Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проект будинку зі складною дахом

  1. Плани будинків зі складною дахом: особливості
  2. Плани проектів будинків зі складною дахом: питання ціни

Основним завданням покрівлі житлового будинку є захист внутрішніх приміщень від опадів, вітрів, заметів, а також довговічність і надійність

Основним завданням покрівлі житлового будинку є захист внутрішніх приміщень від опадів, вітрів, заметів, а також довговічність і надійність. Її візуальні якості не менш важливі, адже дизайн будинків зі складною дахом повинен виглядати гармонійно. Навіть найкрасивіші будинки з ламаним дахом, проекти яких створюють прекрасний образ, можуть бути зіпсовані невірно підібраним кутом нахилу її скатів або формою. А найпростіші будинку можуть прикрасити правильно спроектовані покрівлі - твори мистецтва.

Плани будинків зі складною дахом: особливості

Проекти приватних будинків з красивою дахом, багатощипцевих або многоскатной, які досить популярні серед забудовників 2018 року, припускають будівництво котеджів великої площі. Покриття просторого будинку, особливо одноповерхового, двосхилим дахом навряд чи додасть йому презентабельності і краси. Швидше за все, таке рішення здатне перетворити в «комору» навіть особняк.

Проекти будинків зі складною дахом (фото, схеми, відео, креслення, ескізи можна дивитися на сайті) мають на увазі наявність мансардного поверху, припускають збільшення комфорту за рахунок вікон, які встановлюються на фасадах і називаються «зозулями». Такі вікна відіграють визначальну роль в формі даху. Покрівля з фасадними вікнами подарує дому цікавий і оригінальний вид, а установка «зозуль» зробить котедж затишним.

Типові проекти будинків Z500, в яких передбачена багатоскатний дах, умовно можна розділити на 2 типи:

  • Подібно Z80 і Z21, складна покрівля зумовлена ​​формою самого будинку.
  • Проекти Z20 і Z27: навіс над вхідною групою або люкарни задають умови для будівництва складної покрівлі.

Проекти Z20 і Z27: навіс над вхідною групою або люкарни задають умови для будівництва складної покрівлі

Планування проектів будинків зі складною дахом Z500 затишна і комфортна. Забудовники можуть купити у нас готові проекти будинків зі складною конструкцією покрівлі або ж замовити розробку авторського проекту з урахуванням його індивідуальних потреб. Планування будинків зі складною дахом, представлених в каталозі, може коригуватися.

Плани проектів будинків зі складною дахом: питання ціни

Вартість реалізації проектів будинків з багатощипцевих дахом під ключ значно перевищує номінальну вартість будівництва нових будинків з покрівлею звичайної форми.

Витрати на зведення такої покрівлі складаються з пристрою кроквяної каркаса, виконання покрівельного пирога, укладання фінішного покрівельного покриття. В облік йдуть і матеріали, і робота. Ускладнюючи покрівлю, ви збільшуєте і кошторис витрат на її зведення, оскільки:

  • Система крокв вимагає збільшення необхідного обсягу деревини.
  • Складна форма покрівлі часто вимагає організації надійних опор, якими виступають стіни. При цьому їх висоту збільшують.
  • Зміна рельєфу покрівлі, будь то вигини або злами, неминуче призводять до збільшення норм витрати покривних матеріалів, доборов, подстилающих елементів за рахунок збільшення площі покрівлі в порівнянні з простою скатної або плоскої. Крім того, місця зміни рельєфу в процесі експлуатації більш схильні до розгерметизації, що збільшує ризик протікання. Відновлювати цілісність стиків завжди дорого і складно. Тому, безумовно, реалізація архітектурних проектів будинків, які передбачають плоску покрівлю, набагато дешевше багатоскатних покрівельних конструкцій.
  • Для зведення многоскатной складної даху вам буде потрібна допомога професійних будівельників високої кваліфікації.

Щоб мінімізувати відходи, що утворюються в результаті обрізки металевої черепиці, буде потрібно застосування штучних високоякісних матеріалів, натуральних або на основі бітуму.

Правильний вибір типу покрівельної конструкції дозволить створити гармонійний, красивий образ будинку, наділивши його довговічністю і надійністю.

Бажаємо знайти кращий варіант будинку з нашої колекції. Гарного перегляду!


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама