Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як сделат найекономніший ремонт туалету, бюджетно і недорого

  1. Як виправити стан речей в даному питанні?
  2. Яким чином? дивимося;
  3. Монтаж унітазу своїми руками

Літо - пора не тільки відпусток, але і ремонтів. Всі хочуть привести квартиру в порядок, але далеко не у всіх є достатньо коштів на це: криза минула тільки на словах, а на ділі «віз і нині там». Але ми - слов'яни, а значить - викрутимось, бо приказка «голота на вигадки хитра» реально працює.

Але ми - слов'яни, а значить - викрутимось, бо приказка «голота на вигадки хитра» реально працює

Сьогодні ми розглянемо найдешевший (о, вибачте - найекономніший) варіант ремонту туалету. Отже!

Туалет - це не тільки, (вибачте за вираз) відхоже місце: це місце, куди заходите не тільки ви, але і ваші гості. І якщо в туалеті обдерті стіни, тріснута плитка, а на підлозі красуються діри, то таке місце туалетом можна назвати чисто гіпотетично: за фактом, таке місце простіше назвати «сортир» або «параша» (вибачте за вираз). Природно, що після відвідин такої «пам'ятки» у ваших гостей складеться про вас не дуже позитивна думка - факт!

Як виправити стан речей в даному питанні?

Ясна річ, що необхідний ремонт. Але, як вже говорилося трохи вище, грошей на дорогу плитку, сантехніку та тд у вас може просто не бути: все це неабияк варто. Але чи знаєте ви, що якщо ремонт в туалеті зробити потрібно, то при цьому можна обійтися досить малою сумою грошей?

Яким чином? дивимося;

В туалеті зовсім необов'язково клеїти дорогу кахельну плитку

В туалеті зовсім необов'язково клеїти дорогу кахельну плитку

  • По-перше, такий варіант ремонту давно приївся і навіть якщо плитка дуже красива, то все одно - це всього лише банальна плитка.
  • А по-друге, навіщо витрачати гроші на плитку, якщо можна придбати для цієї мети звичайні плитки з пінопласту?

А по-друге, навіщо витрачати гроші на плитку, якщо можна придбати для цієї мети звичайні плитки з пінопласту

Так, так: ті самі візерункові плитки, які клеять на стелю! Переваги даного варіанту ремонту на обличчя:

Переваги даного варіанту ремонту на обличчя:

1 неймовірно низька вартість;

2 дуже малу питому вагу, що дозволить вам значно скоротити час ремонту: пінопластові плитки не «пливуть», їх не треба постійно притримувати і поправляти;

3 клейова паста для приклеювання пінопластових плиток варто дуже недорого;

4 не треба купувати окремо затірку: як затирання для стиків використовуйте ту ж пасту, на яку приклеювали плитку;

5 плитка буває різних колірних відтінків, тому зовсім необов'язково клеїти білу плитку: є бірюзова, блакитна, жовта і тд;

6 пінопласт плитка дуже легко піддається різанню в розмір (на відміну від кахельної плитки, яку дуже важко різати навіть плиткорезом). Загалом, суцільні переваги!

Єдине, що від вас вимагається - це зробити стіни рівними. Для цього збийте стару плитку

(Або зніміть стару фарбу) і, використовуючи «рівень», зробіть алгоритм вирівнювання стін за допомогою розчину.

Чим рівніше будуть стіни - тим крутіше буде виглядати пінопласт плитка на цих стінах!

Після обклеювання стін стельової пенопластовой плиткою, не забудьте приклеїти верхній плінтус (падогой): так би мовити, для кращого «перкалю»

. Стеля, природно, також повинен бути обклеєний такою ж плиткою. Загалом, все геніальне - не тільки просто, але й економно, швидко, зрозуміло і красиво!

І остання порада: якщо ви хочете візуально збільшити площу туалету, то покладіть на підлогу синю плитку!

Монтаж унітазу своїми руками

Рідко коли заходячи до знайомих у гості, ми захоплюємося тим, як встановлено унітаз в туалеті. Але, коли нам необхідно скористатися послугами вбиральні, тоді ми можемо гідно оцінити зручність цього необхідного елемента. Чи складно самому встановити унітаз? Спробуємо в цьому розібратися.

Спробуємо в цьому розібратися

Спочатку визначитеся з моделлю унітазу. Зверніть увагу на кріпильні системи в конструкції вироби. В основному вони однакові, але в деяких випадках можуть відрізнятися. Слід також приділити увагу підготовчим роботам. Отже, приступаємо до роботи.

Підготовчі роботи

Перш ніж встановлювати новий унітаз, визначитеся з тим, яким методом ви будете його закріплювати. Найпростіший - це прикрутити його до підлоги за допомогою потужних дюбелів з наповнювачем. Важливо, щоб передбачуване місце було рівним. Інакше, затягуючи міцніше болти, або саморізи, кріпильні вушка в унітазі просто лопнуть.

Ще один спосіб кріплення унітазу - цементна заливка. При цьому необхідно подбати про достатній товщині стяжки. Інакше вона не витримає навантажень - і тоді може вийти дуже смішно.

Перш ніж встановлювати унітаз необхідно заздалегідь перевірити комунікації. Підведення води повинен бути на потрібній відстані до зливного бачка. Каналізація теж повинна бути в належному стані (труби повинні бути герметичними і мати потрібний ухил). Про все це потрібно подбати заздалегідь, щоб згодом не довелося раз у раз знімати унітаз, щоб виконати необхідні роботи.

монтаж унітазу

Після того, як ми підготували основу для унітазу і перевірили всі відповідні комунікації, можна приступати безпосередньо до монтажу «крісла». Перш ніж його кріпити до основи, приєднуємо зливну трубу. Завдяки сучасним технологіям це можна зробити досить швидко і без жодних труднощів. Для цього можна використовувати гофрований сифон. Якщо зливний бак передбачає кріплення безпосередньо на конструкцію унітазу, проявляйте особливу обережність. Такі моделі унітазів навіть при невеликих тріщинах або відколах приходять в непридатність.

Деякі додатково обробляють з'єднувальні прокладки силіконовими герметиками. Це забезпечить максимальний захист від протікання. Зливну трубу немає необхідності обробляти такими матеріалами, так як це може ускладнити ремонтні роботи, якщо такі будуть потрібні. До того ж всі з'єднувальні елементи ідеально підходять за розмірами один до одного. Вони також комплектуються гумовими прокладками, які забезпечують захист від протікання. Не варто турбуватися, що труба закріплені не намертво. Справа в тому, що в каналізаційній системі не створюється тиск. Тому такі з'єднувальні системи досить надійні.

У тому випадку, якщо зливний бачок кріпиться на сам унітаз, необхідно подбати про те, щоб його не зламали ті, хто будуть користуватися «послугами» туалету. Справа в тому, що, коли людина сідає на унітаз, автоматично він може спертися спиною об підняту кришку. В результаті чого на бачок виявляється негативний тиск, і він може відірватися від кріплення. Тому такі унітази радять встановлювати біля стіни приміщення. Навіть якщо хтось і обіпреться спиною об бак, він не зламається.

Як виправити стан речей в даному питанні?
Яким чином?
Як виправити стан речей в даному питанні?
Але чи знаєте ви, що якщо ремонт в туалеті зробити потрібно, то при цьому можна обійтися досить малою сумою грошей?
Яким чином?
Чи складно самому встановити унітаз?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама