Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Телефони Київстар: огляд смартфона Київстар Aqua

  1. Що з себе представляють телефони Київстар?
  2. Переваги телефонів «Київстар»
  3. Порівняння смартфона HTC Artemis і Київстар Aero
  4. якість збірки
  5. Продуктивність і юзабіліті

Повітря, земля, вода - три стихії, без яких життя не могла б існувати. Згідно вченні про стихіях, елементи матеріальні і наділені властивостями любові і ворожнечі; ці дві протилежності, властиві всім тілам, і призводять матерію в рух.

Таким чином, концепцію стихій, Київстар реалізував в своєму новому напрямку бізнесу, випустивши лінійку смартфонів під власною торговою маркою. Йому вдалося поєднати доступну ціну, функціонал, належну якість і безлімітний інтернет.

Клієнтам Київстар пропонується три моделі: Київстар Aero, Київстар Terra і Київстар Aqua з SIM-картою передплаченої форми обслуговування. Ті, хто вже є абонентом Київстар (або DJUICE), можуть використовувати свою SIM-карту. (З карткою Life :) варіант не пройде, тому що функція мобільного зв'язку прив'язана до IMEI телефону).

Що з себе представляють телефони Київстар?

Телефони випускаються в Huawei Technologies Co. Ltd. - однієї з найбільших китайських компаній в сфері телекомунікацій. Тут треба розрізняти, що собою являє китайське якість. Насправді все залежить від виробника і ціни.

Компанія Huawei користується гарною репутацією виробника якісних телефонів, які виходять під такими відомими брендами як Apple iPhone і HTC.

В даному випадку мова йде про хорошу якість за доступною ціною. Всі телефони Київстар - це сучасні пристрої, сертифіковані для продажу в Україні і повністю готові до роботи.

Переваги телефонів «Київстар»

  • сучасні функції і можливості;
  • доступна ціна (Київстар Aero - 649 грн, Київстар Terra - 1199 грн, Київстар Aqua - 1699 грн);
  • відсутність контрактів і прив'язки до конкретного тарифного плану;
  • безлімітний доступ в інтернет «Інтернет без меж» протягом доби за 1 грн;
  • телефони готові до роботи без додаткових налаштувань;
  • телефони сертифіковані для продажу в Україні і мають гарантійний період 1 рік.

Недоліки телефонів «Київстар»

  1. Якщо ви перебуваєте за кордоном, то зазвичай купується картка SIM-карта міжнародного оператора (NovaSIM, TravelSiM і т. П.).
  2. Якщо у одного села батарея і у нього оператор мобільного зв'язку з цим не Київстар, то ви навряд чи зможете йому допомогти здійснити дзвінок, надавши свій смартфон.
  3. Зі смартфоном Київстар, ви втрачаєте можливості змінити оператора.
  4. Корпус неміцний, з'являється сильний люфт.
  5. Фотокамери можна сказати немає. Тому що відсканувати штрих-код - проблематично. Ні автофокусу.

З технічними характеристиками ви можете ознайомитися на офіційному сайті Київстар.

Мені, як користувачу HTC Artemis було цікаво зупинитися на найбільш просунутою моделі - Київстар Aqua і порівняти його зі своїм комунікатором, відомим під назвою HTC P3300, який бувальщина досить популярний свого часу.

Мені, як користувачу HTC Artemis було цікаво зупинитися на найбільш просунутою моделі - Київстар Aqua і порівняти його зі своїм комунікатором, відомим під назвою HTC P3300, який бувальщина досить популярний свого часу

High Tech Computer Corporation (HTC) - тайванська компанія-виробник мобільних електронних пристроїв до 2006 року продукція випускалася під брендом Qtek.

Порівняння смартфона HTC Artemis і Київстар Aero

Порівняння смартфона HTC Artemis і Київстар Aero

Тут вказані лише основні відмінні риси.

HTC Artemis Київстар Aqua Дата виробництва вересень 2006 жовтень 2011 Ціна 600 $ (на момент випуску) 213 $ (1699 грн) Країна-виробник Тайвань Китай Операційна система Windows Mobile 5.0 Android 2.3 Процесор 200 МГц 600 МГц Пам'ять Оперативна RAM 64 Мб
Постійна ROM 128 Мб Оперативна (SD RAM): 256 MB
Постійна (Flash ROM): 512 MBКарта пам'яті
1Gb Micro SD (максимально 32 ГБ) Дисплей 2,8 дюйма 3,5 дюйма Розміри 58 × 108 × 16 мм 60,5 × 116,3 × 11,9 мм Маса 150 г 120 г Ємність батареї 1200 мА · год 1400 мА · ч Камера 2 Мп CMOS-матриця 3,2 Мп

Звичайно ж, це абсолютно два різних пристрої як за ідеологією так і за зовнішнім виглядом. І вони обидва безнадійно поступаються новому сучасному смартфону такому як, micromax canvas knight a350 . Купити його можна комфортно, тому він представлений на мегакрасівом сайті buyon.ru.

якість збірки

В HTC переважний матеріал корпусу - сірий пластик з металевими вставками з боків і прогумованим «soft touch» пластиком. За рахунок чого комунікатор приємно тримати в руці, він не вислизає. Але тримати в руках Київстар Aqua все ж набагато приємніше. У порівнянні з Київстар Aqua, HTC Artemis вже відчувається як коробочка.

В HTC якість збірки заслуговує виключно високу оцінку. Зазорів між деталями практично немає, навіть при сильному стисненні в руці відчувається монолітність конструкції, немає і натяку на люфт. Але в київстарівських смартфоні після нетривалого використання може відобразитися люфт. Пластик корпусу виглядає дорогим, такий же він і на дотик.

Мій смартфон вже кілька разів падав і один раз дуже сильно. Я їхав на велосипеді і він у мене вилетів з рук. В результаті чого на корпусі залишилися глибокі подряпини, але екран залишився цілий, втім це ніяк не відбилося на його функціональності Мій смартфон вже кілька разів падав і один раз дуже сильно

Продуктивність і юзабіліті

У плані продуктивності Київстар Aqua перевершує за всіма параметрами. 5 років для комп'ютерної техніки - це дуже великий розрив.

Що мені дуже сподобалося в смартфоні Київстар Aqua? Практично все. Київстар Aqua має чудовий інтефейс, прекрасну графіку, шрифти і красівенние іконки.

В адресній книзі, Контактна картка може не перевантажена зайвими полями - відображаються тільки ті, які заповнені.

Дуже зручний калькулятор, з великими красивими кнопками, правда він якийсь занадто простенький - ні витяг квадратного кореня, ні розрахунку відсотків в ньому не передбачено.

HTC Artemis оснащений стилусом, їм все ж зручніше набирати текст (якщо треба відправити СМС або зробити якусь замітку) ніж в Київстар Aqua. Може просто я поки ще не звик, але набір навіть невеликого тексту все ж викликав утруднення - замість потрібної, натискалася сусідня кнопка :).

Якщо я буду купувати собі новий смартфон, то швидше за все він буде на Андроїд. Мені дуже сподобалася ця операційка. На кожне натискання сартфон реагує вібро, але ощущуніе настільки незвично, що телефон здається живим, як ніби всередині живе маленький зелененький робот, питющійся угатать твої думки.

Смартфон на Андроїд інтегрований з Google, можна підключитися до свого аккаунту і синхронізувати свою пошту Gmail.

Звук в Київстар Aqua теж перевершує HTC Artemis - він набагато глибше.

Природно, що в рамках цієї статті я не зможу описати всі достоїнства нового смартфона Київстар Aqua, але після знайомства з ним, вже хочеться користуватися всіма його перевагами.

Тим більше, якщо врахувати що ви самі можете розширювати функціонал свого смартфона, встановивши додаткові програми, то тоді взагалі на цю тему можна завести цілий блог Тим більше, якщо врахувати що ви самі можете розширювати функціонал свого смартфона, встановивши додаткові програми, то тоді взагалі на цю тему можна завести цілий блог   Ось, наприклад, програма WiFi File Explorer PRO призначена для створення файлового сервера на вашому смартфоні, доступ до якого здійснюється за допомогою WiFi Ось, наприклад, програма WiFi File Explorer PRO призначена для створення файлового сервера на вашому смартфоні, доступ до якого здійснюється за допомогою WiFi. Якщо для вас це актуально, то ви можете завантажити wifi file explorer pro. На сьогоднішній день доступна версія 1.1.3.

3

Що з себе представляють телефони Київстар?
Що з себе представляють телефони Київстар?
Що мені дуже сподобалося в смартфоні Київстар Aqua?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама