Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Підготовка та фарбування ванної кімнати

  1. переваги фарбування
  2. недоліки фарбування
  3. вибір фарби
  4. вибір кольору
  5. Підготовка стін до фарбування
  6. Фарбування ванної кімнати

Ванна кімната є особливе місце в квартирі, що володіє цілим набором відмінних властивостей Ванна кімната є особливе місце в квартирі, що володіє цілим набором відмінних властивостей.

Перш за все, це найбільш вологе місце квартири, адже в ньому ми виробляємо гігієнічні процедури.

Крім того, не можна забувати, що ванна кімната - це те місце, в якому людина відпочиває і відновлює свої сили.

Відповідно тут формується наш настрій на весь день. Тому дуже важливо, щоб фарбування ванної кімнати не вплинула негативно на властивості приміщення.

Зміст статті

переваги фарбування

Економічність. Фарбування стін обійдеться набагато дешевше, ніж обробка керамічною плиткою або ПВХ-панелями;
Легкість. Процес фарбування не вимагає особливих навичок і знань. Головне завдання полягає в правильній підготовці стін;
Різноманіття видів.

Фарбуючи стіни у ванній, можна самостійно за своїм бажанням вносити зміни, створюючи тим самим дизайнерські особливості приміщення;
Простота догляду. Пофарбовані стіни досить іноді протирати вологою ганчіркою. На цьому догляд за ними закінчується.

недоліки фарбування

Складнощі в підготовці стін. Поверхня перед фарбуванням не повинна мати шорсткостей або западин, це покриття стін пластиковими панелями для ванної не вимагає підготовки поверхонь, а під фарбою видно всі вади стін;
Частий догляд. Чистота пофарбованих стін повинна підтримуватися постійно.

вибір фарби

правильний вибір фарби для ванної , Буде запорукою правильний   вибір фарби для ванної   , Буде запорукою   довговічності і надійності покриття довговічності і надійності покриття. Через специфіку даного приміщення, для нього придатні далеко не всі фарби, адже в процесі їх висихання, водяні пари приводять до розтріскування поверхні. Тому найбільш оптимальним вибором буде водоемульсійна фарба сайт .

Вона не відшаровується від стін, оскільки проникає глибоко в пори поверхні. Латексні водоемульсійні фарби володіють сильним водовідштовхувальним ефектом, а тому їх можна спокійно мити.

Акрилові водоемульсійні фарби міцні і еластичні. На жаль, справжні акрилові фарби досить дорогі, а тому на вітринах магазинів можна зустріти їх аналоги, на основі акрилових сополімерів - стіролакріловимі, ​​вінілакріловие і ін.

вибір кольору

Фарбування ванної кімнати, як правило, проводиться за допомогою фарб з нейтральними кольорами. Дані матеріали ефективно виділяють декоративні елементи приміщення, і добре поєднуються з сантехнікою. Фахівці також радять використовувати світлі тони, оскільки вони візуально розширюють приміщення.

Однак якщо ваша ванна не маленька, а це, перш за все, актуально для власників будинків, особняків, то для фарбування приміщення краще використовувати темні контрастні відтінки відповідно до інтер'єром і обраної душовою кабіною . Це сині, темно-зелені, можливо навіть чорні відтінки будуть непогано поєднуватися зі світлими елементами сантехніки.

Підготовка стін до фарбування

Сам процес фарбування стін ванної кімнати не представляє особливої ​​проблеми, а ось підготувати їх нелегко Сам процес фарбування стін ванної кімнати не представляє особливої ​​проблеми, а ось підготувати їх нелегко. Поверхні не повинні мати шорсткостей або інших нерівностей.

Тому перед фарбуванням їх ретельно ошкурівать від шарів старої фарби, а що з'явилися тріщини, нерівності зашпаклевивают вологостійкої шпаклівкою.

Після висихання шпаклівки, стіни необхідно обробити ґрунтовкою. Така обробка не тільки захистів стіни від тріщин, а й забезпечить хорошу зв'язок фарби з поверхнею. Щоб захистити стіни від цвілі, можна використовувати спеціальні склади грунтовки, з антисептичними компонентами.

Фарбування ванної кімнати

Перед фарбуванням будуть потрібні валик і невелика пензлик. Перед початком роботи необхідно очистити робочі інструменти від слідів старої фарби. Фарбу наносять в два або три шари. За допомогою пензлика фарбують кути ванної кімнати, області біля сантехніки, душової кабіни, а також інші важкодоступні місця.

Після цього, використовуючи валик, наносять фарбу на решту поверхню стіни. При цьому можна експериментувати, і комбінувати в деяких зонах приміщення різні кольори, адже фарбування ванної кімнати - не тільки захоплюючий, але і вельми цікавий процес.

Галерея фото

Розпис стін у ванній кімнаті (відео)

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама