Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Реставрація ванн в Донецьку | ДНР |. наливним акрилом

  1. вкладиш

Здійснюємо реставрацію ванн наливним акрилом по методу

Плюси наливної акрилу це дуже великий термін експлуатації, ванна відреставрована наливним акрилом може радувати господарів 15-20 років, при цьому зберігати свою первісну сяючу білизну. Ще один великий плюс реставрації: наливний акрил дуже міцний матеріал, товщина шару на дні ванни досягає 6 мм, а на бортах ванни до 2 мм. Також покриття акрилом ремонтно-придатне, тобто якщо випадково упустити якийсь важкий металевий предмет вам не доведеться заново реставрувати ванну. У 90% випадків від таких пошкоджень залишаються подряпини, які з легкістю може усунути і сам господар (c допомогою наждачного паперу). Також при реставрації ванн за методом "наливна ванна", відсутня необхідність куди-небудь переміщати ванну, що в значній мірі економить бюджет замовника. У частих випадках, при заміні ванни на нову: пошкоджується плитка, дверний проріз і стіни дуже складно не пошкодити. У підсумку, вирішили замінити просто одну ванну, а виходить, що вже потрібно робити і ремонт у ванній кімнаті. Дана технологія реставрації, дозволяє реставрувати ванни в будь-який час року, без будь-якого дискомфорту для мешканців! На даний момент є три способи реставрації ванн: 1) наливним акрилом 2) Вкладиш в ванну і 3) емалювання. Давайте, коротко розглянемо інші!

вкладиш

(вставка) вклеюється в вашу стару ванну. Володіє рядом плюсів і мінусів. У вкладиша, як і у наливної акрилу, значний термін служби 15-20 років. Вставку вклеюють в стару ванну на спеціальну піну, між ванною і вставкою будуть невеликі порожнини, при попаданні в порожнині вологи, з під вкладиша буде відчуватися неприємний запах. Також вкладиш може незначно проминатися під впливом тяжкості, що може привести до тріщин і псування самого вкладиша. Звичайно ж, найбільшим недоліком такої реставрації є його ціна.

ванни на сьогоднішній день морально застаріла, хоча і зараз розробляються нові матеріали для такої реставрації, але термін експлуатації такого покриття не перевищує 5-9 років, при цьому потрібно знайти хорошого майстра (професіонала) на практиці такого рідко зустрінеш, через це ванна облазить на 1-3 рік експлуатації. Покриття з часом жовтіє, дуже нетривке, не любить застою води у ванній. Ми пропонуємо відмінну альтернативу бюджетної реставрації, яка мало чим поступається наливному (рідкого) акрилу і за ціною порівнянна з емалюванням!

Купівля нової ванни, насправді, завдання не з простих. У наших гіпермаркетах Донецька можна зустріти досить велику різноманітність ванн, зупинимося на сталевих ваннах, так-як чавунні і акрилові ванни, вважаю і можу стверджувати, судячи з сумним історіям моїх клієнтів-сума для покупки таких ванн повинна бути не менше 15 000 руб. Інакше, Ви купите ванну, яка прослужить Вам і 3-х років. І так, ціни в гіпермаркетах Донецька на сталеві ванни коливаються від 4000 і до 20000 грн. тут знову таки, купивши ванну за 4000-6000 руб, з великою ймовірністю, Ви отримуєте ванну, яка буде дзвеніти від напору води з крана, деформуватися, проминатися від вашої ваги. Не кажучи вже про емалевому покритті ванни. Технологічно, неможливо за таку суму якісно запекти емаль і перетворити її в міцне склоподібне з'єднання. Емалеві покриття таких ванн схильне розтріскування, з'являються чорні смуги на ванні. Ванна в таких місцях дуже швидко іржавіє. Сама товщина металу ванни залишає бажати кращого і якість самого металу. Всі металеві ванни володіють одним великим недоліком, вони швидко віддають тепло, тобто поніжитися, як в чавунній ванні у Вас не вийде, доведеться постійно підливати гарячу воду. Вважаю, купувати сталеву ванну дешевше 10 000 руб недоцільно. Також можете ознайомитися з інформацією про реставрацію ванн на сайті vanna-acrill.simdif.com

Також ви можете перейти в нашу групу по реставрації ванн в ВК, клікнувши по фото нижче !!!

Також ви можете перейти в нашу групу по реставрації ванн в ВК, клікнувши по фото нижче

Реставруємо ванни в таких містах: Донецьк (ДНР), Харцизьк, Макіївка, Ханжонкове, Торез, Шахтарськ, Сніжне, Єнакієве, Жданівка, Амвросіївка, Докучаєвськ, Дебальцево, Горлівка, Луганськ і обл.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама