Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Design Home ART | Готові проекти заміських елітних будинків

(499) 947-03-86
(968) 622-33-96

Щоб завантажити будь-яку картинку на свій комп'ютер, натисніть "Відкрити посилання в новій вкладці", дочекайтеся завантаження зображення і збережіть його, натиснувши праву кнопку миші і вибравши "Зберегти як ..."

Увага! При заповненні форми зворотного зв'язку, необхідно вказувати свої контакти і назва проекту.
Вартість переробки готового проекту розраховується індивідуально, в залежності від її складності!

Готовий робочий проект індивідуального житлового будинку включає:

  • Ескізний проект (загальні відомості, пояснювальна записка, генеральний і поверхові плани з розмірами, фасади, розрізи). >> ЗРАЗОК
  • Робочі креслення (архітектурні та конструктивні рішення, схеми водопостачання, каналізації, опалення, розрахунок матеріалів для будівництва приватного будинку). >> ЗРАЗОК

У нашому каталозі - тільки перевірені проекти, будинки за якими вже збудовані або будуються в даний час. У нас можна замовити підбір матеріалів в 3D, переробку проекту вподобаного котеджу, дизайн фасаду.

Магазин фасадного декору Доставка проектів в будь-який регіон світу. Питання про покупку або складі проекту можна задати по телефону (499) 947-03-86 або електронною поштою [email protected] . Усе знижки і спец пропозиції!

Зараз є знижки.

Проекти 1 - 20 з 91
початок | Перед. | 1 2 3 4 5 | Слід. | кінець
Проекти 1 - 20 з 91   початок |  Перед ДЖУЛІЯ 419 м² Проект котеджу в стилі французького села. Двоповерховий будинок з мансардним дахом на стрічковому фундаменті, з гаражем на 2 машини і двома балконами.

Повний проект - 50 000 р

Повний проект - 50 000 р

Бьорн 328 м² Проект будинку в брутальному англійському стилі. Стіни будинку оброблені диким каменем, тому виглядають так мальовничо. Оздоблення вікон "Білим каменем" надає будинку елегантність. Камін і двусветная вітальня відрізняють його планування.

АР + КР + 3Д - 45 000 р

НАТАША 250 м² Проект маленького будинку в сучасному стилі з дуже високими стелями, двусветной вітальні і гаражем на 1 машину.

Ескізний проект - 20 000 р

КАНАДА 420 м² Проект житлового будинку з функціональним цоколем виконаний в сучасному стилі з обробкою ліпним декором строгих сучасних форм. Простора вітальня, кухня, чотири спальні, тренажерний зал, робочий кабінет, комора. Повний проект котеджу - 60 000 р КАНАДА 420 м² Проект житлового будинку з функціональним цоколем виконаний в сучасному стилі з обробкою ліпним декором строгих сучасних форм Мален 360 м² Проект будинку в англійському стилі з двусветной вітальні, еркером і зимовим садом.

Повний проект - 50 000 р

ДАЯНА 480 м² Проект котеджу в класичному стилі. Зелена дах, оштукатурені і пофарбовані в лососевий колір стіни в поєднанні з колонами і кованими огорожами, надають будинку неповторну чарівність.

Повний проект - 60 000 р

ЛАУРА 816 м² Проект двоповерхового особняка Лаура в стилі французького шато, з басейном, гаражем на два автомобіля, зимовим садом. 7 спалень, кабінет, вітальня. Повний проект садиби - 89 000 р ЛАУРА 816 м² Проект двоповерхового особняка Лаура в стилі французького шато, з басейном, гаражем на два автомобіля, зимовим садом КЛЕН 540 м² Проект житлового будинку з функціональним цоколем і мансардою виконаний в сучасному еко стилі. Простора вітальня, кухня, чотири спальні, тренажерний зал, робочий кабінет, комора, мансарда. В комплекті разом з будинком передбачений проект басейну і гаража в єдиному стилі.

Повний проект- 60 000 р

ЯППІ 360 м² Проект сучасного двоповерхового котеджу з великими вікнами в підлогу має явно чоловічий характер. Стиль, в якому спроектований будинок можна назвати сучасним АрДеко.

АР + КР + 3Д - 45 000р

ЙОРК 537 м² Будинок - мрія, для тих хто розуміє і цінує традиції. Будинок в якому практично немає коридорів. Зате є зимовий сад і друге світло. Вся площа є корисною.

Ескізний проект - 15 000 р

МЕРІБІ 387 м² Невеликий практичний котедж із цегли в класичному англійському стилі. Цей проект має деякі привабливі можливості, що дозволяють адаптувати його під свої бажання.

Повний проект - 60 000 р

ДІАНА 432 м² Проект садиби в класичному стилі з зеленим дахом і дорическими колонами. Прикрашають фасад декоративні елементи з штучного каменю.

Ескізний проект-30 000 р

КЕТ 116 м² Невеликий затишний будиночок за мотивами північної російської архітектури. Все що потрібно для проживання сім'ї з трьох, чотирьох чоловік. Перший поверх кам'яний, другий з дерев'яного бруса. У будинку передбачено приміщення для газової котельні. Простора відкрита веранда для сімейних посиденьок. Так само цей будиночок може бути побудований в якості гостьового. Ескізний проект - 25 000 р КЕТ 116 м² Невеликий затишний будиночок за мотивами північної російської архітектури РЕСПЕКТ 724 м² Двоповерховий будинок в класичному стилі з турецьким хамамом, п'ятьма спальнями і житловою мансардою, де розмістилися просторі ігрові кімнати, робочий кабінет і домашній кінотеатр. До будинку прибудований гараж на дві машини.

Повний проект - 60 000р

Йоркшир 846 м² Двоповерховий котедж з двусветной вітальні, басейном, функціональним цоколем. Прототипом проекту послужив реально існуючий будинок в Англії зразка 19 століття.

Ціна проекту будинку - від 20 000 р

ШАТО 761 м²

Гарний будинок в стилі замків з долини річки Луари у Франції. Особливо характерні для французького стилю скатні покрівлі прикрашені мансардними вікнами в обрамленні ліпного декору. АР + КР + 3Д - 80 000 р

РОБІНЗОН 474 м² Будинок з басейном, великою терасою, зимовим садом. Проектом передбачені 4 спальні, кабінет, ігрова кімната. Сучасна російська садиба, нагадує романтичний котедж срібного століття великий, світлий, чистий і затишний.

Повний проект 70 000 рублей

Фрей 514 м² СМР від 15 543 000 проект компактного будинку з гаражем, з мансардою і ліфтом.

У будинку передбачена котельня і гараж на 2 машини, 4 спальні.

Ціна проекту будинку - від 15 000 р

Ціна проекту будинку - від 15 000 р

ФЛОРА 297 м² Котедж з піноблоків з сауною на цокольному поверсі, п'ятьма спальнями і прибудованим гаражем на одну машину. Підходить для постійного проживання однієї сім'ї.

Ціна проекту будинку - від 15 000 р

Проекти 1 - 20 з 91
початок | Перед. | 1 2 3 4 5 | Слід. | кінець

При проектуванні ми постаралися врахувати всі можливі потреби найвимогливіших клієнтів. У вас є особливі побажання? У цьому випадку ми пропонуємо скористатися послугами нашого архітектора : Будь-який готовий проект заміського будинку може бути перероблений з урахуванням ваших вимог і особливостей вашої ділянки. Здійснюємо прив'язку будинку до ділянки, планування ділянки, ландшафтний дизайн.

У вас є особливі побажання?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама