Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проект фінського будинку Вишня розміром шість на шість метрів з мансардою


Якщо розглядати будинок мінімального розміру для постійного проживання сім'ї з трьох-чотирьох чоловік, мабуть, будинок розміром менше, ніж 6х6 метрів, буде вже занадто тісним. Та й то, житлова тепла мансарда на дві спальні тут стає абсолютно необхідна.

У проекті "Вишня" ми постаралися врахувати всі стандартні вимоги комфортного проживання в будинку, і при цьому знизити вартість не тільки вдома, але і його змісту до мінімуму. Зрозуміло, вийшов якийсь компроміс між ціною і зручністю, наскільки він вдалий - судіть самі!

Ось так він виглядає на ділянці:

Зовнішні форми будинку виключно прості: прикрасою служить тільки ошатне ганок з перилами, та використання кольорових поєднань вінілового сайдинга або фальшбрусу. Стрічковий фундамент може бути прикрашений ПВХ-панелями під декоративний камінь.


На першому поверсі розташовуються передпокій, кутова сходи, кухня, вітальня, санвузол з душовою і маленької фінської сауною (звичайно, ті, хто не любить сауну, можуть розмістити там кутову ванну або комору)!

Під сходами є маленька комора і вішалка для одягу. Котельні в проекті немає - будинок розрахований на опалення електрикою, тому бойлер розташовується у ванній. У центрі будинку передбачено місце для печі-каміна.

На другому поверсі є маленький хол, батьківська спальня і дитяча (або кабінет).

Загальна площа будинку 72 кв. метрів, площа приміщень (з вирахуванням стін і перегородок близько 64 кв.метрів.
З урахуванням ганку і відсотків вартість будинки під ключ з обробкою під чистову * 1 328 00 рублів. Зрозуміло, при розрахунку Вашого варіанту будинку щось можна змінити - додати веранду або прибрати два-три водостоку, замінити комору на сауну з піччю і так далі.

вартість домокомплект будинку за проектом Вишня - щоб зібрати каркасний будинок своїми руками, - 563 000 рублей.

* Примітка:
Будинок під ключ з обробкою під чистову означає, що зовнішня обробка будинку виконана чистова, вікна з зимовим двокамерним склопакетом і п'ятикамерним профілем KBE або аналогічної якості, розрахованим на холодну і вологу уральську зиму. Стіни оздоблені вініловим сайдингом, товщина утеплення 200 мм мінеральної вати Knauf Insulation Ecose. Що стосується внутрішнього оздоблення, то на стінах і стелі гіпсокартон Knauf 12,5 мм, підлогу в будинку чорновий, з товстої фанери або OSB. Зрозуміло, в будинку під ключ є інженерні комунікації, необхідні для життя: водопровід, каналізація, електропроводка з усіма необхідними лічильниками, автоматами, розетками, вимикачами, вентиляція в санвузлах та на кухні, опалення електроконвектори. Зрозуміло в будинку є зручні сходи з хвойних порід дерева!

Власнику будинку залишиться зробити ще ряд робіт, щоб можна було відсвяткувати новосілля:

  • підключити водопровід до свердловині
  • підключити будинок до електричних мереж
  • підключити каналізацію будинку до септика
  • виконати чистову обробку стін (шпаклівку швів, фарбування стін або наклеювання шпалер)
  • покласти чистову підлогу - ламінат, лінолеум, пробку, паркет - на Ваш вибір
  • встановити в будинку сантехприлади (раковини, унітаз, душ, змішувачі)
  • укласти плитку в санвузлі
  • поставити камін в будинку
  • повісити люстри та інші освітлювальні прилади
  • зареєструвати будинок в БТІ
  • внести меблі, повісити штори - і запрошувати друзів і родичів на новосілля!

Завод ДКМК може виконати для Вас деякі з цих видів робіт або підказати контакти тих, хто може це зробити - просто в зазначену вартість будинку вони не входять.

Існує і модифікація проекту "Вишня" - проект "Вишня-2", що відрізняється дещо більшими розмірами і площею внутрішніх приміщень. Зовнішній вигляд котеджу - практично такий же.


Якщо у Вас є питання, зателефонуйте за телефоном +7 (343) 361-27-66,.


Мітки: проекти міні будинок Заміський будинок Дачний будинок Будинок з мансардою малий будинок Маленький мансардний класичний Сага - фінський дачний будинок з клеєного бруса

Сага - фінський дачний будинок 7х7 з верандою і балконом

Акація 2 - садово-дачний будинок 5х5 з мансардою

Акація 2 - садовий будинок 5х5 з мансардою

Аліса - каркасний дачний будинок 6х6 з антресоллю

Аліса - каркасний дачний будинок 6х6 з другим світлом

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама