Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Альбоми легко і просто частина 2

  1. Онлайн тренінг від Олени Моргун «Альбоми легко і просто частина 2» ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЄ ТРЕНІНГ?
  2. Що входить в тренінг?
  3. ДОСТУП
  4. ЯК ПРИЄДНАТИСЯ?
  5. Онлайн тренінг «Альбоми легко і просто» часть2

Онлайн тренінг від Олени Моргун «Альбоми легко і просто частина 2»

ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЄ ТРЕНІНГ?

Це онлайн навчання на закритому сайті. Після активації облікового запису на сайті, вам стануть доступні заняття з докладною інформацією з тренінгів, а так же форум для обговорення занять, викладання своїх робіт і їх розбору / радам / критиці.

Даний тренінг це ускладнена і доповнена версія першого . Друга частина нічим кардинально відрізнятися від першої не буде!

Що входить в тренінг?

  • 6 занять
  • більше двох годин відео майстер-класів по створенню ось цього альбому
  • алгоритм роботи над альбомом - повний розбір з чого почати, які матеріали потрібні, як оптимізувати роботу
  • підготовка фотографій до друку
  • акценти і цікаві фішки

Бонус!

  • крім основного альбому, доступний так само другий альбом Maja Design + 7 Dots Studio !
  • палітурка альбому з різними за розміром сторінками (як ось в цьому альбомі)
  • розіграш призів серед активних учасників тренінгу!

палітурка альбому з різними за розміром сторінками (як   ось в цьому   альбомі)   розіграш призів серед активних учасників тренінгу

ДОСТУП

У будь-який час дня і ночі ви зможете зайти на сайт, переглянути, перечитати. Все що вам потрібно, це доступ до інтернету. Вам не потрібно заводити блог, просто ввели на сайті логін і пароль і все, все заняття, відео, форум і коментарі доступні для навчання. Тренінг доступний до 1 січня 2017 года!

Рівень підготовки абсолютно не має значення!

Це універсальний тренінг. Він дає поняття, як взагалі приступити до альбому. Що потрібно, як побудувати свою роботу, на що звернути увагу. Під час тренінгу ви можете робити альбом будь-якої тематики! Головне ЯК, а ось тема не має значення)

На тренінгу ви отримаєте готовий алгоритм роботи, який побудований на особистому досвіді. Я передам вам свої практичні висновки і спостереження.

Формат, програма і всі матеріали засновані на роботі «з нуля».

Тренінг побудований на створенні квіткового, девочковая альбому з Prima + Green Cat Story . Розмір альбому 25 * 25 см, на 7 розворотів. Обкладинка і м'яка обкладинка.

Хочу окремо зауважити, що тематика вашого альбому може бути будь-який! Взявши інші за кольором / настрою матеріали, але виконавши кроки, зазначені в тренінгу, можна отримати як дитячий, так і чоловічий альбом. Матеріали майже не впливають на сам алгоритм роботи над альбомом.

Мати блог не обов'язково. Тільки доступ і інтернету і бажання творити!)

Після завершення активної фази тренінг перейде в режим читання (самостійного навчання). Вартість тренінгу не зміниться! Коментування мною робіт відбуватиметься тільки в активній фазі.

ЯК ПРИЄДНАТИСЯ?

Для того, щоб взяти участь у тренінгу, вам необхідно зареєструватися на цьому сайті . Після цього ви отримаєте лист на електронну пошту з реквізитами для оплати. Повідомте про оплату мені на пошту ([email protected]) і ваш аккаунт буде активований для доступу до матеріалів тренінгу.

ВАЖЛИВО! У будь-який момент можна приєднатися до тренінгу! Перелік всіх доступних тренінгів можна знайти ось тут , В тому числі і анонси нових.

Якщо у вас все ще залишилися питання ви можете зв'язатися зі мною будь-яким зручним способом і я з радістю відповім)

приємного творчості
З повагою, Олена

Онлайн тренінг «Альбоми легко і просто» часть2

  • складніший альбом ніж в першій частині.
  • підготовка і підбір матеріалів. Розбір гармонійної розкладки розворотів. Додаємо частини, що відкриваються. Працюємо над деталями
  • вчимося створювати великі гармонійні альбоми з мінімальними витратами часу
  • бонуси! Додатковий альбом, підготовка фото до друку, палітурка альбому зі сторінками різного розміру

Що потрібно, як побудувати свою роботу, на що звернути увагу. Під час тренінгу ви можете робити альбом будь-якої тематики! Головне ЯК, а ось тема не має значення)

На тренінгу ви отримаєте готовий алгоритм роботи, який побудований на особистому досвіді. Я передам вам свої практичні висновки і спостереження.

зберегти

Тренінг Олени Моргун

Nov 24, 2015

Пройдений тренінг / вебінар: Альбоми легко, частина 2

Леночка, хочу сказати тобі величезне спасибі за твій такий великий труд. І як ти все встигаєш !!! Завдяки цьому тренінгу я отримала величезний досвід, починаючи з вибору декору і закінчуючи вже розставлені акценти на завершеною роботі. Тепер я розумію, якщо я подужала ТАКИЙ альбом, то все подальше мені не страшно. Я постараюся врахувати все те, чого ти нас вчила, в своїх подальших роботах. Хочу сказати, що раніше навіть і не знала про багатошаровості, а тепер мене це так затягнуло, що всюди хочеться щось вирізати і підсовувати між папірцями))). Як же я рада, що потрапила до тебе в учні))

Nov 24, 2015

by Алла on Тренінг Олени Моргун

Пройдений тренінг / вебінар: Альбоми легко, частина 2

Спасибо большое за тренінг, Олені за труд все це підготувати, відзняти, розповісти, за її і терпіння все підказати, як було зі мною, яка боялася навіть папірці для розворотів підібрати) Вважаю курс корисним. Всім подумує вчитися чи ні на курсі - однозначно ТАК!
Сподіваюся що мій результат тому підтвердження. Дякуємо!

Nov 23, 2015

Пройдений тренінг / вебінар: Альбоми легко, частина 2

На курсі розбираються всі нюанси, починаючи з підбору матеріалів (я завжди думала, що чим більше декору висиплешь собі на стіл, тим краще-ан-ні)), до тонкощів з розташуванням підкладок і поєднання акцентів. Причому, показуючи свій варіант сторінки, Олена не змушує повторювати його, а радить, як ти можеш створити гармонійну композицію, виходячи зі своїх матеріалів і задумки. Курс однозначно корисний, тому як дає необхідну базу знань і досвід в розкладці сторінок, підборі декору, поводженні з матеріалами. Той, хто хоче розвиватися, створювати красиві роботи знайде для себе багато цікавого. І хочу сказати Олені величезне спасибі за терпіння, увагу, чуйність і доброзичливість! Було дуже приємно вчитися у тебе!

Nov 22, 2015

by Юлія on Тренінг Олени Моргун

Пройдений тренінг / вебінар: Альбоми легко, ч.2

Тренінг дуже-дуже сподобався! Багато корисної інформації! Обов'язково буду використовувати всі отримані знання! Зробити альбом тепер для мене легко і просто! Лена, спасибі велике, за твою увагу і приємне спілкування!

Nov 19, 2015

Пройдений тренінг / вебінар: Альбоми легко, частина 2

Спасибі величезне за тренінг! Все дуже доступно і зрозуміло! І здається не складно, але коли починаєш працювати над альбомом виявляється що все зовсім не просто і тут допомагають твої поради! Шалено рада що пройшла твою школу! Хотілося звичайно потрапити на живий майстер клас але що то ніяк. Тренінг був необхідний! Жодного разу не пошкодувала! Буду використовувати отримані безцінним знання! Ще раз дякую!

Онлайн тренінг від Олени Моргун «Альбоми легко і просто частина 2» ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЄ ТРЕНІНГ?
Що входить в тренінг?
Що входить в тренінг?
ЯК ПРИЄДНАТИСЯ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама