Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Готель в Сочі Марінс Парк все включено

  1. Переваги та особливості відпочинку в Сочі
  2. Номерний фонд SPA готелю в Сочі

Адреса: Морський провулок, д. 2, Центр Сочі, Сочі, Росія

Показати ціни

Марінс Парк Готель - один з найбільших готелів чорноморського узбережжя Краснодарського краю. Готель, розташований в центрі Сочі, потопає у віковій зелені тропічного парку на самому березі моря.

Готель Марінс Парк Готель завжди славилася своєю гостинністю, розкішшю і комфортом. Тут зупиняються гості з усіх куточків земної кулі: перші особи держав, відомі політики, дипломати, бізнесмени, спортсмени та зірки шоу-бізнесу.

Серед безлічі міні готелів і недорогих готелів Сочі гості вибирають «Марінс Парк Готель» за унікальну можливість позасмагати під ласкавим сочинських сонцем, викупатися на улюбленому з дитинства березі Чорного моря і насолодитися дивовижною красою південного заходу.

Серед безлічі міні готелів і недорогих готелів Сочі гості вибирають «Марінс Парк Готель» за унікальну можливість позасмагати під ласкавим сочинських сонцем, викупатися на улюбленому з дитинства березі Чорного моря і насолодитися дивовижною красою південного заходу

Переваги та особливості відпочинку в Сочі

На даний момент цей готель є одним з найбільших на узбережжі Чорного моря від Сочі до Краснодара. Значних розмірів комплекс зі скляним фасадом занурений в зелень і омивається сонячними променями тропічного сонця.

Марінс Парк Готель Сочі улюблене пристановище артистів, іменитих політичних діячів, спортсменів і великих бізнесменів. Це символ статусу і респектабельності в поєднанні з затишним, тихим відпочинком на чорноморському березі, ностальгією по днях дитинства в місті-курорті Сочі.

Готель Марінс Парк Готель - це великий, барвистий світ, створений спеціально для сімейного відпочинку в самому центрі знаменитого міста-курорту. Всі бажане - можливо, завдяки величезному вибору смачних страв, приготованих з душею і любов'ю в ресторані «Пори року».

Номерний фонд SPA готелю в Сочі

  • Стандарт - в номері двоспальне ліжко, телевізор, холодильник і багато іншого.
  • Люкс - фешенебельні апартаменти з 2 кімнат з простором для прийому і розігрівання їжі мають шикарний вигляд з вікон. Номер закривається на безпечний електронний ключ. Проживання на 43 квадратних метрах номера «Люкс» буде комфортним для 1 або 2 осіб, сюди ж можна запросити гостей ввечері.

Сервіс та послуги готелю:

  • щоденне прибирання номерів
  • послуги пральні (прання / прасування одягу - безкоштовно)
  • послуги швейної майстерні (дрібний ремонт одягу - безкоштовно)
  • праска / прасувальна кімната
  • камера зберігання для великогабаритного багажу
  • піднос багажу в номер
  • відвідування wellness-центру і басейну з 9-00 до 14-00
  • сніданок «Шведський стіл» включений у вартість номера з 07:00 до 11:00
  • для дітей до 4 років включно Сніданок "Шведський стіл" надається безкоштовно

Обслуговування рестораном «Времена года» дозволить вашій душі покуштувати всі бажане і навіть щось новеньке. Страви будуть приготовлені шеф-кухарями Сочі і подані з шиком. Для відпочиваючих бізнесменів, дипломатів працюють 5 конференц-залів різної величини, які мають проектором, екранами для відеотрансляцій, акустичною системою.

На території готелю працює високошвидкісний Wi-Fi до 250 Мбіт / с, підключитися до якого можна безкоштовно. Відмінна можливість відвідати SPA-комплекс з wellness, російською лазнею, масажем, басейном і сауною.

Відмінна можливість відвідати SPA-комплекс з wellness, російською лазнею, масажем, басейном і сауною

Показати ціни

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама