Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Огляд зовнішнього жорсткого диска WD My Passport Ultra

У світі високих технологій можна зустріти два підходи до випуску нових поколінь тих чи інших гаджетів. Якісь речі зі зміною поколінь змінюються непомітно, практично косметично. До чогось прикручують яскраві блискучі штуки, радикально змінюють дизайн і взагалі намагаються, щоб спадкоємець виглядав абсолютно несхожим на попередні ітерації. На прикладі жорстких дисків WD My Passport Ultra можна спостерігати як раз перший підхід.

блискучі штуки,

Візуально нові Ultra- «паспорт а» від минулих поколінь практично не відрізняються, та й навіщо, якщо дизайн пристрою і так цілком сучасний, а спадкоємність поколінь дозволяє в магазині відразу виявити шукані і звичні My Passport. Правда, є ще лінійка Ultra з новим дизайном, лінійка Ultra в металі, лінійка Ultra для маководов - Western Digital здатна запропонувати відповідний варіант практично будь-якому користувачеві.

Правда, є ще лінійка Ultra з новим дизайном, лінійка Ultra в металі, лінійка Ultra для маководов - Western Digital здатна запропонувати відповідний варіант практично будь-якому користувачеві

Програмну сторону питання і можливості комплектного софта в особі WD SmartWare і WD Drive Utilites ми продемонстрували в відеоогляді, тут же просто відзначимо, що є все необхідне для повноцінного резервування даних у всіляких варіантах.

Що стосується швидкостей - все для USB 3.0 цілком традиційно, близько 100-120 мегабайт в секунду. Залежно від контенту, який на даний зовнішній жорсткий диск копіюється, швидкості навколо цієї позначки кілька коливаються, але середня швидкість зберігається що при масі дрібних файлів, що при одному великому, що в синтетичних тестах на кшталт тих же Blackmagic Disc Speedtest або AJA System test. Для бекапов і транспортування енної кількості файлів з роботи додому і назад цих швидкостей виразно вистачить.

Якщо хочеться обзавестися надійним компактним накопичувачем для резервування особливо цінної інформації, додати вміння Time Machine в Windows або просто додати пам'яті улюбленого ноутбука, щоб було за чим коротати вечори в далеких поїздках, ми б радив звернути увагу на лінійку My Passport Ultra.

Якщо хочеться обзавестися надійним компактним накопичувачем для резервування особливо цінної інформації, додати вміння Time Machine в   Windows   або просто додати пам'яті улюбленого ноутбука, щоб було за чим коротати вечори в далеких поїздках, ми б радив звернути увагу на лінійку My Passport Ultra

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама