Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Монтаж димоходу з сендвіч труб для котлів

  1. Гарантійні зобов'язання

Збираючи і монтуючи димоходи, пічні труби та інші вироби "Вулкан" слід керуватися СП7.13130.2013, а так само інструкцією по монтажу димоходів. На вертикальних ділянках необхідно встановлювати кронштейни кріплення до стіни через кожні 10 метрів димоходу . Елементи кріплення до стіни слід встановлювати через кожні 2,5 метра на вертикальних ділянках і через 1,5 метра на похилих ділянках.

Кронштейни та елементи кріплення до стіни дозволяють регулювати зазори від поверхні димоходу до поверхні стіни в межах пожежонебезпечних відстаней. Трійники рекомендується використовувати для стикування горизонтальних і похилих ділянок з вертикальними. Трійники можна конструктивно доповнювати конденсатосборник і ревізією для видалення із димарів продуктів згоряння, що утворюються при експлуатації камінів і печей, і відведення конденсату.

При проходженні стін або перекриттів, виконаних з горючих матеріалів необхідно проводити протипожежну оброблення. Оброблення закриваються фланцями з ізоляцією. Парасолі, конуси і дефлектори є закінченням димоходу. Тип закінчення димоходу залежить від типу опалювального приладу, виду палива і троянди вітрів в місці установки або монтажу димаря. У разі якщо труба димова перевершує рівень покрівлі на 1,2 метра, в обов'язковому порядку слід встановити розтяжки. Для цього використовується хомут під розтяжки. Як і будь-які інші складні конструкції, що забезпечують безпеку життєдіяльності людини, пічні труби «Вулкан» вимагають присутності компетентних фахівців під час монтажу димоходів, встановлення та сервісного обслуговування.

за висоту димових труб , Що розміщуються на відстані, рівному висоті і більшому висоти суцільний конструкції, яка виступає над покрівлею, слід приймати:

  • не менше 500 мм - над коником покрівлі при розташуванні труби на відстані до 1,5 м від коника;
  • не нижче гребня покрівлі - при розташуванні димової труби на відстані до 1,5 м від коника;
  • не нижче лінії, проведеної від гребня вниз під кутом 10 ° до горизонту, - в разі, якщо труба димова розташована від коника на відстані більше 3 м.

не менше 500 мм - над коником покрівлі при розташуванні труби на відстані до 1,5 м від коника;   не нижче гребня покрівлі - при розташуванні димової труби на відстані до 1,5 м від коника;   не нижче лінії, проведеної від гребня вниз під кутом 10 ° до горизонту, - в разі, якщо труба димова розташована від коника на відстані більше 3 м

Для гідроізоляції покрівлі (в місці перетину з пічної трубою) застосовуються покрівельні елементи, вибір яких залежить від кута нахилу покрівлі. Діаметр пічної труби вибирається в залежності від типу і потужності опалювального приладу, виду палива і передбачуваної висоти димаря. Діаметр димоходу або пічної труби вибирається згідно з таблицями і номограму, складеним за результатами аеродинамічних розрахунків, а також з урахуванням рекомендацій виробників опалювальних приладів.

Кваліфіковані фахівці нашої компанії допоможуть Вам у виборі оптимальної конструкції димоходу і його елементів в залежності від заданих умов (тип опалення, приладу, висота будівлі, тип покрівлі і т.д.), встановлять димар і пічні труби у відповідності з усіма правилами, нормами і вимогами надійності і пожежної безпеки. Можливо як виготовлення і монтаж димоходів стандартного зразка, так і виготовлення нестандартних елементів димоходів за Вашим індивідуальним проектом.

Гарантійні зобов'язання

Завод "Вулкан" гарантує відповідність виробів вимогам технічних умов (ТУ 5263-001-0151823650-2011) протягом 50 років, при дотриманні умов транспортування, експлуатації і зберігання.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама