Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Монтаж водяної теплої підлоги в Уфі: (347) 266-30-15

  1. Переваги теплої підлоги
  2. Класифікація теплих підлог
  3. Сфера застосування теплих підлог
  4. технологія монтажу
  5. Монтаж теплої підлоги в приватних будинках і котеджах

Під визначенням «тепла підлога» мається на увазі додаткова опалювальна система, вмонтована в підлогу. Такий варіант сприяє рівномірному розподілу тепла по всьому приміщенню.

Переваги теплої підлоги

Система «тепла підлога» є цілий комплекс нагрівальних і допоміжних елементів - кабель, одножильні або двожильні опалювальні секції, ізоляція, захисний екран. Цей набір забезпечує тривалий термін експлуатації і безпеку всієї конструкції. Така опалювальна система не створює задуху і не сушить повітря, чого не можна сказати про традиційні обігрівальних приладах.

Класифікація теплих підлог

Серед великої різноманітності теплих підлог виділяють два основних види - електричні і водяні. Кожен варіант має свої нюанси, які необхідно враховувати при виборі тієї чи іншої системи.

  1. Водяна тепла підлога обігріває кімнату за рахунок гарячої води і має свої плюси. Ця конструкція добре акумулює тепло за рахунок бетонної стяжки, яка заливається поверх системи. Така підлога підходить для будь-якого типу обробки - на нього можна покласти паркет, ламінат або плитку, також можна постелити лінолеум або килимове покриття. Цей варіант підходить для монументальних будинків.
  2. Електричні підлоги завоювали велику популярність завдяки своїй універсальності і доступності. Вони, в свою чергу, поділяються на три основних види - інфрачервоні системи, опалювальні секції і термомати. Кабельні (секційні) підлоги найбільш прості в монтажі. Головні переваги такої системи:
  • можливість комбінування з будь-якими видами підлогових покриттів - кахлем, природним каменем, ковроліном, паркетом і ін.
  • потужність опалювальних елементів дозволяє використовувати їх в якості єдиного джерела тепла.
  • монтаж теплої підлоги кабельного типу можливий в приміщеннях складної і нестандартної конфігурації.

Нагрівальні мати є секцію, укладену на спеціальну склосітку. Така система може бути встановлена ​​поверх бетонної стяжки, що дає широкі можливості при плануванні ремонтних робіт.

Інфрачервоні підлоги погано підходять для ванних кімнат і підсобних приміщень з підвищеною вологістю. Як правило, цю систему використовують в житлових приміщеннях - вона добре акумулює тепло і не завдає труднощів при монтажі.

Сфера застосування теплих підлог

Цей вид опалення може бути задіяний практично в будь-яких типах приміщень - в саунах, на лоджіях, в їдальнях, житлових кімнатах і т. Д. Підлоги з підігрівом монтують в різних будівлях - заміських дерев'яних будинках, цегляних будівлях і каркасно-монолітних спорудах.

Водяна тепла підлога - це різновид опалювальної системи, яка являє собою труби, прокладені в бетонному стягуванні підлоги. Протікає по ним тепла вода нагріває верхній шар підлоги, а від нього тепло поширюється по всьому приміщенню. Це надзвичайно комфортний вид опалення, який забезпечує рівномірний розподіл теплового випромінювання по всій площі приміщення і має більш високу ефективність у порівнянні зі звичайним радіаторні опаленням ..

технологія монтажу

Як і в більшості водяних опалювальних систем, джерелом теплової енергії служить нагрівальний котел, газовий або електричний, в якому вода набуває необхідну температуру. Труби укладаються в кожному приміщенні по звивистій або спіральної схемою на відстані, що забезпечує комфортний нагрів підлоги. Як правило, в системі використовується примусова циркуляція теплоносія, здійснювана за допомогою невеликого електричного насоса. Укладені труби заливаються бетонною стяжкою, поверх якої укладається чистову підлогу.

Оскільки тепла підлога має на увазі тривалу експлуатацію, для нього необхідно використовувати найбільш якісне обладнання та комплектуючі. Укладання виконується спеціальними опалювальними трубами, що мають термін експлуатації, сумірний з терміном служби будинку, стовідсоткову герметичність і надійний захисний шар, який перешкоджає дифузії кисню в систему. Крім того, важливо, щоб коефіцієнт лінійного розширення матеріалу труб не перевищував 0,025 - це допоможе уникнути розтріскування стяжки з плином часу.

Монтаж водяної теплої підлоги - це трудомісткий, тривалий і дорогий процес, що вимагає точного інженерного розрахунку, високої якості виконання і ретельного дотримання всіх технологічних вимог. Однак результат по ефективності і ступеня комфорту набагато перевершує всі інші системи опалення і цілком відповідає витраченим на нього зусиллям.

Залишити заявку на монтаж водяної теплої підлоги в Уфі по тел .: (347) 266-30-15, 8917-444-333-1

Див. також: опалення приватного будинку і котеджу "під ключ" з прикладами робіт.

Монтаж теплої підлоги в приватних будинках і котеджах

Слід зазначити, що для сучасних будинків важливо не тільки водопостачання, а й опалення. Його основне призначення - це встановлення режиму температури, який був би зручний для проживання і повинен стати найважливішим елементом теплового рівноваги будівлі.

Поради по монтажу водяних труб опалення підлог:

  • Труба укладається змійкою / спіраллю з діапазоном кроку 15-25 см.
  • Одна гілка труби не може бути довшим 70 м. Якщо приміщення великих розмірів, то воно повинно бути розділене на кілька окремих ділянок.
  • Забезпечення можливості варіації температури теплоносія в підлогах від 35 до 50o С.

Основний етап в монтажі підлог з підігрівом - це коректне розподіл теплоносіїв по всіх контурах. Для цього використовуються спеціалізовані колектори з системою візуальної настройки. Дуже важливою є функція погашення температури теплоносія і її підтримки в певних діапазонах. Вона повинна бути стабільною.

Фахівцями нашої компанії буде зроблено розрахунок і монтаж опалювальних систем. Грамотно підібрані системи опалення будинку зможуть продовжити термін його використання, забезпечуючи захист конструкцій будівлі від деформацій, а стіни - від промерзання (в наших досить суворих кліматичних умовах).

Якщо ви маєте намір облаштувати в своєму заміському будинку постачання гарячої води, то при виконанні монтажних робіт бажано вибирати котел, що складається з двох контурів, з теплообмінником. Завдяки такому котла можна забезпечити якісне опалення котеджу, а також підключитися до систем централізованого постачання гарячої води.

Головне - виключити самостійну діяльність в прийнятті інженерних рішень, оскільки для проектування і розрахунку опалення необхідні особливі знання. При розрахунку потужності котла потрібно врахувати велику кількість нюансів, наприклад, матеріал, з якого виготовлені стіни, форму і розміри вікон, кількість радіаторів, діаметр труб, а також кількість кранів з гарячою водою.

Є питання по теплих підлог в приватних будинках і котеджах? Телефонуйте: (347) 266-30-15, 8917-444-333-1

Є питання по теплих підлог в приватних будинках і котеджах?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама