Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт дачного будинку під ключ, оздоблення котеджу і дачі в Москві і МО

  1. Ремонт дачного будинку якісно і недорого
  2. Етапи ремонту котеджу або дачі - як ми працюємо
  3. Вартість ремонту дачного будинку під ключ за квадратний метр в Москві і Підмосков'ї
  4. Компанія «Будинок ремонту» - це якість і надійність

Кожен власник заміської нерухомості рано чи пізно стикається з необхідністю час від часу проводити ремонт свого будинку. Буде це невелике косметичне оновлення дачі або грандіозний капітальний ремонт котеджу з заміною всіх комунікацій, але робити треба.

Буде це невелике косметичне оновлення дачі або грандіозний капітальний ремонт котеджу з заміною всіх комунікацій, але робити треба

Ремонт дачного будинку якісно і недорого

Ремонт дачного будинку якісно і недорого

Будівельна компанія «Будинок ремонту» пропонує нашим клієнтам професійні послуги з внутрішньої і зовнішньої обробки котеджів, дизайну приміщень, реконструкції та ремонту дачних будинків. Ми виконуємо висококласні оздоблювальні роботи під ключ в Москві і МО за розумними цінами.

З нами якісний ремонт дачного будинку недорого і швидко - це гарантія перевірена часом!

Досвідчені фахівці нашої компанії допоможуть вам правильно підібрати сучасні оздоблювальні матеріали здатні перетворити Вашу дачу або котедж в затишний і теплий будинок відрізняється елегантністю, комфортом і високим ступенем надійності.

Етапи ремонту котеджу або дачі - як ми працюємо

Етапи ремонту котеджу або дачі - як ми працюємо

  1. Виїзд фахівця на об'єкт замовника для візуального огляду і складання кошторису необхідних робіт.
  2. Схвалення кошторису і укладення договору.
  3. Проведення демонтажних робіт.
  4. Завезення необхідних оздоблювальних матеріалів
  5. Виконання якісного ремонту.
  6. Прибирання будинку.
  7. Ухвалення задоволеним замовником висококласних робіт.

Вартість ремонту дачного будинку під ключ за квадратний метр в Москві і Підмосков'ї

Косметичний ремонт від 7 дн. від 2 500 руб. Капітальний ремонт від 28 дн. від 5 500 руб. Євроремонт від 30 дн. від 8 500 руб. Зведення перегородок від 1 дн. від 500 руб. Натяжні стелі від 1 дн. від 800 руб. Роботи Вартість Терміни Косметичний ремонт від 2 500 руб. від 7 дн. Капітальний ремонт від 5 500 руб. від 28 дн. Євроремонт від 8 500 руб. від 30 дн. Зведення перегородок від 500 руб. від 1 дн. Натяжні стелі від 800 руб. від 1 дн. Докладний прайс-лист

Вартість ремонту приватного будинку буде складатися з обліку його первісного стану, розмірів, ваших побажань і вибору оздоблювальних матеріалів.

Чорнова обробка будинку при капітальному ремонті від 3100 до 4200 руб. квадратний метр, (вартість чорнового матеріалу розраховується окремо).

Чистова обробка будинку при капітальному ремонті від 2400 до 5200 руб. квадратний метр, (вартість чистового матеріалу розраховується окремо).

Зазначена ціна на капітальний ремонт дачі під ключ в Москві і МО від 5500 руб. за м2 по підлозі - це реально.

Наші ціни є остаточними і не змінюються під час проведення робіт! Висококваліфіковані фахівці «Будинок ремонту» завершили понад 220 об'єктів різної складності гарантують Вам не тільки високу якість і доступні ціни, ні і індивідуальний підхід до кожного проекту.

Компанія «Будинок ремонту» - це якість і надійність

  • Повний спектр якісних оздоблювальних і будівельних послуг
  • Безкоштовна консультація досвідченого фахівця і складання плану проведення оптимального ремонту заміського будинку.
  • Роботи проводять досвідчені висококваліфіковані бригади, які мають багаторічний досвід ремонту у відповідність з усіма нормативами Держстандарту і СНіПами
  • Наша ціна на ремонт дачного будинку та обробку котеджу вигідно відрізняється від цін конкурентів.
  • Ремонт дач з цегли, блоків і дерева під ключ в найкоротші терміни без втрати якості
  • Індивідуальний підхід до кожного замовника і його дому
  • Гарантія якості на весь перелік виконаних робіт

Ремонт дач з цегли, блоків і дерева під ключ в найкоротші терміни без втрати якості   Індивідуальний підхід до кожного замовника і його дому   Гарантія якості на весь перелік виконаних робіт

Ремонт котеджу або дачного будинку завжди обійдеться істотно дешевше споруди нового, а якщо довірити всі роботи фахівцям високої категорії з багатим досвідом, то він буде радувати якістю, розкішшю і надійністю довгі роки.

Виконуємо роботи в будь-якому обсязі, від обробки кімнати до ремонту котеджу під ключ в Москві і МО.

Виконуємо роботи в будь-якому обсязі, від обробки кімнати до ремонту котеджу під ключ в Москві і МО

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама