Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

теплиці

Є теплиці "Цілісні" , У яких дуга без з'єднань, і поздовжні з мінімальними сполуками.

1. З'єднання "крабове" : Дуга розбита на 3 частини, поздовжні 1 м з'єднуються "Краб" - дві металеві пластини з чотирма отворами. Складніша в збірці, але дуже зручна в транспортуванні (багажник автомобіля або салон типу "універсал"). Більш краща для жителів приватного сектора. Теплиця з полікарбонату економ класу. Труба 20 х 20 мм, стінка 1,5 мм.

2. Теплиця з з'єднанням труба в трубу (Тато-мама): дуга розбита на 3 частини, поздовжні 1 м з'єднуються труба в трубу і на болт. Більш проста в збірці, дуже зручна в транспортуванні, особливо в регіони (багажник автомобіля або салон типу "універсал"). Надійна теплиця високої якості ідеально підходить для дачників. З квадратної труби 20 х 20 мм стінка 1,5 мм.

3. Теплиця "Суцільнозварна" . Дуга цельногнуті, поздовжні 2,3 і 4 м в залежності від комплектації теплиці. Дуже проста в збірці, міцна і надійна теплиця під стільниковий полікарбонат, так як має мінімум з'єднань. Транспортування автомобілем "Газель". Більш краща для жителів Новосибірська і НСО. Труба 20 х 20 мм, 25 х 25 мм, 20 х 40 мм, 40 х 40 мм.

Таким чином, в нашій компанії представлений найбільший вибір теплиць від різних виробників не тільки Новосибірська , А й Барнаула і Уралу. Ширина: 1.5 м; 2 м; 2.5 м; 3 м; 3.5 м; 4 м; 5 м; 6 м. Основна довжина теплиць: 4 м, 6 м, 8 м і т.д, але у багатьох теплиць можна укомплектувати будь-яку довжину: 2 м, 3 м, 5 м, 7 м і т.д. Теплицями з покриттям з полікарбонату наш асортимент не обмежується. Приїхавши в одне місце, Ви можете не тільки купити теплицю в Новосибірську, а й придбати додаткові аксесуари: кватирки з автоматом, розсувний дах до теплиці, дачні туалети , альтанки садові , Парники для дачі з покривним матеріалом, парканні секції , купити сітку рабицю , Садово-городній інвентар, поливальний шланг, дуги для парників і багато іншого для Вашого садового ділянки. Весь пропонований нами товар високої якості відомих російських і світових виробників, що відповідають за якість своєї продукції.

Якість теплиць і стільникового полікарбонату буває різний! Купити теплицю з полікарбонату хорошої якості не так легко, як здається на перший погляд. У конструкції теплиць може бути багато підводних каменів, про які не знають покупці і недосвідчені виробники (як би вони себе не рекламували в газетах). Краща реклама - це "сарафанне радіо". Купуючи теплицю у недосвідченого виробника Ви ризикуєте "проспати" посадковий сезон і причин на це може бути багато. Наведемо кілька зрозумілих прикладів:

1. Нове виробництво, недосвідчений комплектовщик, одна неправильно упакована деталь ... і Ви дуже довго намагаєтеся зібрати теплицю нарешті розуміючи, що в комплектації не та деталь. Втрачаючи золоті деньки, нерви і гроші, Ви біжите міняти її. Добре, якщо Ви перебуваєте в Новосибірську! А якщо десь в регіоні?

2. Застаріле обладнання, недосвідчений працівник трубогиба не може вигнути ідеальний радіус дуги. Через це з'являється ще одна проблема - покриття з полікарбонату кладеться нерівно на каркас теплиці, воно буде пузиритися. Відповідно полікарбонату не відслужить гарантовану кількість років.

3. Якщо конструкція теплиці прорахована неточно, стільникового полікарбонату може не вистачити і в теплиці вийдуть щілини. Доведеться докуповувати зайвий лист стільникового полікарбонату. Таких причин може бути дуже багато. У перевірених виробників, які спеціалізуються тільки на теплицях і парниках з полікарбонату протягом багатьох років, таких нюансів немає!

Тому, працюючи більше 15 років на ринку, ми вибираємо кращих виробників теплиць і стільникового полікарбонату . Кожен завод теплиць хвалить свою теплицю, так як він заручник свого виробництва і неважливо якої якості продукція. Ми в свою чергу даємо можливість подивитися і порівняти теплиці з полікарбонату в Новосибірську між собою, щоб дати покупцеві визначитися яка теплиця потрібна саме йому. Важливо розуміти і те, що стільниковий полікарбонат - це 50% будь-полікарбонатною теплиці. Стільниковий полікарбонат теж потрібно порівнювати і вибирати, а не купувати те, що є. Виробників стільникового полікарбонату багато, але не всі відповідають необхідному рівню якості, користуючись тим, що більшість покупців не розбираються в полікарбонат (зробив дешевше і продав дешевше), а хороший полікарбонат не варто дешево. Розбіг цін становить від 1000р до 2000р і це означає, що він теж різний: від економ класу до професійного. Термін експлуатації від 3 років у економ класу і до 20-25 років у професійного. У дрібних торгових точок немає можливості здійснювати продаж, надаючи вибір покупцеві, так як це вимагає великих матеріальних вкладень і величезних торгових і складських приміщень. Але ми можемо собі це дозволити і пропонуємо Вам право вибору! Мета нашої статті в тому, щоб наші клієнти розуміли, чому важливо купувати теплиці і стільниковий полікарбонат там, де є вибір, де людина не обмежений одним виробником теплиць і полікарбонату. Відмінність є у всьому! Ми працюємо для Вас за цінами виробників!

А якщо десь в регіоні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама