Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішня обробка заміського будинку

Зовнішня обробка заміського будинку виникає майже завжди після зведення основної будівельної конструкції дачного будови Зовнішня обробка заміського будинку виникає майже завжди після зведення основної будівельної конструкції дачного будови. Зовнішня обробка заміського будинку не потрібно хіба що для будинків, побудованих з оциліндрованих колод, так як вони і без додаткової обробки виглядають красиво. За зовнішнім виглядом будинку можна скласти для себе попередню думку про господаря будинку. Та й взагалі, приємно, коли власний будинок виглядає краще за інших.

Продумана і професійно виконана зовнішня обробка надає заміського будинку не тільки зовнішню красу, а й покращує споживчі властивості будинку, утеплюючи його і роблячи більш комфортним для проживання.
Сьогодні дуже великий вибір варіантів обробки зовнішніх стін заміського будинку.
Один з найпопулярніших видів зовнішньої обробки заміських будинків - це сайдинг.

Застосування сайдингу не надто дорого, а матеріал вінілового сайдинга довговічний і естетично красивий. Вперше європейські технології зовнішньої обробки будинків почали широко застосовувати у нас в заміському будівництві ще в 90-их роках минулого століття. Сайдинг застосуємо для оновлення фасадів будинків незалежно від їх віку, так як матеріал його незрівнянно легше по відношенню до інших облицювальних матеріалів.

Сайдинг застосуємо для оновлення фасадів будинків незалежно від їх віку, так як матеріал його незрівнянно легше по відношенню до інших облицювальних матеріалів

Матеріалом сайдингу є плити з полівінілхлориду, які щільно укладають на попередньо встановлену обрешітку стіни будинку. Якщо новий будинок побудований з дерева, то необхідно час для усадки дерев'яних конструкцій, перш ніж починати сайдингову обробку стін. Майстрам, які працюють з сайдингом, подобається працювати з цим матеріалом, так він не складний в установці і вони самі отримують задоволення від виконаної роботи. Результат роботи - бездоганний вигляд, що створює ілюзію багатої обробки, що імітує натуральні матеріали.

Зовнішня обробка заміського будинку сайдингом з установкою утеплювача є додатковим захистом будинку від шуму і перепадів температур зовнішнього повітря. На сайдинг дається гарантія близько 25 років, протягом яких власникові будинку не доведеться займатися ремонтом і оновленням фасаду, який прикрашає ділянку.

Установка сайдинга може здатися на перший погляд простою справою (іноді фірми докладають навіть інструкція по установці), але, насправді, без досвіду його установки монтаж виконати складно, особливо, коли стіни будинку не рівні. Якщо стіни будинку рівні, монтаж можна виконувати без обрешітки, але ідеальні стіни - це рідкість і лати зазвичай необхідна.

При установці дерев'яної обрешітки її потрібно обробляти антисептиком для захисту від гнилі і цвілі. Основне правило при зовнішній обробці стін заміського будинку - це залишати зазор для температурного зміни розміру при фіксації панелі, щоб не відбулося їх спучування. Цокольний сайдинг необхідно надійно закріпити саморізами. Для цього саморіз повинен щільно увійти в середину прорізу на панелі.

Правильність установки облицювання після монтажу перевіряється відсутністю руху панелей по діагоналі. Будинок починають обробляти сайдингом з ділянок, на які припадає збільшене навантаження, наприклад, з дверей. Панелі встановлюються по висоті внахлест. Монтаж полегшується тим, що готові секції можна збирати різними по довжині і ширині. За бажанням замовника зовнішню обробку заміського будинку сайдингом можна виконувати з утеплювачем або без нього.

Утеплювач (наприклад, базальтова вата Rockwool) закладається між напрямними брусової обшивки. Поверх вати кріплять водовідштовхувальну мембранну плівку (наприклад, Ізоспан АМ). Сайдинг з утеплювачем не набагато підвищує вартість робіт, але значно покращує тепло- і шумоізоляцію стін.

Зовнішня обробка заміського будинку можлива і іншими матеріалами, але по співвідношенню ціна-якість сайдинг - це відмінний варіант.

Сподобалася стаття - підпишись на оновлення сайту і розкажи друзям в соціальних мережах.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама