Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Освітлення ванної кімнати

Освітлення ванної, стелі, стін, важкодоступних зон, додавання комфорту в ванну Освітлення ванної, стелі, стін, важкодоступних зон, додавання комфорту в ванну. Види освітлення і нові технології.

Ідеї ​​освітлення ванної можуть надходити з багатьох місць - журнали, які ви читали, найближчі магазини світла, каталоги, Інтернет і навіть телевізійні програми, які ви дивитеся.

Освітлення ванної особливо важливо, як і сама ванна, яка є однією з невеликих кімнат у будинку і при цьому все в родині використовують її часто. Гарне освітлення має найважливіше значення для багатьох людей, і тих речей, які вони роблять там - гоління, нанесення макіяжу, прийняття душу.

Ви можете зробити вашу ванну кімнату краще для всіх цих речей, і навіть змінити відчуття від кімнати, атмосферу.

Ось деякі хороші ідеї освітлення ванної кімнати:

Освітлення стелі ванної може приймати різні форми від досить старомодного софіта до сучасних дзеркальних панелей Освітлення стелі ванної може приймати різні форми від досить старомодного софіта до сучасних дзеркальних панелей. Продавці світильників і дизайнери зазвичай в курсі сучасних видів освітлення, і можуть допомогти Вам вибрати той стиль, який Ви хочете, будь то мінімалістський або відвертий, з ними ви легко можете знайти ту стелю ванною, який задовольнить всі Ваші вимоги.

Втоплені світильники є відмінним способом освітлення кімнати. Більшість утоплених світильників сьогодні мають галогенні арматури, або додатково використовують перетворювачі низької напруги мережі. З цими видами світильників ви можете перейти на більш низьку потужність або навіть додати диммер для того щоб легко змінити настрій вашій ванній кімнаті. Освітлення стін ванної може бути використано цим же способом і забезпечити світлом конкретні точкові частини в кімнаті, хоча вони не можуть бути придатні для дуже маленьких ванних кімнат.

Світлодіодне освітлення стає надзвичайно популярним, так як технологія розвивається. Використовуючи меншу потужність, можна домогтися освітлення, яке дасть багато світла. Ці типи ламп також можуть включати різні кольори або змінені закручені світіння.

Однією з областей, у ванній, які можуть викликати особливе занепокоєння для освітлення і вентиляції - душова кабіна або шафа Однією з областей, у ванній, які можуть викликати особливе занепокоєння для освітлення і вентиляції - душова кабіна або шафа. Перебуваючи в області, яка, як правило, досить обмежена, існує багато водяної пари, а вентиляція необхідна.

В даний час ви можете отримати комбіноване світло комплект, який включає в себе вентилятор з вбудованим світильником. Ця комбінація, як правило, з'єднана проводами таким чином, що вимикає вентилятор через п'ятнадцять-двадцять хвилин, після того як ви вимкнули світло. Це відмінний спосіб для зниження конденсації і цвілі у ванній кімнаті.

Дзеркала для ванних кімнат з вогнями можуть значно поліпшити маленькі ванні. Є багато стилів дзеркал для ванних кімнат з вогнями, так що ви напевно знайдете дзеркала з освітленням відповідно до ваших особливими потребами.

Маргарита Фірсова http://ingsvd.ru/

Освітлення ванної кімнати

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама