Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Теплиця "Дачна Стрілка": огляд характеристик, відгуки і установка

  1. Головні переваги «Дачній-Стрілки»
  2. Особливості збирання цієї теплиці

Чудову теплицю «Дачну-Стрілку», яка на сьогоднішній день стрімко завойовує популярність, розробили в 2011 році. Вона просто ідеальна для складних кліматичних умов, особливо для сніжних зим: потужний оцинкований профіль 1 мм завтовшки з діаметром 60х20 мм, крок між дугами в півметра, причому кожна дуга комплектується підсилювачем. Висота «Дачній-Стрілки» - цілих 2,5 м, ширина 2,5 м, а довжина завжди кратна 2-м. У теплиці 2 грядки, двоє дверей з торців, і додатково в ній можна комплектувати кватирки з верхнім відкриванням. А цілком доступну ціну «Дачна-Стрілка» має тільки лише завдяки оптимізації всіх її опцій. А найголовніше: її форма принципово нова: це наконечник стріли або крапля. Ось чому на сьогоднішній день у даній теплиці найбільша заявлена ​​виробником снігове навантаження.

Якщо вас зацікавила теплиця Дачна Стрілка то ми рекомендуємо вам замовляти її у ІП Лобачов А.М. - це офіційний дилер компанії виробника, який дуже добре зарекомендував себе на ринку.

Пропонуємо вашій увазі вигляді про цій теплиці:

Головні переваги «Дачній-Стрілки»

Отже, самі захоплені, які коли-небудь були про теплицю, Дачна Стрілка відгуки має якраз через свою унікальної форми. Адже саме така форма вирішує багато проблем, які є і двосхилим і арочної теплиці: її стіни зігнуті злегка, завдяки чому вільна площа теплиць куди більше при меншій висоті.

Адже, наприклад, на арочної конструкції завжди є багато місця, де може спокійно накопичуватися сніг. А його тиск за всю зиму (а то й згрібати зовсім) може досягти кілька тонн! І це вже не двоє людей по 90 кг, які піднялися на дах теплиці і вона нібито від цього навіть не прогинається або прогнулася «всього на півсантиметра», як люблять хвалитися багато. Ось чому в таких випадках сніг, який у більшості людей асоціюється з легкістю і пухнастий, ламає навіть досить сильні каркаси. І зовсім він не скочується з аркових дахів, хоч як мене запевняли в цьому продавці - структура будь-якої з сніжинок має особливу цепкостью, завдяки чому зі снігу і ліпляться снігові баби, і збираються в одному місці триметрові замети.

Тоді у багатьох бажаючих придбати якісну і довговічну теплицю виникає справедливе запитання: навіщо ж робити конструкцію арочної, якщо більш надійної себе вже давно показала двосхила? А вся справа в економії: арочну дах і різати не потрібно, і в деталях для монтажу її коника вже немає необхідності. Звичайно, якщо робити тільки одну теплицю, це здасться дрібницею, але в масовому виробництві таке спрощення суттєво і досить вигідно. А покупцям виробники пояснюють свій вибір тим, що в арочної теплиці місця більше, ніж двосхилим. З чим, звичайно, не посперечатися, хоча без винятку все горюющего власники звалилися теплиць із задоволенням би раніше обміняли таких цінних півметра об'ємного простору на те, щоб їх дорога теплиця, на яку вони збирали по півроку, не лежала б тепер як сформований картковий будиночок.

Ось чому завдяки своїй стрілоподібної формі Дачна Стрілка стала користуватися такою популярністю серед дачників: завдяки збільшеному куту нахилу даху, вона спокійно витримує навіть самі среьезне снігові навантаження, тоді як інші теплиці в цей час складаються як картковий будиночок.

Для «Дачній-Стрілки» фундамент не потрібний, досить закопати спеціальні закінчення каркаса. А полікарбонат для «Дачній-Стрілки» використовується тільки «Sellex». Його особливість в світлостабілізуючі шарі, який відмінно захищає рослини від опіків в спекотні дні і пропускає тільки необхідний для рослин світло. До всього цей полікарбонат ще більш гнучкий, легко кріпиться на каркас і зовсім не тріскається ні при транспортуванні, ні під час свердління. А найголовніше - таке покриття витримує до 700 кг навантаження, хоча залежаніе снігу на «Дачній-Стрілці» неможливо взагалі.

І, нарешті, тільки у «Дачній-Стрілки» в кожної силової деталі - 4 ребра жорсткості, а несучі дуги мають ширину 6 см, що в 3 рази ширше, ніж у інших теплиць

Особливості збирання цієї теплиці

Якщо і існує складна теплиця, яку в той же час здатний зібрати неспеціаліст, так це Дачна Стрілка: установка її значно полегшена завдяки тому, що в поставляється комплект входить все необхідне для її кріплення і складання, а докладна інструкція і маркування на кожній деталі значно полегшують сам процес складання, розібратися з яким може будь-яка людина, без будь-якої допомоги фахівців.

Збирається каркас цієї теплиці за допомогою гвинтів і гайок. Закріплювати на грунті слід шляхом закопування спеціальних закінчень каркасу - спеціальних Т-образних вильотів.

Листи стільникового полікарбонату кріпити до каркаса теплиці доведеться за допомогою спеціального дротяного бандажа, при цьому добре притискаючи кожен лист по всій дині дуги. Всього ж в комплект поставки до цієї теплиці входить 5 аркушів з розмірами 2,1х6 м і товщиною 4 мм. Але за бажанням своїх замовників багато фірм-продавців поставляють «Дачну-Стрілку» з полікарбонатом в 6 мм завтовшки. У будь-якому випадку всі чотири листа поставляються згорнутими в один рулон довжиною 2,1 м і діаметром до 1,1 метра - для зручності.

Отже, при повній комплектації «Дачній-Стрілки» з встановленими стяжками і бічними підкосами межа снігового навантаження буде дорівнює вазі снігового покриву 450 кг на один квадратний метр горизонтальної поверхні землі. А це 2,25 кубічного метра свіжого або 1,1 кубічний метр вже злежалого снігу. І кожна дуга цієї теплиці здатна витримати до 700 кг снігу - і це найважливіше.

Додатково до основного комплекту можна придбати коньковие кватирки, які можуть бути з автоматичним і механічним відкриванням - тут вже що кому більше підходить. До всього каркас «Дачній-Стрілки» розбірний, і її навіть можна переносити і перевозити на інше місце вже після первинного монтажу.

До слова, досвідчені користувачі збірку цієї теплиці радять здійснювати удвох. Причому готова теплиця Стрілка настільки конструктивна і зручна, що навіть самі працьовиті і багаті на фантазію дачники поки ще так і не придумали, чим же її ще вдосконалити.

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!Тоді у багатьох бажаючих придбати якісну і довговічну теплицю виникає справедливе запитання: навіщо ж робити конструкцію арочної, якщо більш надійної себе вже давно показала двосхила?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама