Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водяна тепла підлога

  1. Монтаж водяної теплої підлоги
  2. Конструкція водяної теплої підлоги
  3. Переваги теплих водяних підлог
  4. Ціна водяної теплої підлоги
  5. Обсяги робіт з облаштування системи
  6. Вартість обладнання та монтажу водяної теплої підлоги
  7. Переваги співпраці з компанією «Майстер опалення»

Монтаж водяної теплої підлоги   Водяна тепла підлога - система з прокладених під підлогою труб з теплоносієм

Монтаж водяної теплої підлоги

Водяна тепла підлога - система з прокладених під підлогою труб з теплоносієм. Нагрівання води або антифризу здійснюється завдяки котлу, джерело енергії - електрика, газ або тверде паливо. Такий варіант обігріву не підходить для багатоквартирних будинків - це обмеження обумовлено ризиком затоплення нижніх поверхів.

Конструкція водяної теплої підлоги

Є суттєва відмінність між опаленням приватного будинку теплими підлогами і стандартних систем з батареями - серйозні обмеження по вибору підлогового покриття Є суттєва відмінність між опаленням приватного будинку теплими підлогами і стандартних систем з батареями - серйозні обмеження по вибору підлогового покриття. У пріоритеті матеріали з високою теплопровідністю. Ще одна особливість - необхідна теплоізолююча прокладка, яка б перешкоджала відтоку тепла. Труби - переважно металопластикові або ПЕ, металеві не підходять, так як схильні до іржавіння.
Важливий блок - вузол змішування, до складу якого входить колектор і насос, регулювання температури здійснюється за рахунок клапана з термостатом. Після підігріву води до 85 ... 95 ° С її розбавляють охолодженою водою з «обратки», а потім знову відправляють циркулювати по трубах. В середньому термін експлуатації теплого водяного статі в приватному будинку без капремонту - від 20 років і більше.

Переваги теплих водяних підлог

Подібні системи опалення забезпечують більший комфорт, ніж звичні радіатори Подібні системи опалення забезпечують більший комфорт, ніж звичні радіатори. Тепло переміщається зверху вниз, від чого приміщення швидко і рівномірно прогрівається. Теплі водяні підлоги вигідні - економічний ефект становить 15-20%. Істотний плюс - виняткова надійність (якщо встановлено якісне обладнання), так, водяна підлога Rehau прослужить не менше 25 років, досить лише вчасно проводити регламентне обслуговування.
Інші плюси:

  • простота установки - менше мороки, ніж з радіаторами;
  • сумісність з багатьма покриттям для підлоги: паркетом, плиткою, ламінатом;
  • доступність підключення до вже встановленого котла;
  • автономність від системи електропостачання.

Чим нижче рівень теплопровідності підлогового покриття, тим більше тепла надійде в приміщення. Як правило, ціна монтажу теплих водяних підлог розраховується за 1 м2, з демонтажем старого статі - в 1,5 рази дорожче. Зателефонуйте нам, повідомте параметри об'єкта (площа, висота стель і т. Д.), І ми розрахуємо вартість монтажу і компонентів опалювальної системи.

Ціна водяної теплої підлоги

Якщо ви вирішили облаштувати тепла підлога в міській квартирі або приватному будинку в Москві або Підмосков'ї, скористайтеся пропозицією компанії «Майстер опалення». Наші майстри створять вам водяна тепла підлога під ключ, оперативно, якісно і за кращими в регіоні цінами.

Обсяги робіт з облаштування системи

Переваги опалення приміщень за допомогою облаштування системи під покриттям підлоги високо оцінили багато власників заміських маєтків і міських квартир. Цей варіант створює умови для рівномірного поширення тепла в кімнаті, не сушить повітря, температуру можна регулювати. Але всі ці переваги будуть доступні користувачам тільки за умови грамотно виконаних робіт і використання якісних матеріалів. Не менш важливим аспектом є професійно розрахована схема і вибір устаткування, яке буде довго і ефективно працювати на конкретному об'єкті. Тому доцільно користуватися послугами професійних майстрів.

Вартість обладнання та монтажу водяної теплої підлоги

Загальна вартість робіт залежить від наступних факторів:

  • розміри і конфігурація приміщень;
  • вартість підготовчих робіт;
  • ціна матеріалів, використовуваних в системі;
  • складність виконання замовлення;
  • тип підлогового покриття та інші аспектів.

Ціна теплого водяного статі вимірюється в м2. Орієнтовну суму вам озвучить наш менеджер по телефону, точна вартість може бути названа тільки після огляду та замірів на об'єкті.

Переваги співпраці з компанією «Майстер опалення»

Завдяки великій базі клієнтів, прямим поставкам матеріалів з підприємств і оптимізованому ціноутворення, ми облаштуємо теплі водяні підлоги в приватному будинку або квартирі за конкурентними цінами. Роботи виконуються швидко, якісно і супроводжуються тривалими гарантіями. Заявку можна подати online по каталогу, по телефону, по електронній пошті або в офісі продажів. Наші менеджери нададуть вам вичерпну інформацію і допоможуть сформувати замовлення. У зручний для вас час до вас безкоштовно під'їде наш співробітник для огляду, замірів та розрахунку кошторису. Ми регулярно проводить різні акції, які дозволять вам сформувати комфортний мікроклімат у вашому будинку на найбільш підходящих вам умовах.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама