Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Інфрачервоні обігрівачі

  1. А що ви знаєте про інфрачервоні обігрівачі?
  2. Є 2 основних види інфрачервоних обігрівачів
  3. Переваги інфрачервоних обігрівачів:



Результати 1 - 27 з 27

А що ви знаєте про інфрачервоні обігрівачі?

Багато в зимовий період часу купують додому інфрачервоні обігрівачі для забезпечення найкращої температури в приміщенні. Обсяг їх продажів в такий період часу доходить до свого максимального значення. Особливо хочуть придбати електричні обігрівачі ті, у кого є діти. Так як для них дуже важливо зробити найкращий температурний режим.

Також часто інфрачервоний обігрівач купується з метою підвищення температури в офісах або інших приміщеннях. Витрати на такі апарати будуть швидко компенсовані збільшилася продуктивністю праці.

Якщо у Вашого цеху великі розміри, який потрібно зігріти за мінімальний термін, то краще за все купити теплові гармати .

Є 2 основних види інфрачервоних обігрівачів

  • електричні;
  • газові.

При роботі вони переробляють електричну енергію або енергію згоряння природного газу в теплову, а це виступає одним з найбільш легких і звичайних явищ. За таким принципом сонце гріє землю. Застосування такого виду обладнання дає можливість результативно опалювати різні приміщення, істотно знизивши витрати на енергоносії. Також ці пристрої не чинять шуму в процесі роботи, не виділяють запахів, не сушать повітря і абсолютно безпечні.

Корисне відео:


Інфрачервоні обігрівачі, як і газові теплові гармати, використовуються в різних областях. Їх використовують для опалення котеджів, дач, торговельних павільйонів, гаражів. Вони відмінно справляються з питанням місцевого опалення необхідної території та дають можливість економно, а головне - за короткий термін, досягти необхідної температури.

Відповідно до довжиною хвиль випромінювання вони діляться на:

  • довгохвильові;
  • середньохвильові;
  • короткохвильові.

За типом установки:

  • стельові;
  • настінні, реалізація яких потроху набирає обертів.

Важлива відмінність інфрачервоних обігрівачів від іншого опалювального обладнання полягає в тому, що виробляється теплова енергія розігріває не повітря, а розташовані в приміщенні предмети - стіни, меблі та інше. І вже вони, відповідно, «опалюють» навколишній простір. За рахунок цього заощаджується істотний обсяг електричної енергії - в середньому 60-80 відсотків.

Переваги інфрачервоних обігрівачів:

  • нагрітого приміщенню не страшні протяги;
  • здатні збільшити температуру не просто у всій кімнаті, але і в певній її частині;
  • при використанні не висушується повітря,
  • не спалюють кисень, тобто їх можна застосовувати тривалий період часу - головного болю та інших нездужань це не викличе;
  • в процесі включення і нагрівання не виникає неприємних запахів.

Купити одні з найбільш якісних і ефективних інфрачервоних обігрівачів, ціни на які досить привабливі, можна в нашому інтернет магазині вдалих покупок . Зробити це цілком легко: є детальні характеристики і фото пристроїв, які дають можливість без праці орієнтуватися в каталозі і вибрати необхідний апарат.

Ціна обладнання залежить, в першу чергу, від конструкції, потужності, а також виробника.


А що ви знаєте про інфрачервоні обігрівачі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама