Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Навіс від сонця і дощу на садовій ділянці

  1. Конструкція з металу
  2. Навіси з дерева, тканини і рослин

Навіс в саду необхідний: це і тінь від сонця, і захист від дощу. При цьому подібні навіси підрозділяються на козирки, які знаходяться над входом в заміський будинок, навіси над садової меблями , над басейном для дачі і над місцем парковки автомобіля. За допомогою навісів у саду можна організувати затишне місце для приємного відпочинку, а також захистити дачне майно і автомобілі від негативного впливу зовнішнього середовища.

Крім того, навіс від сонця і дощу є своєрідною прикрасою дачної ділянки, звичайно, за умови, що ви створите на свій території конструктивний елемент, який буде ідеально поєднуватися з дизайну з будинком, покрівлею і парканом. У зв'язку з цим звернемо увагу, які сучасні навіси в саду сьогодні існують.

Конструкція з металу

Багато сучасні навіси в саду виконані з легкої конструкції, створеної з металу і полікарбонатного покриття. Такі моделі здатні ефективно захистити людей, меблі та автомобілі від дощу, палючого сонця, що обпадає листя, а також від зайвих цікавих очей. Зазвичай в такому випадку каркас навісів робиться з металу, який попередньо прогрунтувати і пофарбований високоякісними складами. Багато сучасні навіси в саду виконані з легкої конструкції, створеної з металу і полікарбонатного покриття

Для виготовлення каркаса використовується сталевий металевий профіль, архітектурна форма якого може бути - за вашим вибором - будь-хто. Після створення каркасу, як правило, застосовується стільниковий або монолітний полікарбонат. Даний матеріал добре себе зарекомендував: він легко гнеться навіть в холодному стані, що дозволяє виконувати конструкції практично будь-яких форм і дизайну.

Важливо і те, такий матеріал володіє можливістю пропускати крізь себе певну кількість світла, що виглядає дуже красиво і допомагає не «обтяжувати» ділянку своїм зовнішнім виглядом. Також полікарбонат легкий, міцний і не пропускає УФ-випромінювання. Для створення ефектного дизайну навісу сучасна промисловість випускає багато відтінків даного матеріалу. До речі, полікарбонат дуже зручно застосовувати не тільки для створення навісів, але і для будівництва вертикальних стінок на критих балконах і терасах . Важливо і те, такий матеріал володіє можливістю пропускати крізь себе певну кількість світла, що виглядає дуже красиво і допомагає не «обтяжувати» ділянку своїм зовнішнім виглядом

Зазвичай подібні навіси від дощу і сонця замовляють, визначаючи дизайн і розміри заздалегідь, в спеціальних майстернях. Однак, якщо у вас є бажання зробити навіси своїми руками , То можна дотримуватися такої схеми: необхідно використовувати металевий каркас, на якому буде кріпитися полікарбонат.

Досить часто для самостійного виготовлення металевого каркаса застосовують залишився не при справах металевий каркас від великого арочного парника. Такі дуги відмінно підходять для реалізації даної ідеї, ну а полікарбонат доведеться все ж купити.

Навіси з дерева, тканини і рослин

Але сучасні навіси від сонця і дощу не обмежуються використанням таких матеріалів як метал і полікарбонат. Сьогодні багато людей вважають за краще мати дерев'яний навіс для саду. У найзагальнішому вигляді такий навіс являє собою спрощений варіант річної дачної альтанки . Але сучасні навіси від сонця і дощу не обмежуються використанням таких матеріалів як метал і полікарбонат

Також дерев'яний навіс для саду подібний до такого виду альтанок як бельведери . Їх головна відмінність від типових конструкцій зводиться до того, що вони можуть будуватися без стін: тільки навіс і підлогу. Але навіть, якщо ви оберете просто дерев'яний навіс (без статі), то його виготовлення і монтаж буде теж дуже простим, але досить ефективним.

Для дерев'яного навісу для саду зазвичай монтується майданчик з тротуарної плитки або каменю. Під таким навісом можна поставити комплект елегантною дачних меблів і відпочивати за допомогою неї на свіжому повітрі. При цьому навіс з дерева для багатьох є більш прийнятною конструкцією, ніж звична альтанка: адже навіс від дощу і сонця є більш відкриту конструкцію і дозволяє більше відчути свою близькість до природи. Для дерев'яного навісу для саду зазвичай монтується майданчик з тротуарної плитки або каменю

Також на дачній ділянці можна створити навіси з кучерявих рослин або як їх ще називають перголи . Вони являють собою декоративні конструкції, що складаються з ряду арок з металу, каменю або дерева і пов'язані між собою зверху певної конструкцією. Самим же простим варіантом створення навісу від сонця і дощу є використання нескладної металевої або дерев'яної основи і натягнутою зверху тканини. Також на дачній ділянці можна створити навіси з кучерявих рослин або як їх ще називають   перголи

Як бачите, сьогодні можна створювати найрізноманітніші навіси від сонця і дощу для дачної ділянки. Який же з цих варіантів буде розташовуватися на вашій території, вирішувати тільки вам.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама