Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція споруд

Гідроізоляція споруд призначена для їх захисту від проникнення вологи. Вода є одним з головних ворогів будівель і споруд, вона викликає їх поступове руйнування, а також погіршення експлуатаційних якостей - вогкість в будинках, появі цвілі на стінах і т.п.

Тому гідроізоляція споруд є обов'язковою складовою процесу.

будівництва. Найбільш часто для гідроізоляції споруд використовуються гідроізолюючі матеріали, які можна розділити за принципом дії на 5 основних груп: поверхневі, у вигляді гідроізоляційних лаків і мастик, що утворюють на поверхні водонепроникну плівку; просочувальні - розчини і емульсії, здатні проникати вглиб пористого матеріалу і надавати йому водонепроникні властивості; штукатурні - гідроізолюючі будівельні суміші на цементній або полімерній основі; рулонні і листові - у вигляді водонепроникних полотнищ і плівок; монтовані - прикріплюються до поверхні, що захищається за допомогою монтажних засобів.

Найбільш часто для гідроізоляції споруд використовуються гідроізолюючі матеріали, які можна розділити за принципом дії на 5 основних груп: поверхневі, у вигляді гідроізоляційних лаків і мастик, що утворюють на поверхні водонепроникну плівку;  просочувальні - розчини і емульсії, здатні проникати вглиб пористого матеріалу і надавати йому водонепроникні властивості;  штукатурні - гідроізолюючі будівельні суміші на цементній або полімерній основі;  рулонні і листові - у вигляді водонепроникних полотнищ і плівок;  монтовані - прикріплюються до поверхні, що захищається за допомогою монтажних засобів

Гідроізоляція підлог є важливим етапом у спорудженні промислових бетонних підлог. Гідроізоляція підлог дозволяє продовжити термін служби бетонних поверхонь. Вони дуже не люблять сирих умов експлуатації, тому гідроізоляція підлог обов'язкове. Гідроізоляція підлог виконується різними професійними матеріалами: мінеральними, бітумними, полімерними мастиками або суспензіями, а також сумішами, що представляють їх поєднання. Якщо гідроізоляція статей не буде проведена перед покриттям бетонної поверхні полімерами, то незабаром вони роздуються і покриються бульбашками від попадання вологи.

гідроізоляція споруд будь-якого типу передбачає, що в процесі будівництва буде проведена вся робота щодо запобігання потрапляння вологи всередину приміщення і в будівельні матеріали. гідроізоляція споруд і підлог істотно підвищує стійкість матеріалів до проникнення вологості, сприяє захисту складу матеріалу при дуже низьких температурах, стримують виникнення тріщин по поверхні. Особливо необхідна гідроізоляція споруд, які будуть перебувати в безпосередньому контакті з вогкістю на протязі довгого часу. Полімери та полімерні матеріали, якими здійснюється гідроізоляція споруд, - це еластичні склади, в яких присутні смоли, Затверджувачі і добавки. Вони відмінно захищають полімерні підлоги і їх бетонну основу від проникнення хімічних складів і вологи. Але варто пам'ятати, що гідроізоляція споруд проводиться з індивідуальним підбором матеріалів для кожного будинку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама