Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

класичний рецепт медовика із заварним кремом

Напевно, кожна господиня хоч один раз пекла цей чудовий тортик і часто ми звикли користуватися одними і тими ж рецептами. Але сьогодні хочу запропонувати вам, класичний рецепт медовика з заварним кремом, який, на мій погляд, виходить ідеальним, навіть якщо ви будете робити його вперше.

Такий медовик з заварним кремом виходить ніжним, просоченим і досить великим. У цьому торті у мене вийшло 14 тонких коржів, а завдяки тому, що вони такі тоненькі, він ідеально просочився. До речі, просочився він всього за годину, чому я була приємно здивована. Не раз чула, що не всі люблять такий тортик через його сухуватий, але саме в цьому рецепт він ідеальний і зовсім не сухий.

Важливою складовою для медовика, є смачний заварний крем на молоці, який варитися приблизно за 5 - 7 хвилин і виходить досить густим, щоб не стікати з коржів. Загустителем в ньому виступає борошно, але якщо хочете можна її брати на половину з крохмалем. Також знаю людей, які замість неї додають манну крупу, але мені все ж подобається саме на борошні. Також в класичному варіанті додають в крем більше масла, але я не люблю жирне, а віддаю перевагу його в меншій кількості, для більш ніжного смаку.

Для того, хто ніколи його не робив, це більше не проблема, адже я докладно описала, як спекти м'який медовик в домашніх умовах, щоб він був таким же смачним. Головне, спочатку прочитайте весь рецепт до кінця і не нехтуйте порадами, які дійсно спростять вам процес приготування.

Так що обов'язково спробуйте зробити такий же класичний торт медовик з заварним кремом, а цей рецепт з фото крок за кроком, буде для вас підказкою.

Думаю, кожна господиня просто зобов'язана вміти робити такий тортик, причому не просто вміти, а ще й робити це смачно, щоб гості завжди просили записати їм рецепт, ну або дати ссилочку на нього, як з недавніх пір заведено. Також рекомендую подивитися медовик зі сметанним кремом , Якщо таке поєднання вам подобається найбільше.

Складові:

  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Цукор - 200 г
  • Вершкове масло - 80 г
  • Мед - 3 ст.л
  • Сода - 1 ч.л
  • Борошно пшеничне - 500 г

крем:

  • Молоко - 750 мл.
  • Масло вершкове - 150 г
  • Цукор - 250 г
  • Борошно - 5 ст.л
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Ваніль - щіпка

На водяній бані розтоплюю вершкове масло і даю йому трохи охолонути На водяній бані розтоплюю вершкове масло і даю йому трохи охолонути. Потім додаю до нього цукор, яйця і мед.

Тепер все злегка збиваю віночком до однорідності Тепер все злегка збиваю віночком до однорідності. Міксер тут не потрібен, так як збиваю зовсім трошки.

Наступною всипав соду Наступною всипав соду. В оригіналі потрібно було 2 ч.л, але я додаю тільки половину, а то боюся що буде чутно її на смак. І назад змішую.

Оскільки зазвичай робиться медовик на водяній бані, то цей випадок не виняток Оскільки зазвичай робиться медовик на водяній бані, то цей випадок не виняток. Ставлю миску або каструльку з тестом на водяну баню, де трохи кипить вода. Тепер чекаю поки піна збільшитися в два рази, а відбувається це через реакцію соди на високу температуру. Важливо щоб цукор розчинився. Весь цей час необхідно періодично помішувати масу.

Далі всипав частинами борошно і починаю процес замішування тіста, яке в результаті повинно вийти м'яким Далі всипав частинами борошно і починаю процес замішування тіста, яке в результаті повинно вийти м'яким.

Тісто ще тепле, але не липке і досить еластичне, тому поки залишаю його ненадовго остигати Тісто ще тепле, але не липке і досить еластичне, тому поки залишаю його ненадовго остигати.

Тепер саме час почати робити крем Тепер саме час почати робити крем. У мене рецепт заварного крему на молоці для медовика, і вважаю його найсмачнішим. Спочатку в каструльку з товстим дном вливаю молоко, додаю яйця, цукор, борошно і ваніль. Віночком все добре змішую і ставлю варити до загустіння.

Будьте уважні, такий крем часто пригорає, тому його бажано весь час заважати і надовго не відходити, а то доведеться переробляти Будьте уважні, такий крем часто пригорає, тому його бажано весь час заважати і надовго не відходити, а то доведеться переробляти. Коли він став густішим, додаю м'яке вершкове масло і розмішую.

В результаті, вийшов ідеальний, класичний заварний крем для медовика без грудочок В результаті, вийшов ідеальний, класичний заварний крем для медовика без грудочок. У міру охолодження він стане ще густішою. Також він підходить і для інших десертів.

Поділяю остигле тісто на 9 рівних частин, кожна з яких вагою близько 100 грам, з похибкою + - 5 м Поділяю остигле тісто на 9 рівних частин, кожна з яких вагою близько 100 грам, з похибкою + - 5 м

Поверхня посипаю борошном і починаю тонко розкачувати коржі Поверхня посипаю борошном і починаю тонко розкачувати коржі. Розкочую їх дуже тонко, а щоб вони не прилипали до поверхні, періодично трохи подпилять її борошном. Після переношу тісто на пергамент. Потім за допомогою дна рознімної форми, вирізаю потрібний діаметр для тортика. у мене він 22 см.

Випікаю коржі для медовика в нагрітій духовці, при 180 градусах, протягом приблизно 5 хвилин, або до золотистого Випікаю коржі для медовика в нагрітій духовці, при 180 градусах, протягом приблизно 5 хвилин, або до золотистого. Відразу після готовності, виймаю з духовці і знімаю пергамент, тому що якщо не зняти його відразу, він сильно присохне. Те ж проробляю і з іншими. Обрізки не викидати, а спочатку формую також з них ще коржі, а потім трохи залишаю на посипання.

Тепер приступаю до складання торта, на піднос кладу один корж і змащую його рясно кремом, потім другий шар і проробляю ті ж дії Тепер приступаю до складання торта, на піднос кладу один корж і змащую його рясно кремом, потім другий шар і проробляю ті ж дії. В кінці обмазую верх і боки тортика. Оскільки крему багато, то в результаті виходить відмінний рецепт торта медовика тане в роті.

Залишки, які залишилися після останніх декількох коржів, також кладу на пергамент і відправляю в випікати в духовку Залишки, які залишилися після останніх декількох коржів, також кладу на пергамент і відправляю в випікати в духовку. Печуться вони при тій же температурі, до золотистого. Потім відразу ж знімаю їх з пергаменту і даю трохи охолонути.

Пропечені обрізки ламаю на шматочки і подрібнюю качалкою, в ступці або блендером, в крихту Пропечені обрізки ламаю на шматочки і подрібнюю качалкою, в ступці або блендером, в крихту. Тепер засинаю ними весь тортик зверху і з боків, намагаючись покрити всі частини цієї крихтою. Збоку це робити звичайно ж важче, але це того варто.

Ось такий вийшов покроковий рецепт торта медовика з заварним кремом Ось такий вийшов покроковий рецепт торта медовика з заварним кремом. Мне нравиться, що тортик дуже рівний і не гіркою, а це значить, що все зроблено правильно. Завдяки чому, його дуже легко прикрашати зверху чим завгодно, будь-то просто мастика, крем, ягоди або цукерки.

Класичний рецепт медовика з заварним кремом просто відмінний, такий м'який і смачний Класичний рецепт медовика з заварним кремом просто відмінний, такий м'який і смачний. Коли я його різала, після години від закінчення приготування, думала, він буде ще не просоченим, але яким же було моє здивування, коли я побачила, настільки він став м'яким. Тому якщо ви не встигаєте приготувати його до свята заздалегідь, то не хвилюйтеся, для просочення йому не потрібно багато часу. Смачного!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама