Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Форми для пісочниці - читати статтю в Ігромагазіне

Всі маленькі діти грають в пісочниці. Ще жоден малюк не виріс без того, щоб не ліпити з захопленням паски і не будувати піщані замки в дерев'яному дворовому периметрі. Адже це одні з найцікавіших ігрових занять і чи не самий чудовий природний матеріал для дитячої творчості.
Однак без спеціальних іграшок з'являтися дитині в пісочниці безглуздо. З піском руками не награлися. Потрібні, як мінімум, відерце і совок. Так, і цього дуже мало. Потрібно ще купа всяких ігрових предметів. Грабельки, щоб розпушити матеріал і звільнити його від крупного сміття - гілок, листя і камінчиків. Ситечка і млинки різних моделей, щоб позбутися від сміття подрібніше. Іграшкові машинки-самоскиди, щоб організувати "справжнє" будівництво з перевезенням піску. І звичайно, всілякі пластикові формочки для прикраси пасок і створення "будівельного" декору.
Втім, з пісочним формочками можна придумати безліч захоплюючих ігор. Вони відкривають широкий простір для дитячої творчості. З їх допомогою стає можливим відкриття прямо в периметрі з піском "пісочно-кулінарного" магазину або навіть кафе. І буде тоді малюк "пригощати" друзів-приятелів "смачними" тістечками з найчистішого розсипчастого піску!
У будь-якого сучасного дитини напевно є безліч красивих формочок для того, щоб експериментувати з піском. Однак кожне літо мами купують їм нові екземпляри - яскравішою і красивіше. І маленькі чоловічки щодня відправляються в пісочницю "у всеозброєнні".
Але особливою популярністю у маленьких "скульпторів" і "кулінарів" користуються формочки для піску, що зображують тварин, квіти, комах та казкових персонажів. Адже немає нічого більш красивого, ніж "присіли" на дерев'яний край пісочний метелики і "розпустилися" поруч пісочний ж ромашки.
Принцип гри з формочками простий і зрозумілий будь-якому малюкові. Навіть якщо йому спеціально не пояснювати, будь-яка дитина досить скоро зрозуміє, що потрібно засипати матеріал в пластикову форму, а потім перевернути її на площину. І після зняти пластиковий "панцир", щоб звільнити об'ємну пісочну скульптурку.
Згодом, методом проб і невеликих помилок приходить розуміння, що природний матеріал для формовий ліплення повинен бути чистим і пухким. У формочке його потрібно гарненько утрамбовувати, а перевертати виріб з піску краще на поверхню поровнее.
І треба поплескати совочком по перевернутої виставленої формі, тоді пісочне "тістечко" вийде рівним і акуратним, без сколів і тріщин. І найправильніше - попередньо змочити пісочну масу водою, щоб маленький формований пасочку вийшов по-справжньому красивим і ідеально цілим.
А значить, до комплекту дитячих формочок для пісочниці непогано б, крім відра, ситечка, грабель і совка, купити невелику пластикову леечку. І тоді пісочне творчість малюка перейде на абсолютно новий, набагато більш досконалий рівень.
Форми для пісочниці, як і всі інші товари для дітей, повинні бути виготовлені з екологічно чистого матеріалу, безпечного для життя і здоров'я малюків. Як правило, з гіпоалергенного пластика. Про що має повідомлятися в спеціальному сертифікаті міжнародного зразка. Тому, купуючи для своєї дитини комплект з формочками, необхідно вимагати у продавця такий сертифікат.
Пісочні формочки дуже прості в застосуванні і зберіганні. Після дитячих ігор у дворі їх потрібно просто вимити водою без використання миючих засобів, висушити або витерти, а після прибрати в пакет або коробку. Форми займають зовсім мало місця, так як їх можна легко скласти одна в одну. А все разом - в чистеньке відерце для піску. Таким чином, формочки легко "зимують", чекаючи відкриття нового "будівельного" сезону в пісочниці.
Формочки для піску дитина може використовувати не тільки для створення оригінальних пасок. Вони можуть служити основою для будівельного декору, коли мова йде про "архітектурному" прикрасі побудованих пісочних замків.
Комплект формочок для піску із пластику - це штука довговічна. В принципі, їм може грати не одне покоління пісочних "будівельників" і "кулінарів". Предмети в такому наборі не вицвітають і не витираються. Інша справа, що вони можуть набриднути дитині. І краще постійно поповнювати "пісочну" колекцію. Тим більше, що коштують вони зовсім недорого! Можна купувати не по одному разу в рік.
Формочки для піску - це прекрасні розвиваючі ігрові предмети, що знайомлять малюка з такими основними поняттями, як форма і розмір предметів, що дають наочне уявлення про те, що з вихідного матеріалу певної структури можна щось виліпити. І це "щось" буде тримати задану йому форму. Причому досить довго. І не завдяки клею, а просто тому, що матеріал був спресований.
Під керівництвом дорослих, а потім і самостійно малята придумують в пісочниці безліч ігор з використанням пластикових форм. В результаті розвивається дитячу уяву, розширюються можливості фантазії малюків, тренується сенсорне мислення і, звичайно, активно стимулюється бажання творити.
З пісочного формочками ігрова життя дитини наповнюється різними образами, в ній з'являються абсолютно нові і цікаві для нього можливості. Так, і взагалі формочки приносять в будь-яку дворову пісочницю яскраві фарби і відмінний настрій.

Замовити і купити набори для пісочниці >>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама