Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водяні інфрачервоні стельові панелі HSP

Легка конструкція - простий і зручний монтаж

  • Легка конструкція - простий і зручний монтаж!
  • Алюмінієвий каркас - здешевлення системи при тих же робочих параметрах!
  • Наявність шумопоглинаючої системи!
  • Економія до 40% енергоресурсів!
  • Ефективна висота розміщення - від 3 метрів!
  • Комфорт і безпеку для людини!
  • Вся система від одного виробника!

Область застосування
Водяні інфрачервоні стельові панелі HSP призначені для загального опалення приміщень, переважно промислового або спортивного призначення з висотою стель від 4 м.

ефективне опалення
Система водяного інфрачервоного стельового топлення забезпечує найбільш комфортний і економічний вид опалення приміщень. Панелі HSP дозволяють реалізувати як загальну систему опалення, так і зональну, і точкову. Інфрачервоне опалення більш гігієнічне, в порівнянні з повітряним, так як відсутня необхідність в організації надмірної циркуляції повітря.

функціональність
Системи опалення на основі панелей HSP легко монтуються за допомогою поставляються комплектів для підвісу, з'єднуються між собою за допомогою прес-муфт або зварювання. В процесі експлуатації не вимагають складного технічного обслуговування. Монтаж у верхній частині дозволяє більш ефективно використовувати площу приміщення. Перевага в порівнянні з традиційними видами опалення досягається за рахунок практично постійної температури по висоті, тобто необхідна температура повітря в нижній частині приміщення може бути отримана з меншими енерговитратами.

Конструкція і дизайн
Основою випромінює модуля є профільована алюмінієва панель, в неї запрессована сталева труба, зверху змонтована фольгированная мінеральна теплоізоляція. З торців панель закрита алюмінієвими кожухами.

Панелі HSP поставляються в зібраному стані, з монтажним комплектом. У стандартному виконанні передбачені наступні типорозміри опалювальних панелей. Довжина: 2000 мм, 3000 мм, 4000 мм, 6000 мм. Ширина: 300 мм, 450 мм, 600 мм, 750 мм, 900 мм, 1050 мм, 1200 мм, 1350 мм, 1500 мм.

За замовчуванням панелі HSP фарбуються порошковою фарбою кольору RAL 9010 (білий), але на замовлення можуть бути пофарбовані в будь-який колір. Передбачені також такі опції: HSP LIGHT - підготовка під систему освітлення на базі люмінесцентних або світлодіодних світильників, HSP SPORT - оснащення панелей захисною сіткою, що запобігає попадання м'яча на тильну сторону панелей, HSP COOL - спеціальне виконання панелей для роботи в теплий період року в режимі охолодження.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама