Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стіни | Очищення води, аналіз води, гідроізоляція фундаменту, гідроізоляція стін, опалювальні котли, опалювальні радіатори 099 400 78 17, 098 74 22 115

Дуже часто стіни в панельних багатоповерхових будинках через кілька років вимагають ремонтних робіт, але не завжди їх проводять. В результаті цього, стіни починають вбирати в себе вологу, що істотно впливає на комфортне проживання людей в цих будинках. Навіть коли проводяться ремонтні роботи, вони не завжди захищають стіни від вологи через застосування для ремонту неякісних сумішей. В результаті цього виникає потреба мешканців зробити гідроізоляцію стін самостійно, щоб захистити внутрішню обробку.

Завдяки своєму досвіду в будівництві і гідроізоляції різних об'єктів і споруд, ми вибираємо для гідроізоляції стін надійний продукт - гідроізоляційні суміші   Стрім Завдяки своєму досвіду в будівництві і гідроізоляції різних об'єктів і споруд, ми вибираємо для гідроізоляції стін надійний продукт - гідроізоляційні суміші Стрім . Для того, щоб якісно провести гідроізоляційні роботи, необхідно підготувати поверхню, а також зробити гідроізоляцію швів і тріщин. Для гідроізоляції швів і тріщин ми рекомендуємо / використовуємо матеріал Рембуд . Це безусадковий матеріал швидкого схоплювання має пластілінообразний структуру, що істотно полегшує його застосування. Для підготовки швів і тріщин необхідно зробити П-образну штробу 25х25 мм, по периметру швів і тріщин (ширина розкриття більше ніж 0,4 мм) за допомогою штрабореза або перфоратора. Після цього необхідно видалити з штроби все сміття і залишки бетонної крихти. матеріали систем Стрім працюють на добре зволоженою бетонної поверхні, тому всю поверхню необхідно зволожувати (краще застосовувати для цього розпилювач), але перед тим як закрити штробу розчином, зайву вологу необхідно видалити. Коли всі шви і тріщини закладені і розчин злегка підсох, поверхню необхідно повторно зволожити. Наступним етапом буде безпосередньо гідроізоляція стін. Для цього застосовується ІНФІЛЬТРОН - гідроізоляційна суміш проникаючого дії, до складу якої входять різні активні компоненти і добавки. При взаємодії з вологою структурою бетону і його компонентами, починаються хімічна реакція, в результаті цього утворюються кристалічні сполуки. Їх зростання відбувається у напрямку до вологому середовищі, заповнюючи при цьому структуру бетону. матеріал ІНФІЛЬТРОН має рідку сметанообразную консистенцію. Поверхня стіни обробляється в два шари: перший шар (витрата 600 г / м2) і другий шар (витрата 400 г / м2). Другий шар наноситься після схоплювання першого не раніше, ніж через три і не пізніше, ніж через шість годин. Оброблена поверхня повинна зволожувати протягом трьох діб з періодичністю 4-6 годин. Перед застосуванням матеріалів обов'язково варто ознайомитися з детальною інструкцією по застосуванню. Тут ... Використовуючи матеріали ІНФІЛЬТРОН для гідроізоляції стін і швів, істотно збільшуються показники влагонепронецаемості і морозостійкості обробленої бетонної поверхні - в 5-8 разів. Хімічно активні компоненти працюють як в негативному, так і в позитивному напрямку до вологи. Мають ефект самозалечіванія - навіть по закінченню декількох років, при виникненні вологи, хімічні компоненти відновлюють свої властивості і утворюють нові кристалічні сполуки. Відмітною якістю також, є добавка до складу іонів срібла, завдяки, яким відбувається знезараження оброблюваної поверхні і перешкоджає подальшому розвитку різних грибкових утворень

З 2008 року в нашій компанії було створено окремий підрозділ, по гідроізоляційним роботам. До складу цього підрозділу входять фахівці найвищого класу в області будівництва і гідроізоляції. У зв'язку з постійним попитом на гідроізоляційні заходи наша компанія використовує велику кількість, як традиційних, так і інноваційних технологій і матеріалів. Працівники нашої компанії проходять щорічні курси підвищення кваліфікації, вивчають нові матеріали і технології. Це дозволяє запропонувати клієнтам більше варіантів для вирішення проблем, пов'язаних з гідроізоляцією як побутових, так і промислових об'єктів.

Наша компанія пропонує наступний перелік гідроізоляційних робіт:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама