Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Google представила розумні колонки Google Home Mini і Google Home Max

  1. Google Home Mini
  2. Google Home Max

Фінальна порція новин про презентацію Google

Вчора на заході для журналістів компанія Google представила багато цікавого. Останні пристрої, про які ми вам сьогодні розповімо, це розумні колонки для будинку Google Home Mini і Google Home Max.

Google Home Mini

Google Home Mini - зменшена і максимально дешева версія колонки Google Home, яка буде конкурувати з Amazon Echo Dot. Пристрій працює на базі Google Асистента, вміє відтворювати музику, управляти підключеними аксесуарами розумного будинку і допомагає користувачеві шукати інформацію в інтернеті. Динамік всередині колонки не такий потужний, а звук не такий насичений, як у звичайній Google Home, а й ціна складає всього 49 доларів.

Зверху Google Home Mini покрита приємною на дотик тканиною і має індикатори, щоб користувач розумів, коли колонка його слухає. Гучність можна змінювати, попросивши пристрій зробити тихіше або за допомогою сенсорної поверхні з боків. З мінусів - порт для зарядки micro USB. З іншого боку, навряд чи старий роз'єм відлякає людини, якій просто потрібен будинку голосовий помічник.

Google Home Mini доступна в світло-сірому, темно-сірому і кораловому кольорах. Попередні замовлення покупці оформляють вже зараз, а доставляти пристрій почнуть 18 жовтня.

Google Home Max

Другий гучний в прямому сенсі слова реліз Google - колонка Google Home Max. Вона теж сумісна з Google Асистентом, теж багато чого вміє, проте головне її гідність криється в якості аудіо. Мова не тільки про двох 4,5-дюймових низькочастотних динаміках, підтримки популярних музичних сервісів і підключення по Wi-Fi, Bluetooth або аудіороз'єм. Розумна колонка добре звучить і динамічно підлаштовується під особливості кімнати, в якій стоїть, використовуючи технологію Google Smart Sound.

Користувачеві не потрібно копатися в настройках еквалайзера і щось там міняти - штучний інтелект і машинне навчання все роблять самі. Варто колонка на столі, висить на стіні або підпирає книги на полиці - звук буде однаково якісним. Сподіваємося, HomePod теж так зможе.

Google Home Max доступна в двох кольорах - білому і чорному. Варто пристрій 399 доларів, а в продажу з'явиться в грудні. Як і Google Home Mini, в Росії продукт недоступний.

Якщо пропустили презентацію Google, але хочете дізнатися, що ж компанія показала 4 жовтня, радимо ознайомитися з нашими сьогоднішніми статтями:

Інші корисні статті:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Google представила розумні колонки Google Home Mini і Google Home Max

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама