Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

реконструкція будинків

Реконструкція будинків - один з напрямків діяльності компанії КДС Реконструкція будинків - один з напрямків діяльності компанії "КДС". Подібні роботи переслідує конкретну задачу - усунення фізичного і морального зносу будівлі, відновлення функціонування окремих елементів, підвищення надійності всієї конструкції, поліпшення зручностей.

Безліч приватних будинків в Твері і Тверській області знаходяться в "жалюгідному" стані. Подібні будови не тільки виглядають неестетично, а й часто не безпечні для постійного проживання. Рішення про необхідність проведення реконструкції повинні приймати фахівці, що мають великий досвід в цій галузі, так як дані роботи не завжди ефективні. У деяких випадках набагато простіше збудувати дім заново.

Вартість реконструкції - договірна

Реконструкція приватних житлових будинків передбачає проведення наступних заходів:

  1. перепланування і ремонт внутрішніх приміщень;
  2. виконання будівельно-монтажних робіт, якщо потрібно прилаштувати до існуючої будівлі додаткове приміщення, реконструювати дах, підвищити поверховість, замінити матеріали, з яких побудований будинок на інші;
  3. заміна інженерних комунікацій;
  4. посилення колон, несучих конструкцій і стін;
  5. реконструкція стін, усунення надламів і тріщин.

Якісна реконструкція - трудомістке захід. Справитися з нею самостійно буває важко - крім досвіду проведення подібних робіт і необхідних знань, може знадобитися спеціальна техніка та обладнання. Тому краще, якщо реконструкцією будинку займуться фахівці.

Звернувшись в компанію "КДС", Ви отримаєте наступні послуги:

  • оформлення проектної документації;
  • роботи по реконструкції заміського котеджу або дачного будинку або їх елементів (стін, дахів);
  • повну реконструкцію інженерних комунікацій, вентиляції, електропроводки, системи опалення та водопостачання.

Наша будівельна компанія здійснює реконструкцію будівель на найвищому рівні. Немає необхідності чекати, коли Ваша власність прийде в аварійний стан. Досвідчені фахівці переобладнують приміщення відповідно до будь-Вашими побажаннями та існуючими будівельними нормами і вимогами.

Вас зацікавила реконструкція, але залишилися сумніви?

Отримайте безкоштовну консультацію наших фахівців, скориставшись будь-яким із способів зворотного зв'язку:

  • зателефонуйте нам:
    8-800-500-80-82 (дзвінок безкоштовний), (4822) 41-89-37
  • заповніть нижче форму заявки на безкоштовний розрахунок кошторису.

Вас зацікавила реконструкція, але залишилися сумніви?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама