Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення стін квартир пінопластом в Києві зовнішнє утеплення фасадів

компанія « Еврофасад Груп »Виконає зовнішнє утеплення стін квартири пінопластом в Києві, утеплення фасадів з використанням якісних матеріалів, за технологією Ceresit. Таким чином, Ви назавжди позбавитеся від вогкості, грибка і промерзлих стін.

Що таке технологія Ceresit?

Це багатошарова конструкція, яка складається з декількох шарів:

  • клейовий;
  • теплоізоляційний;
  • армований;
  • декоративно-захисний.

Далі йдуть два етапи монтажу зовнішнього утеплення стін:

- кріплення теплоізоляційних плит;

- обробка теплоізоляційних плит.

Утеплення фасадів за допомогою клею Ceresit CT-83 і спеціальних пластикових дюбелів до стіни кріпиться пінопласт. Міцний дюбель з широким капелюшком добре «входить» в стіну і не піддається корозії. Далі відбувається обов'язкове захисне шпаклювання пінопласту від впливів сонця і атмосферних опадів. Якісним є двошарове шпаклювання через щільну малярську сітку на клей Ceresit CT-85, який запобігає утворенню тріщин. Через них всередину утеплювача можуть потрапити вода і вуглекислий газ і поступово зруйнувати Ваш «теплоізоляційний сендвіч». Попутно вирішується завдання герметизації швів.

Компанія «Єврофасад Груп» ретельно стежить за якістю робіт, тому попереджає громадян: вникати в технологію і перевіряйте роботу майстрів!

Красивий архітектурний вигляд і додатковий захист від атмосферних впливів забезпечить Вашій квартирі або будинку декоративно-захисний шар системи Ceresit.Сюда входять мінеральні та акрилові штукатурки, силікатні і акрилові фасадні фарби.

Все готово!

Коли зроблено утеплення стін квартир, утеплення стін Київ, утеплення фасадів пінопластом Ви відчуєте, як кімнатна температура взимку підніметься, в середньому, на 5 градусів Цельсія, а влітку відповідно опуститься, візьміть градусник перевірте. Причини Вашого занепокоєння: холод в квартирі, промерзання, грибок на стінах - усунені. Відтепер Ваше житло захищене від різких коливань температури повітря. Попутно вирішується проблема шумоізоляції.

Замовте утеплення квартири у нас!

Компанія «Єврофасад Груп» займається утепленням стін квартир і фасадів в Києві кілька років і набула довіру замовників. Досвідчені фахівці - висотники зроблять зовнішнє утеплення стін пінопластом, утеплення фасадів якісно, ​​швидко і надійно.

Ми пропонуємо нашим клієнтам:

  • Грамотну безкоштовну консультацію фахівців щодо усунення проблеми;
  • оптимальне цінове рішення, дивіться ціни ;
  • безкоштовну доставку якісних матеріалів;
  • короткі терміни виконання робіт;
  • технологію, договір, гарантію;
  • моральне задоволення від добре зробленої роботи.

Evrofasad.com Зроби теплим свій будинок!

Що таке технологія Ceresit?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама