Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Елітні сходи - ознака ідеального смаку

Необхідний предмет в житті кожної людини - це   сходи Необхідний предмет в житті кожної людини - це сходи . Описати її значення повністю не можливо. Але, саме цей варіант конструкції більш функціонально, а також естетично привабливо з'єднав перший і другий поверх будівлі. Хороший вид, а також зручний спуск або підйом створює сходи і в паркових зонах.

Такий об'єкт високо цінувався в стародавньому світі. Не повірите, але виготовлення перших сходів пов'язано з тваринами. Адже саме «козяча стежка» послужила першим прикладом підйому вгору для створення сходів. Звичайно, ця конструкція мала примітивний вид, але її функціональність була дуже висока так, як будинок людина розташовувався в печері на висоті, а це був єдиний спосіб туди добратися.

Дещо інший тип сходів справила рука людини вже дуже скоро. Це були навісні конструкції з нитки. Будівельний процес ступеневої ряду «зрушив з місця», завдяки тому, що був розкритий принцип правильного спуску або підйому.

Чого тільки варто згадати Єгипетські піраміди? Адже вони являють собою гігантські сходи, плавно йдуть в небо. Незабаром, також була винайдена драбина, а в 2004 році в одній із стародавніх соляних шахт Австралії була знайдена 6-ти метрова дерев'яна драбина , Яка побудована за 5000 років до початку нашої ери.

Порівняти ці сходинки з сучасними неможливо так, як вони не призначалися для того, щоб прикрасити міський, заміський, офісний, ресторанний або інший інтер'єр. Але слід зазначити, що історія зберегла факти декорованого сходи, що датується 521 роком до нашої ери. Вона була розміщена в палаці Дарія і багато прикрашена рельєфами із зображенням воїнів, левів, биків.

Середні століття використовували сходи в оборонній мети. Сходинки спускалися вниз підвалів, а також піднімалися на верхівки веж і фортець.

Хороший крок вперед зміг зробити XVIII століття. Цей період значущий в історії розвитку сходового мистецтва появою професійних архітекторів і майстрів, що не просто заповнювали простір функціональної конструкцією, а й створювали справжній витвір мистецтва. Крім того, активізувалося застосування різного типу матеріалу у виготовленні сходів:

  • дерев'яний;
  • металевий;
  • алюмінієвий;
  • тканинний;
  • бетонний;
  • кам'яний;
  • скляний;
  • сталевий і т.д.

Таким видом сходинок оформляли як приватний вид володінь, так і парки, сади, вулиці і навіть задні двори маєтків, резиденцій, замків, палаців Таким видом сходинок оформляли як приватний вид володінь, так і парки, сади, вулиці і навіть задні двори маєтків, резиденцій, замків, палаців. Кожен елемент виготовлявся вручну, тим самим, додаючи сходовому ряду розкоші, особливого оздоблення, багатства.

Київ, Маріуполь, Одеса, Чернігів, Львів, Черкаси та Україну в цілому до сьогоднішнього дня зберігають найдавніші і значущі в історії нашої країни сходи, серед яких Потьомкінська, Мітрідатськая, Магдебурзького права і т.д.

Сучасний інтернет-магазин творчої майстерні «Пластика Дерева» запропонує Вам гвинтовий і маршовий, дорогий і більш доступний за вартістю вид сходів. Перш ніж купити сходи , Ви будете вибирати необхідний саме Вам марш або градус повороту, конструкційну форму, тип основних деталей і т.д.

Професійну консультацію, а також ділову пораду Ви зможете отримати по одному з номерів телефону нашої компанії:

  • +38 (063) 427-76-03;
  • +38 (068) 745-50-79;
  • +38 (095) 331-06-52

або за адресою електронної пошти:

Чого тільки варто згадати Єгипетські піраміди?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама