Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Емалювання ванн. Реставрація відновлення ванни. Наливна ванна - eurorosi.com

  1. У яких випадках потрібне відновлення емалі ванни?
  2. Технологія відновлення покриття ванн
  3. Реставрація ванни рідким акрилом або емаллю?
  4. Пам'ятка по догляду за ванною після реставрації.
  5. Наливна ванна - що це таке?

У яких випадках потрібне відновлення емалі ванни?

Якщо внутрішня поверхня стала шорсткою, втратила захисний глянцевий шар, мити її стає все важче, з'явилися тріщини або відколи, необхідно проводити реставрацію.
Чому це вигідно?
Ванна - найбільший предмет інтер'єру ванної кімнати, тому її заміна пов'язана з великими витратами.
Ось найскромніші розрахунки:

  • Демонтаж від 3000 руб.
  • Купівля від 8000 руб.
  • Доставка від 1500 руб.
  • Установка від 3000 руб.
  • Вартість обв'язки від 350 руб.
Разом:

16000 руб.
Як правило, ванна більше ніж дверний отвір, тому при заміні доведеться пиляти стіну.
Якщо ванна примикає до стіни і вкрита кахлем, то після заміни доведеться замінити примикає кахельну плитку.
Тепер про терміни проведення робіт. Весь комплекс робіт по заміні займе не менше 5 днів.
Простіше замовити послугу з емалювання або наливну ванну рідким акрилом.
Це дозволить скоротити і витрати, і час мінімум в 5 разів!

Вартість обов'язкових витрат на реставрацію:

  • виїзд майстра
  • Консультація
  • Всі необхідні роботи згідно «Технології відновлення»
  • Комплект професійної емалі
  • Всі витратні матеріали

Разом:
Емалювання ванни емаллю «BASF» від 2000 руб.
Стакріловая наливна ваннаот 2600 руб.

Можливі додаткові витрати:

Зняття попереднього шару епоксидної емалі (НЕ заводський) 400 руб. Зняття попереднього шару акрилової емалі (НЕ заводський) 800 руб. Зняття (демонтаж) акрилового вкладиша (НЕ заводський) 1000 руб. Демонтаж металевої зливної системи (за бажанням) 600 руб. Установка пластикового зливної системи 500 руб. Виїзд майстра в Підмосков'ї (кожен виїзд, 20 руб.за км.) Від 50 руб.

До приїзду майстра:
Перевірте кран-змішувач на предмет протікання води.
Приберіть засоби особистої гігієни.
Замовляючи послугу з відновлення емалі, заздалегідь виберіть день і час.
Після відходу майстра:
Не використовуйте нове покриття до повного висихання.

Про переваги методів читайте в цієї статті

Технологія відновлення покриття ванн

  1. Зачищаємо внутрішню поверхню.
  2. Видаляємо герметик по бортах.
  3. Видаляємо бруд і жир з мікропор професійними складами.
  4. Демонтуємо зливну систему (при необхідності).
  5. Омиваємо і прогріваємо поверхню.
  6. Наносимо нову емаль або рідкий акрил.
  7. Прибираємо сміття за собою.
  8. Підписуємо Акт виконаних робіт та Видаємо фірмову гарантію.

Детальніше про технології

Реставрація ванни рідким акрилом або емаллю?

Стакріл - торгова назва високоякісного і особливо міцного полімеру - рідкого акрилу, випускається в такому вигляді з 2004 р Метод реставрації - шляхом наливання і розподілу по всій поверхні. Бажаний демонтаж зливної системи, в цьому випадку рідкий акрил частково зливається в підставлену ємність, при цьому зберігається ухил, необхідний для хорошого стоку води в каналізацію, так досягається ідеальні естетичні та фізико хімічні властивості покриття. Товщина покриття може досягати 3-5 мм. на бортах і до 1,5 см. на дні. Реставрація ванни рідким Акрилом, при товщині дна в 1,5 см нівелює глибокі знос, сколи та тріщини при нанесенні, а при експлуатації зберігає тепло довше, ніж звичайна ванна. Термін служби не менше 15 років. Інші назви STAKRIL, Наливна акрил, Рідкий Акрил, він не має яскраво вираженого запаху, екологічно інертний до навколишнього середовища і безпечний для здоров'я людини
Епоксидна емаль BASF так само є особливо міцним полімером, додатковим плюсом якої є - еластичність, висока термостійкість, стійка до стирання. Наноситься кистями рівномірно по всій поверхні і товщина шару 0,5 мм / шар. Покриття в 3 шари може прослужити не менше 6 років. Емаль BASF не має яскраво вираженого запаху, екологічно чиста і безпечна для здоров'я людини і навколишнього середовища.
У критерії ціна-якість:
Фарбування ванн емаллю - низько бюджетний варіант.
Акрилове покриття для ванни - середньо бюджетний варіант.
Термін служби відновленого покриття:

  • Покрита емаллю - не менше 5 років
  • Акрилове покриття - не менше 15 років
  1. Ми займаємося реставрацією ванн рідким акрилом в Москві і Підмосков'ї більше 8 років, за цей час накопичений колосальний досвід
  2. Ми використовуємо тільки професійні та високотехнологічні, матеріали і перевірену роками технологію
  3. Ми обслуговуємо Вас протягом всього терміну дії гарантії, як і після
  4. Ми надаємо Соціальні пільги пенсіонерам, інвалідам, ветеранам ВВВ, багатодітним сім'ям

Пам'ятка по догляду за ванною після реставрації.

Уникайте насухо натирати оновлену ванну сухими рушниками, що б вона з часом ні потьмяніла.
Поверхня не можна чистити пральним порошком, засобами, що містять аміак, ацетон або спирт. Не годяться також чистячі засоби, що містять щавлеву або мурашину кислоту або формальдегід ось деякі приклади (Санітарний, Санокс, Саніта гелі, Пемолюкс, Доместос і ін.)
Використовуйте м'які гелі для акрилових покриттів, яких у продажу вже багато (Санеліт, Luxus) до складу яких входять тільки органічні кислоти (лимонна або оцтова кислота). Орієнтовна вартість 50-80 руб.
Пам'ятайте, що акрил міцний матеріал і легко відновлюється, але мити наливну ванну потрібно не рідше двох разів на місяць. Стійкі забруднення можна видалити м'яким рушником і теплим розчином оцту.

Стійкі забруднення можна видалити м'яким рушником і теплим розчином оцту

Наливна ванна - що це таке?

Наливна ванна це спосіб нанесення емалі на ванну. Так само це означає покриття ванни рідким акрилом без застосування кистей.
Метод наливних ванн був розроблений виробничою компанією «Еколор» Росія в далекому 2004 році. Причин появи наливний ванни, як методу, послужили численні прохання власників житла, надати їм такий матеріал, в якому були б зібрані найбільш інноваційні розробки вітчизняного хімпрому. Цю, складне завдання хіміки органіки ТОВ «Еколор», реалізували на подив вище всяких похвал. На світ з'явився і метод нанесення - наливна ванна і рідкий акрил холодного затвердіння, який мав прекрасні зносостійкі властивості, витримував високі температури, що не половів і мав високощільний глянець. Через 10 років існування наливної акрилу запатентованого, як «Стакріл Еколор», від імені нашої компанії ми стверджуємо, що до сих пір рівних йому немає.

На ринку послуг з реставрації ванн наливним акрилом присутні і відверті епоксидні підробки, як би додають срібло, які стверджують, що їх матеріал це військові ноу хау, а деякі виробники епоксидних емалей, покращують не якість матеріалу, а маркетингові маніпуляції зі зміною бренду на європейський, що б надати більшої ваги в конкурентній боротьбі за покупця. Потрібно віддати належне винахідливості цих людей в підміні понять. Стверджуючи, що вони виробляють наливну ванну - вони не брешуть, але акрилу в їх банках немає ні краплі. Єдиний розробник наливних ванн і виробник рідкого акрилу в Росії і за кордоном, був і залишається ТОВ «Еколор», м.Санкт Петербург, Росія.

У яких випадках потрібне відновлення емалі ванни?
Наливна ванна - що це таке?
У яких випадках потрібне відновлення емалі ванни?
Чому це вигідно?
Наливна ванна - що це таке?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама