Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція підвалу

  1. види гідроізоляції
  2. обклеювальна
  3. проникаюча
  4. Гідрофобізація

Гідроізоляція - комплекс заходів щодо захисту споруд, конструкцій і будівель від проникнення вологи, води або іншої рідини.

Гідроізоляція - складна інженерна робота, яка для якісного виконання вимагає спеціальних знань. Фундамент і підвал котеджу, лазні знаходяться нижче рівня землі, тому треба захистити їх від вологості, грибка та інших шкідливих впливів.

Гідроізоляція фундаменту - один з найважливіших моментів при зведенні котеджу, адже він постійно знаходиться під тиском грунтових, талих і зливових вод. Хімічні речовини, які проникають в фундамент, призводять до зниження міцності даної залізобетонної конструкції, і ці явища через кілька років можуть привести всю будівлю в аварійний стан.

Також слід виконати гідроізоляцію підвалу , Щоб уникнути вогкості і цвілі всередині. Це захистить приміщення від проникнення всіх видів ґрунтових вод, і його стіни і підлогу завжди будуть сухими. В такому підвалі НЕ заведуться пацюки, таргани, цвіль і грибок!

види гідроізоляції

обмазочная

Цей спосіб полягає в обмазці конструкцій за допомогою бітумно-гумових і бітумно-полімерних сумішей. Холодної (на очищений фундамент) або гарячої мастикою ретельно обмазують все поверхні, потім фарбують або обклеюють елементи фундаменту і підвалу. Дана технологія вже морально застаріла, але все ще користується популярністю через легкість нанесення і дешевизни.

обклеювальна

Перед обклеюванням потрібні поверхні повинні бути ретельно вирівняні, вичищені і висушені. Бетон покривають початку спеціальною грунтовкою, а вже потім клеїться прямує рулонний матеріал. На одному боці аркуша знаходиться шар спеціального клею, його потрібно тільки розігріти і можна притуляти до потрібної частини стіни. На іншій стороні - водовідштовхувальне покриття, через нього волога не потрапить на стінки фундаменту.

проникаюча

Це довговічний спосіб, який ідеально підходить і для фундаменту, і для підвалу, зсередини і зовні. Матеріал миттєво застигає на поверхні, і на стінах з'являється Суперміцна і наднадійне гідроізоляційне покриття. Принцип дії - хімічна реакція і взаємодія бетонної основи з матеріалом. Матеріал проникає далеко всередину і закупорює пори всередині бетону, так що вода просто туди не просочиться.

Гідрофобізація

Цей метод схожий на попередній, але спеціальний склад закупорює пори тільки зовні, і волога просто скочується при контакті з бетоном. Для цього методу застосовують гідрофобізатори (рідини для нанесення валиком, пензликом або розпилювачем). Після обробки гідрофобія-концентрату зовнішній вигляд будівлі не змінюється. Такий засіб коштує зовсім недорого.

Вибір способу гідроізоляції для заміського будинку залежить від багатьох факторів. У багатьох випадках застосовується кілька методів: для деяких площ фундаменту і цоколя можна використовувати один, а для підвалу - інший. Якщо фундамент старий, наші фахівці проаналізує поточний стан і рівень грунтових вод і знайдуть єдино вірне рішення.

Розрахунок вартості можливий тільки після виклику фахівців компанії «SV Груп» на об'єкт.

Ми проконсультуємо Вас по основним етапам проведення робіт, допоможемо у виборі матеріалів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама