Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кінотеатр буревісник Геленджика

Чорноморське узбережжя Кавказу було заселено з найдавніших часів. У шести кілометрах. Нудисти не люблять шуму і суєти, відпочинок Анапі вони використовують з максимальною користю, і їдуть. 20 Квітня 2017 Афіша кінотеатру «Буревісник» м.Геленджика з 20 квітня 2017 року. Адреса кінотеатру "Буревісник": м Геленджик, вул. Леніна, 22. Дитячі табори на Чорному морі 2017: Анапа, Туапсе, Геленджик Путівки в літні табори для.

Вступ. Дванадцятиріччя правління Володимира Путіна в найбільшою мірою асоціюється. Г. Геленджик, вул. Першотравнева, 8. р Геленджик вул. Першотравнева, 8. Створення і просування. 8 травень 2015 фойє на першому поверсі кінотеатру розташована кав'ярня "Моноролла". У меню: чай, кава, десерти. Кінотеатр "Буревісник. Кінотеатр Буревісник Геленджик - широкоформатний цифровий 3D кінотеатр, розташований в центрі міста-курорту Геленджик. Зал. Кінотеатр Веселка, Геленджик, Росія. Увійдіть на сайт або зареєструйтеся, щоб зв'язатися з Кінотеатром Веселкою або знайти інших Ваших. Розклад сеансів може змінюватися адміністрацією кінотеатру. Будь ласка, уточнюйте час показів за телефонами відповідних. Кінотеатр "Буревісник". муніципального освіти місто-курорт Геленджик, що проходить в кінозалі кінотеатру «Буревісник» .Геленджік

Кінотеатр Веселка Геленджик - Розклад, рецензії, фотографії, адреса, карта проїзду - Кінотеатри Геленджика - Афіша. Пам'ятки Анапи Курорт Анапа - один з найпривабливіших для туристів. Відгуки про відпочинок в Анапі 2017 - Читайте докладніше цю та іншу інформацію про відпочинок в Анапі.

Глава ГК «Титан» А
Глава ГК «Титан» А.Козенков: «Ми відстоюємо лідерські позиції в лісовій галузі на регіональному та федеральному рівнях»

Для Північно-Заходу Росії переробка лісових ресурсів є одним з основних напрямків розвитку економіки. Протягом останніх років підприємства ЛПК реалізують поставлені урядом завдання про збільшення частки глибокої переробки лісосировини на території країни. Серед великих гравців цього ринку Група компаній «Титан» - один з головних операторів лісосировини в СЗФО з річним обсягом поставок деревної сировини більше 4 млн кубометрів. У ГК входять 8 лісозаготівельних підприємств і найбільше лісопильне підприємство на Північно-Заході Росії - ЗАТ «Лісозавод-25», яке виробляє експортні пиломатеріали камерної сушки, а також технологічну тріску і деревні гранули (пелети). Про перспективи розвитку Групи, про умови роботи в сучасних умовах в інтерв'ю «Інтерфаксу розповів генеральний директор ГК« Титан »Олександр Козенков.
Для Північно-Заходу Росії переробка лісових ресурсів є одним з основних напрямків розвитку економіки
Газета «Бізнес-клас Архангельськ»: «Титан Арена»: скоро відкриття
Будівництво ТРК «Титан Арена» ще не завершено, а комплекс вже отримав високу оцінку Російського Ради торгових центрів. В кінці квітня ТРК «Титан Арена» удостоєний нагороди «Приз журі» у номінації «Проект на стадії реалізації».

Помор'я - лідер Північно-Заходу Росії з розвитку біопаливної галузі
В Архангельській області найбільшим в сфері розвитку біоенергетики є проект ВАТ «Лісозавод 25».

всі публікації

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама