Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Біло коричнева ванна. Дизайн, оформлення коричневої ванної кімнати: поєднувані і дисонансні відтінки

  1. Плюси і мінуси коричневого кольору
  2. Коричневий колір в інтер'єрі ванної кімнати
  3. Підбір меблів та аксесуарів
  4. Коричневі тони в дизайні ванної кімнати (відео)
  5. Коричневий колір в інтер'єрі ванної кімнати
  6. Стіни ванної в коричневому кольорі: вибір плитки
  7. Найефектніші відтінки коричневого:
  8. Вдалі комбінації коричневого кольору з іншими тонами
  9. небажані поєднання

Коли заходить мова про ремонт квартири, зокрема ванної кімнати - постає питання про підбір кольору. Тут доречно навести відому всім прислів'я: «На смак і колір товаришів немає!». Однак, не кожен знає, що колір має такі властивості як впливати на стан людини, до того ж не тільки на психологічний, а й на фізичне. А як же може вплинути на людину оформлення ванної кімнати в коричневому кольорі? Як правильно оформляти дане приміщення в такому кольорі? Існує якісь особливості, які слід врахувати? Про це та інше ми поговоримо в даній статті.

Плюси і мінуси коричневого кольору

Отже, як показує практика, використання коричнева кольору в оформленні ванних кімнат досить популярно. І це не дивно, так як даний колір має масу переваг.


Ось деякі з них:

  • Коричневий колір сприяє розслабленню людини, приведення його душевного стану до спокою, умиротворення; створює відчуття безпеки і комфорту
  • Коричневі меблі, аксесуари виглядають дорого і благородно, наділяючи цими якостями інтер'єр в цілому
  • Даний колір нейтральний. Від нього просто неможливо втомитися. Він ніби розчиняється, коли вони присутні, але, тим не менш, не будучи нав'язливим.

Однак, коричневий колір не позбавлений і мінусів.

  • Коричнева плитка може зробити приміщення більш темним і непривітним.
  • Надлишок коричневого кольору в інтер'єрі ванної може привести до візуального зменшення простору ванної кімнати

Зупинимося на коричневої плитці. Вміле її використання загальному стилю ванни не зашкодить. Перш за все, відзначимо, що існують три варіації коричневої плитки: під дерево, під камінь і однотонна плитка. Притому що, останній варіант можна відразу виключити, так як він свідомо буде виглядати нудно і непривабливо. Щоб ванна виглядала ефектно і стильно, можна просто - напросто чергувати основну плитку з мозаїкою, керамічною декором або ж акцентної плиткою. Перший варіант - плитка під дерево можна вважати універсальним. Він вміло впишеться як в сучасний стиль, так і класичний. Крім того, така плитка створить відчуття тепла, затишку, додасть інтер'єру шляхетності, а господарям відчуття єднання з природою. Плитка під камінь не менше благородна і витончена. Однак, вона додасть інтер'єру нотку прохолоди і свіжості.


Якщо Ви любитель холодних відтінків і приглушених тонів, плитка під камінь то, що потрібно.

Коричневий колір в інтер'єрі ванної кімнати

Як і будь-який інший колір, коричневий не любить надлишку. Якщо хочете, щоб ваша квартира і конкретно ванна були оцінені по достоїнству, навчитеся грамотно розбавляти і комбінувати кольори. Так, ефектно і стильно буде виглядати поєднання коричневого з одним з відтінків беж. Це може бути кремовий, кава з молоком, карамельний, пісочний кольору. Темний низ, світлий верх - безпрограшний варіант. Ну і, звичайно ж, не можна обійти стороною білий колір. Його можна по праву назвати універсальним. Немає такого інтер'єру, якому б він міг нашкодити. Красиво, неповторно може виглядати чергування коричневої і білої плитки. Особливо стильно буде виглядати підлогу ванної кімнати, викладений плиткою коричневого і білого тонів в шаховому порядку. Білий, звичайно, не додасть інтер'єру більшої теплоти, проте він посприяє тому, що кімната буде виглядати набагато світліше.


Щодо поєднання коричневого з більш яскравими квітами треба сказати наступне: як правило, чергування і комбінування коричневої і яскравою кольоровою плитки недоречно.

Але, як акцент або декору кольорова плитка має право на існування в інтер'єрі з переважанням коричневого.

Так, існують два вірних, перевірених способу грамотного поєднання коричневого і яскравого кольорів:

  1. Створення дуету - комбінування коричневої плитки зі світлим відтінком яскравого кольору, що належать до категорії пастельних тонів.
  2. Створення тріо - зв'язування коричневого кольору з яскравим через свого роду «місток» з білою або бежевій плитки.

Особливо слід підкреслити значення світла в інтер'єрі, виконаному в коричневих тонах. По-перше, світло додасть більше тепла загальному вигляду інтер'єру. По-друге, майстерне оперування різноплановим світлом, які висвітлюють певні куточки приміщення, додасть інтер'єру якусь таємничість, неймовірний обсяг, а ваших гостей викличе захоплення.

Підбір меблів та аксесуарів

Витончено і невимушено буде виглядати поєднання облицювання ванної в коричневому кольорі і білих меблів. Даний інтер'єр буде виглядати дорого і зі смаком. Не менш статусно буде виглядати інтер'єр, який поєднує в собі використання плитки під дерево і меблів в такому ж колірному рішенні . З плиткою під камінь правильно буде підібрати меблі зі скла, металу або дзеркал.


Як це не парадоксально, але банальне використання аксесуарів того чи іншого кольору можуть створити незабутній і неповторний образ вашої ванної. Прикрасьте приміщення оригінальними свічками, яскравим рушником, незвичайним світильником з яскравим плафоном і Ви не пошкодуєте. Якщо хочете привнести в інтер'єр ванної нотку пристрасті, розбавте коричневий інтер'єр аксесуарами червоного кольору. Будьте впевнені, що прийняття ванни в компанії коханої людини в такій обстановці назавжди залишиться у вашій пам'яті.

Коричневі тони в дизайні ванної кімнати (відео)

Не менш ефектно і стильно розбавлення коричневого інтер'єру ванної кімнати аксесуарами таких кольорів, як блакитний, зелений або оранжевий, не рекомендується поєднання з жовтим. Притому що, плюс використання яскравих аксесуарів і в тому, що ви зможете без праці їх міняти в залежності від вашого настрою. Так, ваша ванна може змінюватися в прямому сенсі цього слова і виглядати абсолютно в новому світлі мало не кожен день. Все залежить від вашого бажання і фантазії. Крім того, можна легко і просто створити певний стиль шляхом привнесення в інтер'єр тих чи інших стильових деталей. Так, на основі коричневого інтер'єру можна реалізувати такі стилістичні рішення як еко, класика, етнічні стилі, японський стиль, курортна тематика, мінімалізм і навіть гламур.

Вам подобається нестандартний підхід в дизайні інтер'єру і стильне, що запам'ятовується оформлення приміщень? - Напевно скажете «так!». Тоді пропонуємо розглянути такий дизайнерський момент як оформлення ванної кімнати в коричневому кольорі. Незвично? - Без сумнівів! Стильно ?! - Сто відсотків! Поговоримо про цю тему більш детально.

Коричневий колір в інтер'єрі ванної кімнати


Коричневий колір в інтер'єрі ванної кімнати



В основному, всі віддають перевагу світлим тонам, коли мова йде про ванну. Світла плитка, стіни - стеля - підлога, сама сантехніка, а також меблі - все це, як правило, йде або білого, або ніжно-блакитного кольору. Чи не бійтеся одного разу «розбити» цей стереотип. По крайней мере, стосовно своєї власної ванної кімнати; оформите її в насиченому коричневому кольорі.

Стіни ванної в коричневому кольорі: вибір плитки

Якщо ви вирішили зробити ванну «коричневої», то одним з варіантів початку цього косметичного ремонту може стати підбір керамічної плитки . Адже не секрет, що в більшості своїй практично всі вибирають саме плитку для оздоблення стін у ванній: це зручно, функціонально, довговічне. Подбайте про те, щоб плитка добре гармоніювала з загальним стилем вашої ванної кімнати. Незважаючи на те, що з кольором ми вже визначилися, стилі оформлення приміщення можуть бути дуже і дуже різними: починаючи від класики і закінчуючи «кантрі», «лофт», «авангард» - і іншими напрямками.





Отже, зупинимося на варіанті, максимально наближеним до класики. Ви можете вибрати однотонну коричневу квадратну плитку маленького або середнього розміру. Це буде виглядати акуратно і досить «спокійно». Якщо вам подобається малюнок на стінах - виберіть плитку з візерунком, але не занадто нав'язливим. У поєднанні з насиченим тоном плитки це може бути вже перебором.

Більш «модернізовані» напряму дизайну ванної кімнати будуть добре поєднуватися з плиткою кілька «нестандартної» форми - наприклад, у вигляді великих прямокутників, що при викладанні на стіні буде виглядати як смуги або блоки. Стильно, модно і одночасно дуже функціонально.

Як ви вже зрозуміли, якщо ви не затятий прихильник «чисто класичного» напряму і не обов'язково хочете викладати стіни саме плиткою - ви можете пофарбувати одну або навіть кілька стін в потрібний вам відтінок. При цьому, зрозуміло, пам'ятайте про такий важливий момент як деяка контрастність. Чи не «перетемніте» приміщення. Нехай одна стіна буде «провідною» в плані кольору - а решта можна виконати в ніжному бежевому кольорі. Це підкреслить головну коричневу стіну і дозволить уникнути надмірно темного візуального ефекту в приміщенні.


Це підкреслить головну коричневу стіну і дозволить уникнути надмірно темного візуального ефекту в приміщенні




При бажанні ви можете додати стінам ще більшої оригінальності, прикрасивши їх за допомогою декупажу. Тільки поставтеся до цього серйозно: ретельно виберіть серветки потрібного відтінку і малюнка, виділіть достатньо часу на це заняття - і створіть воістину неповторний шедевр у власній ванній.

Також не останнім буде варіант нанесення вінілових наклейок в якості декорації інтер'єру. Красиво і свіжо на коричневої стіні може, наприклад, виглядати контрастний вініловий кульбаба з відлітають від нього пушинками - щонайменше, ніхто не зможе назвати вашу ванну нудною!

Вибір меблів та аксесуарів для ванної в коричневому кольорі

Коли будете вибирати меблі і аксесуари для вашої «коричневої» ванній, напевно зіткнетеся з такою проблемою як деяка обмеженість асортименту. В основному, ванні аксесуари, так само як і всілякі полички-шафки в магазинах і на ринку пропонуються в світлих тонах (або в хромі) - тому щоб вибрати саме те, що потрібно вам, при цьому не «хапаючи» першу-ліпшу «коричневу» штучку для оформлення ванного інтер'єру , Доведеться добре пошукати. Або замовити десь в безкрайніх просторах інтернету.

Або замовити десь в безкрайніх просторах інтернету




сполучення

Підіб'ємо невеликий підсумок і розберемося більш детально, з якими квітами і відтінками коричневий у ванній буде поєднуватися найбільш виграшно?

Безумовно, найперше, що тут спадає на думку, - це бежевий колір і відтінки айвори (слонова кістка). Це подібно до кави з молоком - капучіно, лате - які мало кого можуть залишити байдужим! Коричневий колір і карамельно-бежевий, багатий шоколадний і айвори середньої насиченості - всі ці поєднання виглядатимуть ефектно, затишно і дуже стильно.

Особисто від себе можу порадити такий незвичайний варіант для ванною в коричневому кольорі як «фентезі» -Ванна, коли в інтер'єрі поєднуються, наприклад, коричневий колір (або його відтінки, наприклад, ніжно-кавовий) з васильково-блакитним або іншим кольором, який вам підкаже ваша фантазія. Це нестандартно і певною мірою зухвало. Але саме це дозволяє вам висловити своє власне бачення інтер'єру ванної вашої мрії. В кінцевому підсумку, стіни, завжди можна перефарбувати або викласти новою плиткою , Якщо подібне «фентезі» -оформлення швидко набридне.

Вдалого всім ремонту!

Інтер'єру в коричневому відео:

Різні відтінки коричневого кольору добре виглядають в інтер'єрі будь-якого приміщення, в тому числі і у ванній. Єдина умова - правильно підібрати поєднувані відтінки, щоб дизайн коричневої ванної кімнати виглядав легко і ненав'язливо.


Відтінки коричневого в інтер'єрі створюють відчуття гармонії і тепла. При правильному комбінуванні інтер'єр ванної, виконаної в коричневих тонах, виглядає досить стильно і благородно, сам колір вважається ненав'язливим і не набридає з часом.
За допомогою коричневого кольору можливо також візуально підняти стелю (на стіни кладеться плитка у вигляді тонких горизонтальних смуг) або розширити площу (при укладанні плитки вертикально). Для того щоб коричнева ванна я виглядала гармонійно, колірний відтінок підбирати необхідно з особливою ретельністю.


При цьому коричневий колір може служити як в якості домінуючого, так і виступати в інтер'єрі в якості акцентного доповнення на світлому ненав'язливому тлі
При цьому коричневий колір може служити як в якості домінуючого, так і виступати в інтер'єрі в якості акцентного доповнення на світлому ненав'язливому тлі.

Найефектніші відтінки коричневого:

  • молочний шоколад - відмінно поєднується з темно-коричневим, м'який і «смачний» відтінок, приємний для ока;
  • деревне відтінок - максимально наближений до природного кольору дерева, чудово виглядає в дуеті з дерев'яними меблями;
  • гіркий шоколад - темний відтінок коричневого гармонує з і бежевим кольором , А також зі світло-бежевим або;
  • венге - красивий відтінок коричневого з червоними прожилками, відмінно поєднується зі світло-молочними тонами.

молочний шоколад - відмінно поєднується з темно-коричневим, м'який і «смачний» відтінок, приємний для ока;   деревне відтінок - максимально наближений до природного кольору дерева, чудово виглядає в дуеті з дерев'яними меблями;   гіркий шоколад - темний відтінок коричневого гармонує з і   бежевим кольором   , А також зі світло-бежевим або;   венге - красивий відтінок коричневого з червоними прожилками, відмінно поєднується зі світло-молочними тонами

Порада! Для обробки ванної кімнати невеликої площі не варто вибирати в якості основного кольору темно-коричневий, краще використовувати біліше світлі тони: бежевий, кавовий, слонової кістки тощо.

Вдалі комбінації коричневого кольору з іншими тонами

Урочисто і свіжо виглядає ванна кімната в коричневих тонах у поєднанні з білим. Оптимальний варіант - обробка підлоги білої і коричневої плиткою у вигляді «шахів». Також дуже добре поєднується коричнева плитка на стінах у ванній кімнаті з контрастує білосніжною сантехнікою.
Бежево-коричнева ванна виглядає розкішно, але такий варіант дизайну підійде в основному для просторих кімнат. В невеликому приміщенні коричневі тони рекомендується використовувати тільки в якості акценту, віддавши перевагу фоновому світлого кольору.


Досить поширеним варіантом є оформлення ванною в мозаїці, коли для обробки стін підбирається коричнева плитка в поєднанні з найближчими схожими колірними відтінками
Досить поширеним варіантом є оформлення ванною в мозаїці, коли для обробки стін підбирається коричнева плитка в поєднанні з найближчими схожими колірними відтінками.

Важливо! При обробці ванної мозаїчною плиткою не варто змішувати кольору, далекі від найближчих колірних відтінків - інтер'єр буде виглядати занадто незграбно.

небажані поєднання

В інтер'єрі вельми проблематично змішання стилів (його потрібно робити дуже обережно). Ванна, оформлена вроздріб і доповнена невідповідною меблями, виглядає таким несмаком.
Так як коричневий сам по собі є досить теплим кольором, він не любить поєднання з жовтим або червоним в обробці. Також слід враховувати, що без вікон і хорошого освітлення приміщення буде виглядати похмуро, тому коричневий оптимально розбавляти більш холодним кольором (білим або світло-бежевим).


З коричневим допустимо використання або, дуже цікаво додавання оранжевого, а також зеленого кольорів врахуйте це і при підборі аксесуарів у ванну кімнату
З коричневим допустимо використання або, дуже цікаво додавання оранжевого, а також зеленого кольорів врахуйте це і при підборі аксесуарів у ванну кімнату. З особливою акуратністю необхідно використовувати червоний колір - він підійде тільки для акцентування уваги на окремих деталях.

А як же може вплинути на людину оформлення ванної кімнати в коричневому кольорі?
Як правильно оформляти дане приміщення в такому кольорі?
Існує якісь особливості, які слід врахувати?
Вам подобається нестандартний підхід в дизайні інтер'єру і стильне, що запам'ятовується оформлення приміщень?
Незвично?
Стильно ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама