію. Попереджаємо вас про небезпеку взаємодії з постачальниками послуг і товарів без ліцензії на діяльність. Ви ризикуєте отримати неякісний сервіс, товар, проблеми з перевіряючими органами, і як наслідок, - шкоди вашому фінансовому становищу і ділової репутації.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама