Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сучасне обладнання для рекламного агентства

  1. Роль реклами в бізнесі
  2. Якості, які повинні бути притаманні рекламному агенту
  3. Основне обладнання для рекламного агентства
  4. Сучасне обладнання для рекламного агентства на виставці

Починаючи свою справу в рекламному бізнесі, кожен замислюється про обладнання для рекламного агентства. Але цього не достатньо. Необхідно мати чіткий бізнес-план, безліч ідей і бути креативним, готовим до різних складнощів.

Роль реклами в бізнесі

Починаючи свою справу в рекламному бізнесі, кожен замислюється про обладнання для рекламного агентства

Всі розуміють, що для успішного ведення власної справи необхідно провести початкову рекламну кампанію. Чим більше буде піар, а відповідно, і охоплення рекламного повідомлення, тим більше потенційних клієнтів потягнуться за послугами в агентство.

Розглядаючи рекламну організацію як бізнес, варто віддавати собі звіт в тому, що просування було, є і буде мати місце завжди. Це одне з найбільш перспективних напрямків у сфері послуг, адже поки на ринку будуть продаватися подарунки, поки і будуть користуватися попитом піар-послуги.

Якості, які повинні бути притаманні рекламному агенту

Кожен, хто займається просуванням товарів організацій, повинен володіти такими рисами:

  • Стресостійкість. В процесі рекламування доведеться мати справу з різними людьми. І далеко не всі замовники будуть вести себе чемно, але як би там не було, клієнт завжди правий. Тому потрібно вміти пересилити себе і власне бажання закинути розпочате, посміхнутися клієнту і виконати прохання;

  • Комунікабельність. Це основна якість, якою повинен володіти будь-який рекламний агент. Уміння спілкуватися з людьми, зацікавлювати нових клієнтів - ключ до успішного бізнесу;

  • Уміння розбиратися в людях. Психологія - справа необхідна кожному, хто займається піаром. Знаючи основи психології і застосовуючи їх на практиці, можна задовольнити запити будь-якого клієнта.

Основне обладнання для рекламного агентства

Рекламна діяльність, безсумнівно, почнеться з того, що агент буде самостійно проводити друк, вирізати аплікації, розклеювати фото, оголошення. У цьому допоможе наступне оснащення:

  • Принтери. Підійде будь-який пристрій: кольоровий, чорно-білий, струменевий або лазерний принтер і плоттер. Таке обладнання не обійдеться без фарб, які повинні бути в запасі на складі (або хоча б просто в ящику столу);

  • Термопресс. Пристрій застосовується в термопечати, шовкографії. Спеціальні сублімаційні фарби придавлюються саме цим приладом і вбираються в тканину, на якій проводиться друк;

  • Ламинатор. При цьому в офісі повинні знаходитися ламінатори різних стандартних розмірів;

  • Гільйотина. Прилад необхідний для обрізання паперу, картону та іншої друкованої продукції;

  • Витратні матеріали. Без цього не обійдеться жодне рекламне агентство.

Звичайно, можна купити нове дороге обладнання, але для початку діяльності підійде і підтримане обладнання для рекламного агентства. Після цього варто визначитися з заданим вектором роботи організації і можна сміливо рухатися до пошуку клієнтів через розкрутку свого бізнесу.

Сучасне обладнання для рекламного агентства на виставці

«Реклама» в ЦВК «Експоцентр» - найважливіше подія в сегменті просування товарів і послуг. Захід міжнародного рівня вже давно задає вектор розвитку всьому виробництву.

«Реклама» дозволяє не тільки провести демонстрацію інноваційного озброєння, продукції та технологій, а й налагодити контакти з іншими професіоналами галузі, знайти нових партнерів або замовників, комплексно оцінити ситуацію на ринку. Тому відвідувачі до нього ставляться з особливою уважністю, а учасники готуються з відповідальністю.

В рамках заходу також будуть проводитися різноманітні семінари та лекції, присвячені основного обладнання, яке може знадобитися для ведення рекламної діяльності.

Читайте інші наші статті:
Устаткування для рекламного бізнесу
Устаткування для фотодруку
Друк рекламних буклетів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама