Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ванна в морському стилі

  1. Обробка ванної в морському стилі
  2. Варіанти поєднання кольорів в інтер'єрі ванної в морському стилі
  3. Аксесуари та декор ванної кімнати в морському стилі
  4. Цікаві ідеї, що доповнюють інтер'єр «морський» ванни

Ванна є тією кімнатою в квартирі, яка тісно пов'язана з водною стихією, тому оформити її в морському стилі буде прекрасним рішенням. Про те, як це зробити найбільш вдало, читайте в нашій статті.

Про те, як це зробити найбільш вдало, читайте в нашій статті

Обробка ванної в морському стилі

Зазвичай при оформленні інтер'єру в морському стилі використовується поєднання синіх і блакитних відтінків з білим, з невеликим додаванням зелених відтінків, щоб відтворити необхідну атмосферу. Такі кольори візуально збільшують простір кімнати, створюють комфорт, спокій і затишок.

Стіни можна виконати в білому, блакитному або блакитному кольорі, додавши кілька яскравих деталей. Або ж, навпаки, зробити їх в синьому кольорі. Можна зробити розпис на стіні, наприклад, з видом на море або з картиною морських глибин з її мешканцями. Останнє особливо актуально, якщо в будинку є маленька дитина.

Практичним варіантом буде викласти стіни керамічною плиткою або мозаїкою , Які на сьогоднішній день є найбільш затребуваними. також для оздоблення стін у ванній кімнаті в морському стилі часто застосовується фактурна штукатурка - вона допоможе відтворити необхідну обстановку.

На підлогу зазвичай укладається плитка, бажано світла, хоча можна зробити грайливу комбінацію з декількох кольорів і відтінків. Поверх нього можна покласти ковролін або килим морської тематики або нейтральних світлих тонів. Хоча можна зробити підлогу у вигляді дощаній палуби - використовуючи дерево, ламінат або паркет.

Стеля у ванній кімнаті в морському стилі можна пофарбувати фарбою такого ж кольору, як стіни і підлогу, або ж обштукатурити. Непоганий варіант - стелю у ванній з гіпсокартону з можливістю створення декількох його рівнів. Ще одним цікавим варіантом є натяжна стеля у ванній , Тільки вибирайте малюнок світлих небесних тонів, з повітряними хмарами - це буде безпрограшний варіант.

Варіанти поєднання кольорів в інтер'єрі ванної в морському стилі

Прекрасним буде поєднання білої сантехніки і синіх або блакитно-блакитних стін. Також можна виконати стіни в біло-блакитній гамі, а сантехніку залишити в такому ж кольорі.

Непоганим варіантом буде блакитна меблі і розписані стіни в картині морських глибин з її мешканцями: рибками, черепашками, морськими зірками.

Непоганим варіантом буде блакитна меблі і розписані стіни в картині морських глибин з її мешканцями: рибками, черепашками, морськими зірками

Стіни можна обробити плиткою двох кольорів: білим і голубим, зробивши якийсь малюнок, або просто красиво скомбінувавши. Меблі для ванної в цьому випадку варто вибирати білих, пісочних відтінків.

Стіни в коричневих відтінках може доповнити сантехніка кольору морської хвилі. Пол краще виконати в такий же коричневій гамі з морськими елементами.

Темно-сині стіни будуть добре поєднуватися з сантехнікою світлих тонів.

Не варто забувати, що в кожен конкретний випадок необхідно додавати аксесуари і робити невеликі акценти на певних деталях інтер'єру.

Не варто забувати, що в кожен конкретний випадок необхідно додавати аксесуари і робити невеликі акценти на певних деталях інтер'єру

Аксесуари та декор ванної кімнати в морському стилі

аксесуари грають величезну роль в оформленні «морський» ванної кімнати.

Можна прикрасити стіни ванної своїми «морськими» фотографіями в рамках, прикрашеними різними черепашками. Крім цього можна знайти, купити або навіть намалювати (якщо ви є творчою особистістю) картини з морем, подібними пейзажами або з морськими мешканцями: дельфінами, рибками, морськими кониками. Простим і ефективним варіантом стануть і тематичні наклейки на стіну.

Простим і ефективним варіантом стануть і тематичні наклейки на стіну

доповнять декор ванної кімнати в морському стилі різноманітні кораблики, смугасті рушники. Добре б знайти мильницю з рибками - вона якраз буде до речі; також можна зупинити свій вибір на підставці під мило у вигляді зірки, тільки перевернутої.

Добре б знайти мильницю з рибками - вона якраз буде до речі;  також можна зупинити свій вибір на підставці під мило у вигляді зірки, тільки перевернутої

Склянки під зубні щітки і пасти можна вибрати в формі якогось морського жителя - це тільки доповнить задуманий дизайн.

Склянки під зубні щітки і пасти можна вибрати в формі якогось морського жителя - це тільки доповнить задуманий дизайн

Килимок для ванної також підійде в цьому випадку, тільки вибирайте або світлий, або блакитних відтінків, або ж з рибками і іншими морськими мешканцями.

Як декор стін можна використовувати якір, штурвал або рятувальний круг.

Цікавим доповненням будуть дизайнерські склоблоки з морською тематикою.

Полиці у ванній прекрасно прикрасять черепашки, морські зірки, корали, виконані з гіпсу.

Дзеркало для ванної можна стилістично оформити під ілюмінатор. Також його можна прикрасити черепашками і морською галькою.

Гачки для рушників у вигляді черепашок - простий і оригінальний декоративний елемент для «морської» ванної кімнати.

Прекрасним доповненням будь-якої ванної в морському стилі буде акваріум, він візуально збільшить її. В даний час існує великий вибір акваріумів - починаючи від найменших в формі келихів і закінчуючи величезними, які додадуть кімнаті неперевершений зовнішній вигляд.

Цікаві ідеї, що доповнюють інтер'єр «морський» ванни

  • Вікно у ванній - нестандартно, чи не так? Зробіть його «з видом на море».
  • освітлення є не останнім елементом в інтер'єрі. Якщо його виконати в двох рівнях, то можна в повній мірі насолодитися технічними можливостями ванної кімнати.
  • Не менш цікавою ідеєю є виконана в стіні ніша, оформлена в морській тематиці - наприклад, прикрашена черепашками.
  • Акваріум, вбудований в стіну, буде шикарною ідеєю.

Будь-яку кімнату, в тому числі і ванну, можна перетворити в шедевр. Все в ваших руках - дерзайте!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама