Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як робити ремонт у ванній кімнаті і не облажався

  1. розбіжність
  2. нестиковка плитки
  3. невологостійкі світильники
  4. Закупівля сантехніки до вирівнювання стін
  5. Розміщувати всю сантехніку далеко від каналізаційного стояка
  • джерело:
  • shutterstock

Маша сартанів Автор

Ванна кімната - важлива частина нашого будинку і життя. Адже саме з ванни ми починаємо свій день, тому дуже важливо, щоб наша ванна кімната виглядала стильно і приносила естетичне задоволення.

Однак, дуже часто ми ігноруємо дизайн ванної кімнати і облаштовуємо її абияк. Тому сьогодні ми хочемо розповісти тобі про те, як правильно облаштувати свою ванну.

розбіжність

Наприклад, розбіжність всієї сантехніки і змішувачів в ванні. Це одна з найпопулярніших помилок - коли раковина і сам змішувач з різних комплектів. Це дуже псує зовнішній вигляд ванни. Варто звернути увагу на збіг кольорів і текстур твоєї гарнітури. Найкраще вибирати змішувач і раковину з однієї колекції.

нестиковка плитки

Дуже часто плитка на підлозі і на стінах відрізняється і за кольором, і за текстурою, і взагалі не поєднується. А ще й шви між стиками плитки взагалі не сходяться, що дуже псує вигляд ванної.

невологостійкі світильники

Майже всі ванні кімнати наповнені невологостійкі світильниками, що робить санвузол небезпечним місцем. У вологому приміщенні наповненому нестійкими світильниками банально може статися замикання і статися пожежа.

Закупівля сантехніки до вирівнювання стін

Цю помилку роблять дуже багато. Всю дорогу і стильну меблі для ванної кімнати замовляють ще до того, як вирішує всі ремонтні роботи. Але проблема в тому, що штукатурка додає до трьох см кожній стіні, а значить вся дорогі меблі може просто не поміститися в ванні. І доведеться все міняти.

Розміщувати всю сантехніку далеко від каналізаційного стояка

Ця проблема дуже важлива і стосується вона не просто інтер'єру, але безпеки і функціоналу санвузла. Справа в тому, що неправильне розміщення всієї сантехніки може привести до того, що вода буде залишатися в самій кімнаті, а це призведе і до розвитку цвілі, і вогкості, і затоплення своєї квартири і сусідської.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама