Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція полісечовини

  1. гідроізоляція полісечовини
  2. Фізичні властивості полісечовини.

Наші послуги

У чому ж переваги полісечовини в даній технології?

  • абсолютна водонепроникність в поєднанні з безшовністю гарантує відсутність можливих протікань;
  • зшита структура забезпечує більшу міцність на розрив при невеликій товщині, а еластичні властивості високе подовження і стійкість до абразивного зносу;
  • Полімочевини покриття термостабільним, що не сідають, стійкі до атмосферних опадів, багатьом розчинників і нафтопродуктів, розведених розчинів солей, кислот і лугів;
  • не підтримує горіння (коксується) і не поширює полум'я (самозатухає);
  • покриття з полісечовини довговічні - гарантований термін експлуатації без втрати своїх властивостей 10-15 років;
  • не вимагає кріплення, наноситься безпосередньо на конструкцію, технологія дозволяє ізолювати поверхню складної геометричної форми;
  • виокая швидкість застигання 10 - 15 секунд дозволяє здійснювати утеплення великих площ в короткий термін (до 1000 м.кв. за зміну)
  • чудова агдезіі до бетону і металів дозволяє використовувати Полімочевини в якості покрівельного покриття;

гідроізоляція полісечовини

Еволюція гідроізоляційних покриттів пройшла довгий шлях від мастик на основі бітуму, каучуку і рулонних ПВХ мембран до сучасних безшовних покриттів на основі полісечовини (полікарбаміда). За останні 20 років були розроблені інноваційні полімерні смоли, що не містять в своєму складі розчинників, що мають високу міцність і відносне подовження, швидкий час реакції, високу зносостійкість і здатність протистояти впливу атмосферних опадів і агресивних середовищ. Полісечовини, більше ніж будь-яке інше покриття на основі синтетичних смол, виділяється в багатосторонності застосування, міцності і довговічності. Полісечовини - наступний крок у розвитку покриттів.

Будівельники, підрядники, інженери і виробники потребують швидко реагує системі покриття. В їх вимоги входить різноманітність фізичних властивостей, чудовою адгезії, гарний зовнішній вигляд, чудовий межа міцності і високий опір зносу. Система покриттів з полісечовини підходить під найжорсткіші вимоги. Прекрасні фізичні властивості полісечовини забезпечують успіх її застосування.

Фізичні властивості полісечовини.

Твердість по Шору А 95 Твердість по шору Д 50 Міцність на розтяг (МПА) 14 Міцності на розрив (Н / мм) 38,2 Подовження при розриві (%) 300 Час гелеутворення 4 сек Час відкидання до отлипа 10 сек

Полісечовини ідеальний варіант для гідроізоляції покрівлі

Наші послуги   У чому ж переваги полісечовини в даній технології

Паралельно з вдосконаленням рецептур і обладнання йде постійний пошук нових можливостей застосування полісечовини. Нижче перераховані тільки деякі з них:

  • Облицювання виготовлених з бетону ємностей, відстійних ставків, резервуарів, гребель, каналів, насипів, тунелів, труб, колодязів; гідроізоляція і декоративне покриття чаш, стін і підлоги плавальних басейнів.
  • Гідроізоляція підлоги і стін в виробництвах з високою вологістю і корозійним впливом агресивних рідин.
  • Підлога виробничих і складських приміщень, торгових центрів, багатоповерхових парковок.
  • Захист поверхні бетонних мостів від впливу солей-обмерзанню.
  • Антикорозійні покриття по металу: внутрішні і зовнішні покриття сталевих ємностей, силосів і труб, мостів, опор, паль, корабельних палуб.
  • Гідрозахисні покрівельні покриття, в тому числі що наносяться поверх теплоізоляційного шару з жорсткого напилюваного пінополіуретану
  • Облицювання платформ вантажних автомобілів, самоскидів, вагонів для перевезення зерна, вугілля, мінеральних добрив та інших сипучих вантажів; захист від зносу гірничодобувного обладнання, дробильних установок.

Чому саме сечовина? Переваги та обмеження щодо застосування

При всьому різноманітті полімерних покриттів, сечовина займає в їхньому ряду особливе місце завдяки таким унікальним особливостям:

  • Більшість традиційних полімерних покриттів (епоксидних, поліефірних, акрилових, хлорсульфополіетіленових, каучукових, і ін.) Наносяться тонкими шарами в кілька проходів з тривалою проміжним сушінням і тверднуть тільки при позитивних температурах протягом від декількох годин до декількох діб. Висока швидкість хімічної реакції затвердіння полісечовини дає можливість наносити покриття необхідної товщини (до декількох міліметрів) без патьоків за один прохід, переміщатися по покриттю або здійснювати внутріцехові перевезення виробів з покриттям практично відразу після його нанесення, скорочуючи до мінімуму час простою і підвищуючи продуктивність. При цьому відомі приклади успішного напилення полісечовини на холодну поверхню з високим теплопоглинання, наприклад сталь, при -20 ° С. Така неперевершено низька чутливість полісечовини до температури навколишнього середовища і підстави зменшує негативну роль сезонного фактора при проведенні ізоляційних робіт в будівництві.
  • Покриття на поліуретановій основі можуть наноситися тільки на ідеально суху поверхню з температурою, що перевищує точку роси не менш ніж на 3 ° С, при відносній вологості повітря не більше 80%. Вміст бочок з компонентами навіть протягом короткого часу роботи має бути надійно ізольовано від контакту з атмосферною вологою. Виконання цих вимог не завжди можливо або важко, а недотримання їх призводить до великих економічних втрат у вигляді безнадійно зіпсованого покриття внаслідок його подвспеніванія або наявності мікропор, дрібних отворів, бульбашок і кратерів. Навпаки, швидкість реакції мочевінообразованія настільки висока, що побічна реакція ізоціаната з водою не може з нею конкурувати, і небезпеки виділення СО2 не існує. Тому сечовина мало чутлива до вологості і може наноситися в екстремальних умовах, при яких всі інші полімерні покриття непрацездатні.

Чому саме сечовина?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама