Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

▷ Сходи на горище (мансарду) ➤ Купити горищні сходи в Києві за найкращою ціною

  1. Як вибрати горищні сходи якщо ви житель міста Київ
  2. Установка горищних сходів
  3. Типи і види горищних сходів, особливості конструкцій
  4. Як прорахувати розміри сходів
  5. Як підібрати горищні сходи

У кожному окремому будинку або котеджі передбачено горищне або мансардне приміщення. Горища використовують як місце для зберігання багатьох потрібних предметів побуту, мансарду можна зробити окремою цілком функціональної кімнатою, тим самим додавши корисну житлоплощу. В обох випадках доведеться купити горищні сходи, щоб забезпечити доступ до цих приміщень. Облаштовувати вхід з вулиці загрожує порушенням теплоізоляційної системи будови, заносити кожен раз сходи - ще більш незручно. Тому оптимальним варіантом вважаються вбудовані горищні сходи, причому надійно утеплені.

Як вибрати горищні сходи якщо ви житель міста Київ

Перед покупкою сходи крім ціни на горищні сходи до Києва е, вивчіть основні параметри, що стосуються грамотного вибору цієї потрібної конструкції Перед покупкою сходи крім ціни на горищні сходи до Києва е, вивчіть основні параметри, що стосуються грамотного вибору цієї потрібної конструкції.

Що слід врахувати:

  • Визначитися з висотою, заміривши відстань між підлогою та стелею, щоб розміри сходів відповідали і гармонійно вписувалися в цей простір. Більшість моделей, представлених в магазині «Сам Дім» в цьому плані дуже зручні, оскільки включають механізм регулювання висоти, з огляду на особливості місця монтажу конструкції.
  • Розглянути особливості конфігурації кімнати, беручи до уваги «виліт» розкладання і згортання. Габарити сходи і стіни будівлі не повинні стикатися. У разі обмеженій площі в місці установки, найбільш вдало підійдуть розсувні моделі або «ножиці» системи складання - такі конструкції займають мінімум простору, надійні, міцні і зручні в процесі експлуатації.
  • Вибрати матеріал - в магазині «Сам Дім» широкий асортимент дерев'яних і металевих сходів, з електроприводом і без цього механізму.
  • Взяти на замітку температурний режим аудиторії: буде горищне або мансардне приміщення опалювальним і мати температуру, як в самому будинку або температура повітря на горищі взимку буде набагато нижче. Для цього передбачені конструкції з додатковим утепленням.

Установка горищних сходів

Утеплені висувні горищні сходи від європейських виробників в компанії «Сам Дім», яка розташувалася в славному місті Київ прославилися своєю надійністю, міцністю і ергономічним дизайном. Монтаж різних моделей проходить по одній схемі і за схожими правилами.

Порядок монтажу:

  1. Підготуйте всі необхідні інструменти: ножівку по дереву, гайкові ключі, молоток, дриль або перфоратор, викрутку, рулетку, шпагат, драбину, клини і куточок.
  2. Розкрийте упаковку, перевірте укомплектованість сходи і уважно прочитайте інструкцію від виробника.
  3. Щоб було простіше вирівнювати систему по кутках, встановіть обрамлення для зовнішньої сторони рамки до монтажу.
  4. Вставте гайки в кутові кріплення з металу, в них вкрутите спеціальні різьбові штирі - це тимчасова споруда для підвісу сходи.
  5. Установка рамки в люк і монтаж зворотних упор (відрізів з труб з просвердленими отворами).
  6. Вирівнювання рамки за рівнем за допомогою гвинтових тяг, обов'язково перевірте рівень у всіх напрямках.
  7. Закріплення рамки на саморізи двом, суміжним один з одним, сторонам (можна застосувати дюбелі). Порада: щоб укоси не деформувався, використовуйте жорстку прокладку.
  8. Важливо! Вирівняти діагоналі і перевірити, щоб рамки не пригнічували саморізи.
  9. Заповнити монтажною піною без розширюється ефекту пазухи для остаточного закріплення і видалити всі тимчасові конструкції і кріплення.
  10. Відрегулювати секції за рекомендаціями виробника.
  • Конструкції сталевих сходів зі складним механізмом: кріплення ланок простий і зрозумілий, кожен елемент можна придбати по-окремо збільшеної або зменшеної довжини. Відстань від підлоги до стелі підбирається попередньо, згідно габаритам приміщення і висоті стель в будинку, але механізм можна і підігнати під певні параметри самостійно: передбачена фінішна доведення в межах 4-х см. Регулювання розмірів виконується за допомогою нарізного механізму.
  • Жорсткі дерев'яні механізми сходів: регулювання починається з розкладання системи. Далі підгинаємо нижню частину на яку-небудь підручного опору (верстак, стіл, стілець і т.д.). Відмірявши розміри секції до підлоги і відклавши його на нижній частині сходи, потрібно відрізати все зайве ножівкою. На завершальному етапі проходить установка «п'ят», що входять в комплект, на опорні центри тятиви.
  1. Перевірити роботу пристрою: відкрити і закрити, використовуючи спеціальний шест з зачепом або будь-яким іншим захопленням.

Для спрощення монтажу, всі конструкції сходів в магазині «Сам Дім» оснащені вдосконаленими кріпленнями і вузлами, про це подбали провідні європейські виробники.

Типи і види горищних сходів, особливості конструкцій

Розвиток технологій сприяло модернізації деталей і вузлів, яка спрямована на полегшення конструкції і вдосконалення механізмів, щоб одночасно знизити вартість складаний сходи на горище і підвищити її надійність Розвиток технологій сприяло модернізації деталей і вузлів, яка спрямована на полегшення конструкції і вдосконалення механізмів, щоб одночасно знизити вартість складаний сходи на горище і підвищити її надійність. Принципової зміни в самих конструкціях не відбулося, але градація по різновидам все ж вимальовується.

Класифікація за матеріалом виготовлення:

  • Сходи з дерева - дерев'яні в цій конструкції щаблі й тятива. Механізм простий, є можливість заміни зношеної або вийшла з «ладу» частини (поламаної ступеня або пошкодженої тятиви) власноруч з мінімальним набором інструментів, який знайдеться у кожного господаря. Щоб дотримати характеристики міцності і довговічності, в якості сировини застосовують підготовлені породи дерева, які довели свою надійність: березову, соснову та ін. Деревину, схожу за показниками ваговій категорії, міцності і ціни.
  • Конструкції з металу - з цього ресурсу виконані ступені і тятива сходів, в якості сировини використовують різні сплави і чисті метали, без домішок, наприклад: дюралюміній, алюміній, силумін та інші полегшені сплави. Ходи для горища по складному типу «ножиці» виробляється із сталі.
  • Комбіновані сходи для мансард і горищних приміщень - можливі дві варіації: перша - ступені з металу в поєднанні з дерев'яною рамою, друга - тятива з будь-якого сплаву або металу з дерев'яними сходинками.

Класифікація за типом складного механізму:

  • Лестничка з секційними складними конструкціями - бічні напрямні складаються з певної кількості складних секцій, підігнаних з точністю до міліметра. При розкладанні, вона утворює суцільну рівну лінію, що спирається на жорстку основу. Матеріал виконання може бути різний з вище зазначених, складаються за типом «гармошка».
  • Секційна драбина з висувним механізмом - входження секцій здійснюється по висувним елементів бічних напрямних, що входять один в одного (по типу пожежних сходів). Величезні переваги: ​​виняткова стійкість і надійність.
  • Односекційна конструкція виготовляється тільки зі сталі, працює за принципом ножиць, щаблі закріплені до складному механізму. Характеристики: високий ступінь надійності, зручність в експлуатації.

За конструкційним особливостям люка:

  • З утепленим люком - відмінний варіант приміщень без підігріву й опалення, сприяють збереженню властивостей теплоізоляції.
  • Люк без утеплення - для опалювальних мансардних або горищних кімнат.

Всі європейські виробники, що зарекомендували себе на ринку, дотримуються основних напрямків при виготовленні тієї чи іншої конструкції. Надійність, доведена десятками років - результат випробувань, досліджень і доробок в цій галузі.

Як прорахувати розміри сходів

Важливим параметром при виборі горищних сходів, крім характеристик надійності і стійкість, є розрахунок розмірів, згідно висоті потоків і габаритів приміщення. Тому, перш, ніж купити сходи на горище, визначитеся з її різновидом з вище перерахованих видів і типів конструкцій і проведіть вимірювання і розрахунки.

Розрахунок співвідношення крутизни конструкції і її горизонтальної проекції:

  1. Обчислити висоту підйому, для цього складаємо висоту від підлоги до стелі з товщиною горищного перекриття (вимірювання проводити в метрах).
  2. Визначаємося з кутом крутизни драбини (вимірювання фіксувати в градусній мірі).
  3. Довжину горизонтальної проекції сходів розрахуйте, скориставшись спеціальним калькулятором в інтернеті.

Розрахунок загальної протяжності прольоту сходи на горище:

  1. Обчислити висоту підйому, для цього складаємо висоту від підлоги до стелі з товщиною горищного перекриття (вимірювання проводити в метрах).
  2. Обчислена раніше по калькулятору довжина горизонтальної проекції в метрах.
  3. Загальну довжину драбини розрахуйте, скориставшись спеціальним калькулятором в інтернеті.

Щоб зрозуміти: на що спиратися в розрахунках, слід усвідомити, що основним критерієм при плануванні будь-якого сходового підйому є мінімальна втрата корисної площі Щоб зрозуміти: на що спиратися в розрахунках, слід усвідомити, що основним критерієм при плануванні будь-якого сходового підйому є мінімальна втрата корисної площі. Також важливо поєднати економію простору з зручністю підйому і спуску: чим крутіше конструкція, тим більше корисного простору залишиться під інші потреби, але одночасно з цим буде менш комфортним підйом і спуск по сходах, і навпаки.

Оптимальним вважається ухил в 45 градусів, можна зменшити кут і зробити сходи пологішій, але не навпаки: за існуючими нормативами з метою безпеки виробники не рекомендують цього робити. Але, якщо підйом буде рідкісним, тоді господарі, щоб заощадити корисну площу збільшують крутизну, але не забувайте про зручність і безпеку. Саме з цієї причини перед покупкою сходи потрібно спланувати ці параметри, щоб не помилитися з розмірами при виборі.

Як підібрати горищні сходи

У сучасному світі особливе місце приділяється функціональності приміщень, в зв'язку з цим господарі приватних будинків і котеджів облаштовують горища, перетворюючи їх в затишні мансарди У сучасному світі особливе місце приділяється функціональності приміщень, в зв'язку з цим господарі приватних будинків і котеджів облаштовують горища, перетворюючи їх в затишні мансарди. Хід підбирається з урахуванням економії простору, також враховується вартість висувної драбини в Україні. Але крім цих двох критеріїв, існує кілька важливих показників підбору правильної конструкції.

Поради при виборі:

  • Враховуйте термін експлуатації виробу і довговічність механізмів: якісні сходи в магазині «Сам Дім» виготовлені з дотриманням усіх технологій виробництва за європейськими стандартами з якісної сировини зі спеціальною обробкою захисними розчинами.
  • Звертайте увагу на міцність і стійкість до механічних навантажень: читайте в інструкції максимально допустима вага різних видів напруги на конструкцію.
  • Не нехтуйте критеріями безпеки і надійності, щоб переміщаючись по сходах вгору або вниз не нашкодити своєму здоров'ю і навіть життю. У Європі вже давно не виробляють травмонебезпечні конструкції, а наш магазин працює тільки з перевіреними європейськими брендами.
  • Зносостійкість і стійкість до кліматичних коливань (температурний фактор і ін.).
  • Зручність і комфорт в період експлуатації.

Переваги горищних сходів в компанії «Сам Дім»: Переваги горищних сходів в компанії «Сам Дім»:

  • доступна вартість в поєднанні з високою надійністю і стійкістю;
  • компактність, що дозволяє економити простір;
  • багатофункціональність;
  • гармонійний зовнішній вигляд і ергономічний продуманий дизайн;
  • простота експлуатації і монтажу.

Приймаючи рішення про вибір будь-якої з конструкцій, враховуйте, перш за все, ті критерії і параметри, які особисто для вас стоять в пріоритеті. Кожна, представлена ​​в каталозі, модель сходів зручна по-своєму і розроблена з урахуванням повної безпеки. Більш того, будь-яка модель доступна для покупки з доставкою, самовивозом, або кур'єром в місті Київ.

Сходи і драбини

, горищні , 265 см , 280см , 270 см , 280 см , 286 см , 290 см , 305 см , 310 см , 325 см , 335 см , 340 см , 60х55 , 70х60 , 70х70 , 80х60 , 80х70 , 80х80 , 80х90 , 90x60 , 90х60 , 90х70 , 90х80 , 90х90 , 94х60 , 100х60 , 100х70 , 100х80 , 100х90 , 110х60 , 110х70 , 110х80 , 110х90 , 120х60 , 120х70 , 120х80 , 120х90 , 130х60 , 130х70 , 130х80 , 130х90 , 140 х70

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама