Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Плінтус для ванної кімнати стельовий і підлоговий, поради як вибрати молдинг, фото встановленого широкого і вузького плиткового і пвх плінтуса для туалету і ванни

  1. Дизайн плінтуса для ванної
  2. Як вибрати стельовий багет
  3. пінопластовий багет
  4. поліуретанова жолобник
  5. галтель ПВХ
  6. Як підібрати підлоговий бордюр
  7. Плінтус підлоговий керамічний
  8. пластиковий декор

використовуючи плінтус для підлоги або стелі можна зробити основну обробку закінченою і надати їй акуратний зовнішній вигляд. Подібний декор монтується в кімнатах будь-якого призначення, в тому числі і в ванній , А також в туалеті.

Звичайно, специфіка цих приміщень накладає на вибір бордюру або галтелі певні обмеження. Планки повинні бути перш за все стійкими до дії вологи.

Про те, який плінтус для ванної кімнати та туалету підійде найбільше, і поговоримо далі в статті.

Дизайн плінтуса для ванної

Як жолобник, так і підлоговий бордюр повинні повторювати забарвлення або статі / стелі, або стін. Тільки білий плінтус можна використовувати в поєднанні з обробкою практично будь-якого кольору.

На замітку: Якщо ви хочете, щоб приміщення виглядало вище, підбирайте повторює колір стін плінтус. Для туалету та ванної дуже невеликій площі більше підійде варіант під колір підлоги.

Форма бордюру зазвичай залежить від розмірів приміщення. Для великих ванни і туалету можна вибрати об'ємний варіант, для маленьких краще підійде плоский. Широкий плінтус для ванної або туалету підійде добре тільки в тому випадку, якщо стелі в цих кімнатах високі. Дотримуйтесь при підборі цим основним правилам і ваші ванна і туалет будуть виглядати дуже стильно і акуратно. Наприклад, так:

Як вибрати стельовий багет

стельовий плінтус у ванній кімнаті або туалеті найчастіше буває виконаним з пінопласту або поліуретану . дерев'яні галтелі через їх схильності до деформацій і розтріскування в приміщеннях з підвищеною вологістю використовувати не рекомендується.

пінопластовий багет

Основними достоїнствами пінопластових галтелів вважаються легка вага, простота монтажу, естетична привабливість і дешевизна. Однак вибираючи саме такий стельовий плінтус в ванну, слід мати на увазі те, що він відрізняється крихкістю і при його установці потрібно бути максимально обережним.

Однак вибираючи саме такий стельовий плінтус в ванну, слід мати на увазі те, що він відрізняється крихкістю і при його установці потрібно бути максимально обережним

Пінопластовий багет використовується у ванних кімнатах дуже часто

поліуретанова жолобник

Поліуретанові галтелі коштують трохи дорожче пінопластових. Монтувати їх потрібно тільки на спеціальний клей, так як важать вони досить таки багато.

Порада: Для оформлення стін із зігнутим контуром, а також з округленими кутами краще використовувати саме поліуретановий гнучкий плінтус . Для ванною з нестандартними поверхнями він підійде просто ідеально, оскільки зігнути його абсолютно не складно. Порада: Для оформлення стін із зігнутим контуром, а також з округленими кутами краще використовувати саме поліуретановий   гнучкий плінтус

У поєднанні з плиткою непогано виглядає поліуретановий стельовий багет

галтель ПВХ

пластиковий плінтус для ванної кімнати та туалету використовують зазвичай в разі оформлення стін і стелі панелями ПВХ. Такі галтелі абсолютно вологонепроникні і дуже довговічні. Однак особливою різноманітністю дизайну вони не відрізняються. колір їх зазвичай повторює колір панелей, і йдуть вони в комплекті з ними.

колір   їх зазвичай повторює колір панелей, і йдуть вони в комплекті з ними

Пластикова вузька жолобник зазвичай використовується в поєднанні з панелями ПВХ

Як підібрати підлоговий бордюр

Для підлоги в туалеті найчастіше використовують кахельну бордюр або пластиковий. Планується між ванною і плиткою стіни також часто виконується саме з цих матеріалів.

Плінтус підлоговий керамічний

Плитковий плінтус для ванної та туалету зазвичай використовується в тому випадку, якщо стіни і стеля в цих приміщеннях оброблені кахлем. Виглядає він солідніше і грунтовніше пластикового. Однак монтувати керамічний бордюр на підлогу набагато складніше, ніж варіант ПВХ.

Однак монтувати керамічний бордюр на підлогу набагато складніше, ніж варіант ПВХ

Практичний кахельну плінтус у ванній кімнаті. Фото варіанту з дизайном, що повторює дизайн плитки для підлоги

На замітку: Керамічний плінтус для підлоги типу «чобіток» зазвичай монтується поверх плитки. Плоский плитковий бордюр частіше встановлюється між покриттям кахлем і настінним з кріпленням на бетон стіни. В цьому випадку його поверхня знаходиться на одному рівні з самою плиткою.

пластиковий декор

Пластиковий плінтус підлоговий для ванної кімнати або для туалету також підійде дуже непогано.

Пластиковий плінтус підлоговий   для ванної кімнати або для туалету також підійде дуже непогано

Пластиковий підлоговий бордюр у ванній і туалеті використовується досить часто

ПВХ планки естетичні, недорогі і встановлюються елементарно. Однак особливої ​​міцністю вони не відрізняються. При ударі на таких бордюрах можуть залишатися дірки і вм'ятини.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама