Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Цвітуть віконні укоси - рекомендації та поради від СК Комфорт

«Менше року тому встановили пластикові вікна «Менше року тому встановили пластикові вікна. З чоловіком довго не могли визначитися з віконним профілем і фірмою виконавцем. Проконсультувалися в декількох великих компаніях Києва і підібрали дорогою, якісний профіль. Не встигли звикнути до своїх нових вікон, як навесні на схилах з'явився грибок. Обробили протигрибковим сумішшю, і ціле літо грибка не було, але тільки настала перша осіння вогкість, як він з'явився знову. Компанія, яка виробляла монтаж, розводить руками, радить звернутися до фахівців по укосів. Ми в розгубленості, що нам робити і в чому може бути причина таких неприємностей? »

Наталія Г.

Такий лист минулої осені отримав наш онлайн консультант, який дає безкоштовні консультації по обробки укосів на вікна та двері. Ми займаємося не тільки монтажем укосів, а й активно публікуємося в різних інтернет виданнях, а також викладаємо корисні поради та рекомендації на своєму сайті. Ділитися досвідом завжди цікаво і приємно. Отже, почнемо відповідати на поставлене запитання.

Перш за все, варто відзначити, що грибок на укосах ніяк не залежить від якості віконного профілю. ПВХ-конструкції влаштовані таким чином, що поява грибка і цвілі просто виключені. Вина виробника повністю відпадає, а ось некваліфікований монтаж вікон це вже інше питання.

Для початку варто проаналізувати причини появи грибка на укосах і як з ними боротися. А причин не так вже й багато.

Причини появи грибка і цвілі на укосах:

- неправильна установка вікон - подібна проблема може виникнути тоді, коли при монтажі вікна недостатньо добре пропеніл або використовували дешеву і неякісну піну. Піна повинна бути якісна і наноситися в помірних кількостях (див. Рис. № 1).

Мал
Мал. № 1

- погана вентиляція - після установки сучасних герметичних вікон порушується процес вентиляції в квартирі, в наслідок пар який виділяється людьми і електричними приладами залишається в приміщенні. Що призводить до надмірної вологості і конденсату на склопакетах і укосах. А конденсат на вікнах це перший крок до утворення грибка.
Конденсат - це перехід речовини при різкому перепаді температур з газоподібної в рідку форму.

- недостатня герметизація віконного отвору - після монтажу нових вікон установка укосів необхідна в будь-якому випадку, тому даному питанню необхідно приділити максимум уваги. укоси повинні бути досить теплими і добре герметичними, тобто обробка повинна проводитися всередині і зовні.

- зовнішні джерела - погана гідроізоляція фундаменту, протікання даху, погана теплоізоляція стін або підлог.

Як усунути появу грибка на укосах:

  1. Прочистити вентиляційний канал, якщо він є. Забезпечити його нормальне функціонування. Чистку вентиляції виконують професійні служби, які мають відповідну ліцензію, але при помірному забрудненні її можна зробити самостійно.
    Для того щоб перевірити як працює ваша витяжка, відкрийте кватирку і піднесіть до неї невеликий шматочок тонкого паперу (наприклад: попіросной або тонкої туалетного). Якщо його почне затягувати, то все в порядку, якщо немає, то потрібна чистка.
  2. Забезпечити приміщення постійної і надійною вентиляцією. Виконувати елементарні рекомендації і провітрювати приміщення 2 рази в день. Можна встановити клапан клімат-контролю або фурнітуру з додатковими можливостями мікропровітрювання. Для цього ви можете викликати майстра по ремонту вікон , Він підкаже, що буде краще в конкретно вашої ситуації. Дані рекомендації доречні там, де укоси були зроблені якісно, ​​і причина грибка полягала в погану вентиляцію.
  3. Провести обробку укосів. Якщо ви не встановили укоси після монтажу вікон або існуючі укоси прийшли в непридатність, побороти грибок у вас не вийде. Вам потрібно пролікувати віконний отвір, антигрибковим засобом, і після того як укоси підсохнуть, негайно виконати обробку укосів. У таких випадках, ми рекомендуємо своїм замовникам встановлювати пластикові укоси з сендвіч панелей (Див. Рис. № 2). Саме цей матеріал володіє високими вологостійкими характеристиками і тривалим терміном експлуатації. Пластикові укоси не схильні до дії грибка. Із зовнішнього боку вікна необхідно провести зовнішню закладення піни або встановити повноцінні штукатурні укоси.

Мал
Мал. № 2

У чому ж була проблема у нашого замовника. Проблема полягала в наступному.

Як виявилося, установку вікон виробляли в листопаді при мінусовій температурі Як виявилося, установку вікон виробляли в листопаді при мінусовій температурі. Встановлювати зовнішні укоси або виробляти закладення піни можна тільки при плюсовій температурі. Відсутність повної герметизації віконного отвору призвело до таких негативних наслідків, як грибок на вікнах. Наші фахівці зробили зовнішню закладення піни, замазали монтажної сумішшю стикувальний шов між віконним блоком і стіною. З внутрішньої сторони укоси обробили спеціальною антигрибковой сумішшю і через тиждень фарбувати фарбою. Так як укоси штукатурні відновити їх було досить легко.

Компанія СК Комфорт пропонує свої послуги в обробки укосів на вікна та двері. Ми знаємо про монтаж укосів все, тому беремося навіть за найскладніші завдання. Для більш детальної інформації телефонуйте за телефонами, які вказані на сайті або залишайте свої онлайн заявки.

Всі новини

Всі новини

Ми в розгубленості, що нам робити і в чому може бути причина таких неприємностей?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама